PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Vidám sarok - Minden ami nem póker » Általános fórumtémák » laptop + 2 monitor
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Ugrás az oldal végére laptop + 2 monitor
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
brequet
Bronz

Regisztrált: 2011.02.12,

laptop + 2 monitor Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Biztos nem én kérdezem elsőnek, de nem találtam rá választ.
Lehet több monitort kötni laptopra?
Új hozzászólás 2012.04.20, 02:21 brequet  nincs online. brequet hozzászólásainak keresése Vedd fel brequet felhasználót a barátaid listájára.
szaky3
Bronz

Regisztrált: 2009.12.07,

Válasz: laptop + 2 monitor Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Lehet. Splitterrel. nyihahaha

Komolyra fordítva a szót, amennyiben olyan a laptopod, hogy két kimenet van rajta, pl HDMI és DVI, vagy D-SUB és HDMI stb akkor igen. De feltétel még, hogy a videokártya és a driver is támogassa, mert láttam olyan laptopot amelyen 2 kimenet volt és ugyanaz a jel jött ki belőle.
Új hozzászólás 2012.04.20, 06:14 szaky3  nincs online. szaky3 hozzászólásainak keresése Vedd fel szaky3 felhasználót a barátaid listájára.
brequet
Bronz

Téma szerzője Szerző brequet
Válasz: Válasz: laptop + 2 monitor Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

A mostani monitorom hdmi-n használom.
Rádugtam a dvi-re a másik monitort, win7 szépen ki is rajzolja mind a hármat, felismeri a tipusát is, de képet sehogy nem tudok rávarázsolni.
Videokártyám: ATI Mobility Radeon HD 545v.
Szerinted hol a bibi?
Új hozzászólás 2012.04.20, 10:05 brequet  nincs online. brequet hozzászólásainak keresése Vedd fel brequet felhasználót a barátaid listájára.
aakos
Bronz

Regisztrált: 2008.07.29,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szia!

Nem elég rádugni a monitort a gépre. Be is kell állítani. Főleg azért, mert több üzemmód is lehetséges.
Az egyik a klón, amikor mind a két monitor ugyan azt a képet mutatja. Ilyenkor a felbontás is megegyezik a monitor méretétől függetlenül.

A másik lehetőség a kiterjesztett asztal, amire neked szükséged van (gondolom). Ebben az esetben a két monitor logikai elhelyezését hozzá lehet (érdemes) igazítani a fizikai elhelyezkedésükhöz. (Értem itt most azt, hogy fölötte, alatta, mellette) Ha ezt beállítottad, akkor azt is meg kell adni, hogy melyik az elsődleges monitor. Ezen fog megjelenni a tálca, a startmenü és persze első körben az ikonok is, amiket már áthúzhatsz akár a második képre is. (Nem feltétlenül érdemes).

Üdv:
Ákos
Új hozzászólás 2012.04.20, 10:41 aakos  nincs online. aakos hozzászólásainak keresése Vedd fel aakos felhasználót a barátaid listájára.
xman01
Arany

Regisztrált: 2009.05.03,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Hi!
gugli:Triple Head DisplayPort to DVI Multi Monitor Adapter,vagy
Matrox DualHead2Go
asszem ilyesmire gondoltál,ha igen találsz a ju tubon videokat ezekről!

Üdv!

Új hozzászólás 2012.04.20, 13:20 xman01  nincs online. xman01 hozzászólásainak keresése Vedd fel xman01 felhasználót a barátaid listájára.
brequet
Bronz

Szia aakos!

Beállításoknál szerintem megtettem a megtehetőt.
Az a furi, hogy felismeri a tipust és a felbontását is.
Új hozzászólás 2012.04.20, 18:32 brequet  nincs online. brequet hozzászólásainak keresése Vedd fel brequet felhasználót a barátaid listájára.
brequet
Bronz

Köszi xman.
Új hozzászólás 2012.04.20, 18:34 brequet  nincs online. brequet hozzászólásainak keresése Vedd fel brequet felhasználót a barátaid listájára.
aakos
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: brequet
Szia aakos!

Beállításoknál szerintem megtettem a megtehetőt.
Az a furi, hogy felismeri a tipust és a felbontását is.

Szia!

Pedig kéne, hogy menjen. 2 monitort szinte minden kezel... A notebook saját kijelzőjét ugye lekapcsolod?
(Mert három monitor kezelése, már nem evidens, sőt!)

