PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » Ladbrokespoker (Microgaming hálózat) » Befizetési probléma
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Ugrás az oldal végére Befizetési probléma
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
gyuresz777
Bronz

Regisztrált: 2009.02.25,

Befizetési probléma Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok az a gondom a Ladbrokespokerral, hogy nem tudok Moneybookersről befizetni.
Valamiért ellenőrizni akarják a születési adatomat és édesanyám lánykori nevét.
Más termeknél találtam lehetőséget fénykép feltöltésére ( szig, lakcímkártya )
Ennél a teremnél nem jöttem rá, hogyan kell képet feltölteni.
A supportal próbáltam chatalni, de szegényes az angol tudásom, így hamar leráztak.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Üdv. mindenkinek.
Új hozzászólás 2012.04.29, 06:31 gyuresz777  nincs online. gyuresz777 hozzászólásainak keresése Vedd fel gyuresz777 felhasználót a barátaid listájára.
brigi62
Bronz

Regisztrált: 2010.11.22,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szia!

Mikor én fizettem be az oldalra, akkor semmi ilyen adatellenőrzésre nem került sor. Nem egy-nem kettő befizetésem volt ide már. Furcsállom is, hogy ilyennel szembesültél.

Ha a google fordítót rövid tőszavas mondatokra használod, akkor érteni fogják, hogy mit akarsz. Ha nem sikerül, írj itt az oldalon az ügyfélszolgálatnak, és készségesen segíteni fognak neked a fordításban.
Új hozzászólás 2012.04.29, 06:37 brigi62  nincs online. brigi62 hozzászólásainak keresése Vedd fel brigi62 felhasználót a barátaid listájára.
mzaq2012
Bronz

Regisztrált: 2011.12.25,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

üdv mindenkinek.Azt szeretném megtudni ,hogy minek nem tudok befizetni visa electron kártyával 5 eurot mivel már a kártyasyámomat a befizetésnél nem lehet megváltoztatni tehát valószinüleg nem ott van a probléma hanem mert a card nickname t vagyis a kártya becenevemet kéri és az nem tudom hogy mit jelent mivel ilyenről még nem hallotam és azon kivül azt sem látom hova kell beirni a bónuszkódot ja és még a kártyaérvényeség idejének kezdeti dátumát kell beirni és azt nem tudom pontosan máshol még ezt nem kérték a kártyalejárati időt tudom és a labdrobrokes jelszómat kell beirnom meg a 3 jegyü kártya hátulján lévő számot , ezt biztos nem tévesztetem el és nem tudom hol hibáztam .Kérem aki tud segitsen aprobléma megoldásában !Előre is köszönöm!
Új hozzászólás 2012.05.09, 14:16 mzaq2012  nincs online. mzaq2012 hozzászólásainak keresése Vedd fel mzaq2012 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » Ladbrokespoker (Microgaming hálózat) » Befizetési probléma