Instant bónus PS tagoknak |
kozmacsaba
Arany
Regisztrált: 2009.09.19,
 |
|
| Instant bónus PS tagoknak |
 |
Sziasztok,
gondolom más tagok is kaptak ilyen mailt:
| Idézet: |
Just for you
As a member of PokerStrategy, we understand how important building a bankroll is to you. For a limited 72 hour period PokerStrategy have teamed with PKR to give you a leg up. Simply deposit $10 or more using bonus code PS10 and play one raked hand and we'll give you an instant $10!
And that's not all! You'll also gain access to the $10,000 PokerStrategy depositors freeroll at 15:00 GMT on Sunday, 10 June (Password PS10).
Act quick before midnight, 2 June, to take advantage of this exclusive PKR and PokerStrategy promotion. |
Még egy ajándék a Strategytől. Köszönöm.
|
|
2012.05.31, 17:24 |
|
|
hupeeter
Bronz
Regisztrált: 2010.10.12,
 |
|
Szevasztok!
Én is megkaptam ezt a mailt, megpróbáltam befizetni PS10-el, de azt írja, hogy nem vagyok jogosult a bónusz használatára?
Most akkor mi van?
Na, közben megvan, hogy miért:
Ralph: I regret that you do not qualify for the PS10 bonus, as this bonus is for a first time deposit, and you have previously deposited.
Ralph: However, we are going to set up a reload bonus for players who received this email in error, so please have a look at your email in the next few days.
Ralph: I do apologise for the inconvenience, but please note you will still qualify for the PS depositors freeroll if you make a deposit in the correct time frame.
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
hupeeter által: 2012.05.31, 18:19.
|
|
2012.05.31, 18:14 |
|
|
Zsuzsineni
Bronz
Regisztrált: 2010.06.04,
 |
|
nincs ezzel gond. minden marketingmódszer így működik.
az igazán szép egyébként az ebben a bónuszajánlatban, h alul, az apró betűs résznél leírja, ha lejátszod az egy rakelt handet és jóváírják a PKR számládon, kifizettetni csak akkor tudod, ha szerzel 1000 PKR pontot. (egyébként ez 888-on is így van az insta bónuszokkal).
hiába, mindig mondom az asszonynak, ha póker megtanít az életre!
|
|
2012.06.01, 22:25 |
|
|
|