PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » William Hill (iPoker hálózat) » Hol tudom megnézni az adott nap összegyűjtött pontjaim ?
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Ugrás az oldal végére Hol tudom megnézni az adott nap összegyűjtött pontjaim ?
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
kavboj84
Ezüst

Regisztrált: 2011.06.16,

Hol tudom megnézni az adott nap összegyűjtött pontjaim ? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok !

Van egy olyan, hogy My account / Home, ahol látom az összes pontjaim. Van valahol olyan, ahol az összes ma gyűjtött pontot meg tudom nézni ? Ha nincs a PS sidekicknek működnie kéne ezzel a teremmel ? (Ebben látom a napi rake-et és ha ezt tudom ki tudom számolni a pontjaim) A jelvényeket adja, de nem számolja se a SP-t se a rake-et (0,0 mindegyik)

Plusz még lenne egy kérdésem, kicsit meg vagyok zavarodva az FD bónusszal kapcsolatban. Úgy emlékszem 350 pontot kell összegyűjtenem minden 5$-ért a bónuszból. Eddig egyszer kaptam 5 dolcsit és úgy emlékeztem hogy olyan 500 pontom lehet. Most nézem 1600-at ír ki, nem tudom, hogy én emlékszem rosszul, vagy rosszul írja ?

Új hozzászólás 2012.04.02, 17:58 kavboj84  nincs online. kavboj84 hozzászólásainak keresése Vedd fel kavboj84 felhasználót a barátaid listájára.
xUltarx
Ezüst

Regisztrált: 2010.12.06,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

My Account / Tournament History.

Itt van minden: Tournament name, Start date, Place, Tournament buy- in, Player buy- in, Win, Ipoints earned.

Összeadogatod egyesével, s már meg is vagy.

Idézet:
Eredeti hozzászólás: kavboj84
Úgy emlékszem 350 pontot kell összegyűjtenem minden 5$-ért a bónuszból.

Nem olyan régi topik szerint igen.

Idézet:
Eddig egyszer kaptam 5 dolcsit és úgy emlékeztem hogy olyan 500 pontom lehet. Most nézem 1600-at ír ki, nem tudom, hogy én emlékszem rosszul, vagy rosszul írja ?

Hónap elején kapsz bónuszpontokat, a státuszodnak megfelelően.

Ez a hozzászólás 2 alkalommal szerkesztve, utoljára xUltarx által: 2012.04.02, 18:16.

Új hozzászólás 2012.04.02, 18:09 xUltarx  nincs online. xUltarx hozzászólásainak keresése Vedd fel xUltarx felhasználót a barátaid listájára.
kavboj84
Ezüst

Téma szerzője Szerző kavboj84
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

No találtam olyat, hogy CG history a tournament history mellett, ebből össze tudom adni a pontaimat, már csak egy kérdésem van, h egy pont hány $ rakenek felel meg ?

Új hozzászólás 2012.04.02, 18:58 kavboj84  nincs online. kavboj84 hozzászólásainak keresése Vedd fel kavboj84 felhasználót a barátaid listájára.
andrys1988
HeadAdmin

Regisztrált: 2009.06.09,

Szia.

1$ rake 22 pont, szóval 1 pont 0,045$ rakenek felel meg.

Új hozzászólás 2012.04.02, 19:22 andrys1988  nincs online. andrys1988 hozzászólásainak keresése Vedd fel andrys1988 felhasználót a barátaid listájára.
kavboj84
Ezüst

Téma szerzője Szerző kavboj84

köszönöm a választ !

Új hozzászólás 2012.04.02, 21:01 kavboj84  nincs online. kavboj84 hozzászólásainak keresése Vedd fel kavboj84 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » William Hill (iPoker hálózat) » Hol tudom megnézni az adott nap összegyűjtött pontjaim ?