PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » Betfair Poker (Ongame és iPoker hálózat) » voucher?
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Ugrás az oldal végére voucher?
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
tintasgoofy
Bronz

Regisztrált: 2011.01.28,

voucher? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

technikai problémára hivatkozva nem tudom a store pontjaimat 2$-os voucherre váltani.

Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?

Köszi.

Üdv.

G
Új hozzászólás 2012.03.07, 20:23 tintasgoofy  nincs online. tintasgoofy hozzászólásainak keresése Vedd fel tintasgoofy felhasználót a barátaid listájára.
AlexOliR
Arany

Regisztrált: 2009.03.13,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Igen, én sem tudtam beváltani versenybelépőkre. Múlt héten sikerült egyszer, most próbáltam, megint nem engedi. Marha jó 5 perccel a verseny előtt.

szerk.: sikerült, kb. a tizedik próbára. Kitartás! nyihahaha

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára AlexOliR által: 2012.03.24, 11:25.

Új hozzászólás 2012.03.24, 11:24 AlexOliR  nincs online. AlexOliR hozzászólásainak keresése Vedd fel AlexOliR felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » Betfair Poker (Ongame és iPoker hálózat) » voucher?