Üdv:
Ákos
Új hozzászólás 2012.04.21, 07:48 aakos  nincs online. aakos hozzászólásainak keresése Vedd fel aakos felhasználót a barátaid listájára.
brequet
Bronz

Nem, azt is szeretném használni.
Az lenne a tuti, ha kettőn játszanék, a laptopé meg maradna a lobbinak.
Erre még nem találtam megoldást. Lehet mert nincs nyihahaha
Új hozzászólás 2012.04.23, 04:08 brequet  nincs online. brequet hozzászólásainak keresése Vedd fel brequet felhasználót a barátaid listájára.
aakos
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: brequet
Nem, azt is szeretném használni.
Az lenne a tuti, ha kettőn játszanék, a laptopé meg maradna a lobbinak.
Erre még nem találtam megoldást. Lehet mert nincs nyihahaha

Szia!

Áhá... ez a probléma akkor.
Sajnos ezt nem fogod tudni megcsinálni, mert egy átlagos VGA kártya csak 2 monitort tud kezelni. Még akkor is, ha több kimenet van rajta.

Persze külső eszközzel elképzelhető, hogy megoldható. Ilyen USB-s megoldások vannak. De megmondom őszintén USB-ről hajtani egy monitort nem egy tökéletes megoldás. De arra amire neked kell, jó lehet.

A céges notebookomhoz van egy USB-s dokkoló egység és a dokkolónak van VGA kimenete. Ha így használom a külső monitort, akkor előfordulnak megjelenítési hibák.
(de megmondom őszintén én csak a notebook saját képernyőjét és +1 monitort használok, csak azért a dokkolóra kötöm, mert így elég egy kábelt bedugni a gépbe)

Üdv:
Ákos
Új hozzászólás 2012.04.23, 08:04 aakos  nincs online. aakos hozzászólásainak keresése Vedd fel aakos felhasználót a barátaid listájára.
omega31345
Bronz

Regisztrált: 2008.09.29,

írtam már ezt csak rossz topikba... mondjuk nekem csak 1 monitor van de több köze van ehhez a topikhoz mint a másikhozsmile
Sziasztok!
Vettem egy laptopot meg hozzá egy 24-es monitort, plusz egy hdmi kábelt, össze is dugtam őket. A gép érzékeli hogy van új kijelző, viszont a monitoron semmi sem jelenik meg, próbáltam állítgatni a gépen pl kiterjesztett asztal stb de a monitor csak annyit ír ki hogy VGA: no signal. Sima DVI kábellel összedugtam egyből jó volt, az a kérdés, hogy mit kell csinálnom ahhoz hogy a HDMI vel is működjön.
Előre is kösz
Új hozzászólás 2012.05.29, 19:51 omega31345  nincs online. omega31345 hozzászólásainak keresése Vedd fel omega31345 felhasználót a barátaid listájára.
insomnia74
Ezüst

Regisztrált: 2009.01.29,

omega

Nem mindegyik monitor tudja automatikusan átkapcsolni a kábelstandardot. A hibaüzenet alapján lehet, hogy a monitorod VGA módban van. Az én esetemben van egy gomb, amit ha megnyomok, akkor vált a 3 módban: VGA, DVI, HDMI. Nálad is ez lehet. Olvasd el az útmutatót, biztosan megtalálod rá a választ
Új hozzászólás 2012.05.29, 20:25 insomnia74  nincs online. insomnia74 hozzászólásainak keresése Vedd fel insomnia74 felhasználót a barátaid listájára.
omega31345
Bronz

Regisztrált: 2008.09.29,

Köszi, valóban ez volt a gond, csak annyira izgatott voltam, hogy nem gondolkodtam logikusan... leírás... Facepalm na mindegy, a lényeg hogy sikerült, köszi mégegyszer yuheee fish biggrin
Új hozzászólás 2012.05.29, 20:56 omega31345  nincs online. omega31345 hozzászólásainak keresése Vedd fel omega31345 felhasználót a barátaid listájára.
insomnia74
Ezüst

Regisztrált: 2009.01.29,

szívesen smile
Új hozzászólás 2012.05.29, 21:22 insomnia74  nincs online. insomnia74 hozzászólásainak keresése Vedd fel insomnia74 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Vidám sarok - Minden ami nem póker » Általános fórumtémák » laptop + 2 monitor