PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Póker szoftverek » Videókészítés,minőség,méretek?
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Ugrás az oldal végére Videókészítés,minőség,méretek?
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
deeeja
Bronz

Regisztrált: 2008.09.26,

Videókészítés,minőség,méretek? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Hali!
Végigböngészgettem a topicokat, de lehet csak én voltam béna, hogy nem találtam meg a választ a kérdésemre.
Ami a következő : szeretnék felvenni 1 órás sessiont kézelemzéshez,stb,be is szereztem egy tök jó progit, viszont fogalmam sincs milyen minőségben vegyek fel, mennyire compressáljam, és milyen formatban mentsem el, ahhoz hogy normálisan látható legyen minden, de ne egy dulpa dvd méretre jöjjön ki, tehát erre tud nekem valaki okos valami okosat mondani? smile A progival vagy ezer lehetőség van, kb 5-6-ot ki is próbáltam, de vagy túl nagy volt már a 2 perces vidi exportálva, vagy rossz volt a minőség.. Egyébként 1 órás vidinél mi lenne egyáltalán az optimális méret, úgy, hogy audió is megy végig?

Eléggé fontos lenne a fejlődésemhez, és bocsi,ha már korábban kérdezte ezt valaki.

Előre is köszi!

D

Új hozzászólás 2012.03.13, 21:43 deeeja  nincs online. deeeja hozzászólásainak keresése Vedd fel deeeja felhasználót a barátaid listájára.
madorjan
Bronz

Regisztrált: 2009.11.13,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szia!

Amit standarden szoktam csinálni, az egy .mp4 file, 800x???-as 1 asztal, 1280x??? 2 asztal szélesen. Egyébként Camtasia alapbeállításokkal, minőséget ~65-70%-ra butítom. Nekem ez abszolút bevált, egy egyórás videó ~80-150 mega között mozog mérettől és hasonlóktól függően, ami szerintem a mai világban már nem számít kifejezetten nagynak, a minősége pedig abszolút élvezhető.

Üdv,
Madi

Új hozzászólás 2012.03.13, 21:47 madorjan  nincs online. madorjan hozzászólásainak keresése Vedd fel madorjan felhasználót a barátaid listájára.
deeeja
Bronz

Regisztrált: 2008.09.26,

Téma szerzője Szerző deeeja
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Hali!

Köszi a gyors választ! Még annyi, hogy szerinted ha 4 asztalon játszok, akkor is jó ez az 1280x méret? Mármint annyi akkor gondolom,hogy egymás alá pakolok 2-2 asztalt. Nekem más progim van, de most nézem, hogy macre van ez a camtasia, amit írtál,lehet leszedem azt, meg nézek pár tutorialt.. Azzal hangot is tudok hozzá venni? Valami egyéb érdekesség, amiről tudnom kéne? smile

Üdv,

Dia

Új hozzászólás 2012.03.14, 19:01 deeeja  nincs online. deeeja hozzászólásainak keresése Vedd fel deeeja felhasználót a barátaid listájára.
madorjan
Bronz

Szia!

2x2 asztalra simán jó az 1280, látható lesz minden, ha nem nagyon mini betűkkel van kiírva. Camtasia meg az a progi, amivel az edzők veszik fel a videókat, szóval a videó részlegben láthatod, mire képes.

Üdv,
Madi

Új hozzászólás 2012.03.14, 22:47 madorjan  nincs online. madorjan hozzászólásainak keresése Vedd fel madorjan felhasználót a barátaid listájára.
redskwerl
Black

Regisztrált: 2008.03.04,

ha nem akarsz camtasia-ra költeni (vagy egyéb módon megszerezni hehe ), akkor van olyan is h camstudio ami teljesen freeware, kevésbé csilivili és valamivel kevesebb tud, de cserébe baromi egyszerű kezelni. a felvétel minősége ugyanolyan jó lesz.

Új hozzászólás 2012.03.14, 23:02 redskwerl  nincs online. redskwerl hozzászólásainak keresése Vedd fel redskwerl felhasználót a barátaid listájára.
madorjan
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: redskwerl
ha nem akarsz camtasia-ra költeni (vagy egyéb módon megszerezni hehe ), akkor van olyan is h camstudio ami teljesen freeware, kevésbé csilivili és valamivel kevesebb tud, de cserébe baromi egyszerű kezelni. a felvétel minősége ugyanolyan jó lesz.

Ez létezik Macre is? Nem vagyok benne biztos (bár egy napos csibének több tapasztalata van a macekkel, mint nekem...).

Új hozzászólás 2012.03.14, 23:22 madorjan  nincs online. madorjan hozzászólásainak keresése Vedd fel madorjan felhasználót a barátaid listájára.
redskwerl
Black

Regisztrált: 2008.03.04,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: madorjan
Idézet:
Eredeti hozzászólás: redskwerl

Ez létezik Macre is? Nem vagyok benne biztos (bár egy napos csibének több tapasztalata van a macekkel, mint nekem...).

Ja, hogy mac - ezt valahogy átugrottam olvasás közben smile Arról én se tudok sokat, de az biztos hogy a Camstudio ott valóban nem fog menni.

Új hozzászólás 2012.03.14, 23:51 redskwerl  nincs online. redskwerl hozzászólásainak keresése Vedd fel redskwerl felhasználót a barátaid listájára.
crisabsynt
Bronz

Regisztrált: 2011.01.03,

ÉN ezt a progit használom és ez több funkciós, nekem bejött

"BB FlashBack Pro Recorder"
Új hozzászólás 2012.05.13, 20:30 crisabsynt  nincs online. crisabsynt hozzászólásainak keresése Vedd fel crisabsynt felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Póker szoftverek » Videókészítés,minőség,méretek?