Bot |
awaits
Moderátor
Regisztrált: 2009.07.01,
 |
|
Engem is érdekel, jó pár név ismerős közülük!

|
|
2012.05.14, 13:29 |
|
|
akosarko
Bronz
Regisztrált: 2009.02.04,
 |
|
Hát ez a lista NL25 SH regállományányak nagy része.
|
|
2012.05.14, 19:06 |
|
|
hsz
Bronz
Regisztrált: 2007.02.04,
 |
|
ilyenek ezek a robotok,türelmetlenek,ha egy kis grindről van szó
|
|
2012.05.23, 21:49 |
|
|
gibbon33
Bronz
Regisztrált: 2009.06.02,
 |
|
| Idézet: |
Eredeti hozzászólás: gerigeri173
Válaszuk:
Köszönjük üzenetét.
A listát és a leírást továbbítottuk az illetékes osztályra kivizsgálás céljából.
Azt azonban szeretnénk leszögezni, hogy nem minden játékos rendelkezik a csevegő használatának jogával, ugyanis azokat a játékosokat, akik trágár kifejezéseket használnak játékostársaikkal szermben, kénytelenek vagyunk eltiltani a csevegő használatától.
Amennyiben bármi kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére.
További sok szerencsét és jó szórakozást!
Üdvözlettel,
Linda
Ügyfélszolgálat
|
|
Szia. Kaptál valami érdemleges választ?
|
|
2012.06.02, 09:10 |
|
|
gerigeri173
Bronz
Regisztrált: 2009.01.29,
 |
|
Semmi különös. Én kezdek barátkozni velük.
Ha CO vagy BU emelnek szarrá lehet Pre 3b-elni és Flop raise-elni vagy chR-elni őket. Amikor vakokban ülnek a BU emelésméretünket kisebbre lehet venni, mert nem fognak lazábban megadni, vagy 3b-elni. A 3b méretet és a 4b méretet is lehet ellenük csökkenteni. Rengeteget 3b-elnek vakokból trash-el, és flopon és turnön is folytatják. PFA-ként postflop lazán broke mennek TP-vel vagy oP-vel, még akkor is ha totál faceup set-em van. Ha PF emelünk és OOP vagy IP nem cb-elünk, szinte mindig jönni fog legalább egy utca bet. Azaz érdemes blöfföt indukálni. Viszont ha PFR-ként nem cb-elünk OOP, érdemes eldönteni hogy calldown vagy flop ch/f mert gyakran jönni fog a 3 utca.
Ezt valamelyik nap küldték:
Tájékoztatjuk, hogy az illetékes osztály jelenleg is folytatja a
nyomozást az Ön által jelentett játékosokkal kapcsolatban, azonban
sajnos nem adhatunk ki Önnek információt a vizsgálat eredményéről,
ugyanis ez megsértené adatvédelmi szabályzatunkat.
Köszönjük együttműködését! |
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
gerigeri173 által: 2012.06.02, 09:58.
|
|
2012.06.02, 09:57 |
|
|
hsz
Bronz
 |
|
hat szerintem jelenleg a legnagyobb problemajuk a jatekosallomany jelentős csökkenése,és nem biztos,hogy beleférne még par "reg" elvesztése is,most is mar azért panaszkodnak sokan,hogy a 10-25ös asztalok fogyóban vannak
talan az új szoftver,amit elkezdtek fejleszteni,segít picit a probléman
ahhoz amit írtal:postflop tényleg verhetőek,pre nagyon agrók,88+-al 4bet,vagy 5bet allin is mennek,szóval nincs értelme monster nélkül pre agrózni,ha túl félénkek vagyunk...pozicíóban kis betekkel le lehet jatszani őket,ők nem fogjak értelmezni,hogy miért akkorat emeltél,a blöffindukalastól,meg a többi pici finomsagtól nem kell remegni a labaknak...
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
hsz által: 2012.06.02, 11:36.
|
|
2012.06.02, 11:33 |
|
|
gerigeri173
Bronz
 |
|
Jaja. Persze. Én ettől nem is várok semmit. Már az előző előtti hozzászólásomat is csak érdekességképpen írtam. Azt hozzátenném viszont, hogy ezek FR tapasztalatok. Én nem játszom SH-t, ezek az viszont mind vegyesen játszanak FR-t és SH-t. Szóval mindenki próbáljon alkalmazkodni. Nem nehéz.
|
|
2012.06.02, 15:14 |
|
|
SzabiPoker89
Bronz
Regisztrált: 2011.03.09,
 |
|
Nem lehet hogy ezek a BOTok a terem tulajdonaba allnak, ugymond rakeBOT ok?
|
|
2012.06.02, 15:28 |
|
|
gibbon33
Bronz
Regisztrált: 2009.06.02,
 |
|
Eredeti hozzászólás: SzabiPoker89
|
Én már ezen is gondolkoztam...
komolyan. Egyszer néztem, valami RB-s versenyt és ezek egytől egyig mind ott voltak
Persze lehet úgy is nyomni, mint itteni pár gyémánt tag, tudom, nem lehetetlen, de azért ez furcsa kicsit!
Talán akit itt nem olvastam az P0ker1! Hihetetlen egy "pali" minimummal ül be, pár kör alatt allin megy, majd kiül... mhm
|
|
2012.06.02, 15:44 |
|
|
tib2
Bronz
Regisztrált: 2007.04.14,
 |
|
|
Dehogynem lehet. Sőt! Van olyan terem, ahol még a szabályzatban is benne volt, hogy a forgalom fenntartása céljából alkalmazhatnak ilyeneket.
Természetesen ilyenkor a teremnek bevételt termelő botot irányító program szigorúan el volt különítve a keverő algoritmustól, hogy összeférhetetlenség még véletlenül se álljon fenn.
De ma már ez mind nincs. Csak tisztesség, böcsület és átláthatóság van.
|
|
2012.06.02, 16:14 |
|
|
Kareszka85x
Bronz
Regisztrált: 2012.03.29,
 |
|
Eredeti hozzászólás: tib2
|
Dehogynem lehet. Sőt! Van olyan terem, ahol még a szabályzatban is benne volt, hogy a forgalom fenntartása céljából alkalmazhatnak ilyeneket.
Természetesen ilyenkor a teremnek bevételt termelő botot irányító program szigorúan el volt különítve a keverő algoritmustól, hogy összeférhetetlenség még véletlenül se álljon fenn.
De ma már ez mind nincs. Csak tisztesség, böcsület és átláthatóság van. |
Sziasztok!
Vegre valaki felvetette a temat... Nekem is hatalmas gyanum van, hogy az összes és poker online poker terem használ botokat akik, hogy is mondjam kordaban tartjak a nyeremenyeket azaz pl. ha van egy FT es abbol pl 5 bot ugye azoknak nem kell kifizetni a dijakat... En anno a TigerGammingen talalkoztam ezzel a jelenseggel mert ott nagyon feltunojen csinaltak... Ott ugy vetted eszre a botokat, hogy ramentel a nevere es N/A jott ki.. az osszes mas jatekosnak akik rendes elo jatekosok voltak kijott, hogy honnan vannak mivel az kotelezo opcio volt... Es akkor ha mar lattad jatek kozben hogy 1 fo aki nagyon ugralt raalt 1-2 ilyen N/A-s akkor azt tuti kicsinaltak es nagyon nagyon gyakran makolassal... amikor azt hitted neked van a legjobb kezed mar es beletol az allinbe akkor elerant egy nagyon nagyon lehetetlen kis eselyu kezet ellened es csak razod a fejed...
A masodik ahol eszrevettem az az everest illetve 770 es Titan poker...
udv.
__________________ Kedves naplóm :)
| A szex jó de a póker tovább tart :) |

