PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » EuroPoker (Ongame hálózat) » személyazonosság 18+
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Ugrás az oldal végére személyazonosság 18+
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
jampoo
Ezüst

Regisztrált: 2010.09.23,

személyazonosság 18+ Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Hello!

Én most regisztráltam europokerre és szeretnék befizetni ,viszont a befizetés előtt jó lenne letudni a személyazonosság ellenőrzését hogy miután befizettem ne kelljen azon aggódnom hogy elfogadják e a dokumentumaimat vagy sem.
Nézelődtem europoker honlapján de konkrétumot nem találtam .

Ha valaki tudja hogyan lehetséges ez (ha egyáltalán lehetséges befizetés előtt) kérem írja meg!

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás 2012.01.22, 11:55 jampoo  nincs online. jampoo hozzászólásainak keresése Vedd fel jampoo felhasználót a barátaid listájára.
andrys1988
HeadAdmin

Regisztrált: 2009.06.09,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szia jampoo.

Természetesen lehetséges, hogy befizetés előtt igazold a személyazonosságod.
Írj egy mailt a supportnak, amiben elmondod, hogy mit szeretnél, és ők majd elmondják, hogy mik a teendők.
A support e-mail címe: support@europoker.com

Ha bármi egyéb kérdésed van, kérdezz, szívesen segítünk.

Új hozzászólás 2012.01.22, 12:09 andrys1988  nincs online. andrys1988 hozzászólásainak keresése Vedd fel andrys1988 felhasználót a barátaid listájára.
tudox
Ezüst

Regisztrált: 2010.09.16,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Üdv jampoo!

Én a hónap elején fizettem be, utána egyből el akartam intézni az igazolást hogy ha arról van szó hogy ki kell/akarom venni ne akkor kelljen még 1-2hetet várni ez ellenőrzés miatt. Elküldtem nekik a személyi-lakcím-bankkártya mindkét oldalát(kártyán a kártyaszám első 4 és utolsó 2 száma látszik csak, és persze a 3jegyű biztonsági szám is ki van takarva.)
Aztán kérték hogy küldjek egy screenshotot a neteller számlámról(onnan fizetettem be)
Majd felhívtak telefonon(de szerintem az csak standard üdvözlés volt)
Végül kértek egy 3 hónapnál nem régebbi számla másolatot amin szerepel a nevem-lakcímem és dátum is.

Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás 2012.02.14, 10:44 tudox  nincs online. tudox hozzászólásainak keresése Vedd fel tudox felhasználót a barátaid listájára.
Caose93
Kezdő

Regisztrált: 2012.01.25,

Sziasztok ! A netteler kötelező? Euro Pokerre? Vagy Everestre? Köszi előre!
Új hozzászólás 2012.02.16, 07:44 Caose93  nincs online. Caose93 hozzászólásainak keresése Vedd fel Caose93 felhasználót a barátaid listájára.
arba1992
Bronz

Regisztrált: 2010.05.19,

@Caose93:
Nem kötelező.
Csak tudox azzal fizetett be, ergo leellenőrizték, hogy a saját envén van-e a számla és nem máséról fizetett be.

@jampoo:
Mindig elfogadják, ha érvényes és jól scanneled be vagy megcsinálod azokat a plusz dolgokat amiket még kérnek smile
Új hozzászólás 2012.02.16, 07:53 arba1992  nincs online. arba1992 hozzászólásainak keresése Vedd fel arba1992 felhasználót a barátaid listájára.
Caose93
Kezdő

Értem! Köszi szépen! Szóval elég ha én az OTP saját néven lévő Junior bankártyám másolatát fénymásolom le nekik meg a személyimet meg a többi... ?
Új hozzászólás 2012.02.16, 08:09 Caose93  nincs online. Caose93 hozzászólásainak keresése Vedd fel Caose93 felhasználót a barátaid listájára.
arba1992
Bronz

Regisztrált: 2010.05.19,

aham
Új hozzászólás 2012.02.16, 08:49 arba1992  nincs online. arba1992 hozzászólásainak keresése Vedd fel arba1992 felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Regisztrált: 2009.06.02,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: Caose93
Értem! Köszi szépen! Szóval elég ha én az OTP saját néven lévő Junior bankártyám másolatát fénymásolom le nekik meg a személyimet meg a többi... ?

Szia. Szerintem azt a bankkártya másolatát küld be nekik, amit használni is tudsz pénzbefizetésre. Legalábbis tőlem azt kérték és mivel OTP J kártyád van, azt nem hiszem hogy tudod használni ilyen célokra. A többit, amit felsoroltál az okés. smile Remélem Én is tudtam egy kicsit segíteni minden ok
Új hozzászólás 2012.02.16, 09:22 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
Caose93
Kezdő

Én most igényeltem Junior bankártyát, pont ezrét hogy tudjak neten pokerezni Szóval nem lehet juniorral feltölteni ?:O
Új hozzászólás 2012.02.16, 11:32 Caose93  nincs online. Caose93 hozzászólásainak keresése Vedd fel Caose93 felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Regisztrált: 2009.06.02,

.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára gibbon33 által: 2012.02.16, 12:02.

Új hozzászólás 2012.02.16, 12:01 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
Tommka112233
Bronz

Regisztrált: 2009.06.24,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: Caose93
Én most igényeltem Junior bankártyát, pont ezrét hogy tudjak neten pokerezni Szóval nem lehet juniorral feltölteni ?:O

Üdv.

Én is Junior kártyát használok...és sosem volt gond ... bár most tanában inkább mb-ről fizetek be...
Új hozzászólás 2012.02.27, 14:26 Tommka112233  nincs online. Tommka112233 hozzászólásainak keresése Vedd fel Tommka112233 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » EuroPoker (Ongame hálózat) » személyazonosság 18+