|
|
2012.06.02, 17:43 |
|
|
xUltarx
Ezüst
Regisztrált: 2010.12.06,
 |
|
Eredeti hozzászólás: tib2
|
Így van. A világon nincs még egy oly' tiszta, alaposan ellenőrzött, megbízható biznisz, mint az online póker.
__________________ admin: aláírás szerkesztve!
|
|
2012.06.02, 17:51 |
|
|
Kareszka85x
Bronz
Regisztrált: 2012.03.29,
 |
|
Eredeti hozzászólás: xUltarx
Így van. A világon nincs még egy oly' tiszta, alaposan ellenőrzött, megbízható biznisz, mint az online póker.
[/quote]
ITB... Is this BIZNIS...
__________________ Kedves naplóm :)
| A szex jó de a póker tovább tart :) |

|
|
2012.06.02, 18:13 |
|
|
hsz
Bronz
 |
|
elmentek vajon nyaralni?
nem nagyon talalkoztam velük mostanaban
|
|
2012.06.16, 14:48 |
|
|
gerigeri173
Bronz
 |
|
Tényleg eltűntek. Jok0 meg t_ove maradt.
Ez a jok01979 nálatok mekkora winrate-et hoz? Mert nálam elég durva 50k hand 14bb/100.
|
|
2012.06.16, 18:49 |
|
|
hsz
Bronz
 |
|
SH-n 16K hand utan picivel több,mint 3BB/100 pokertracker szerint,de EV felett fut...
ezek szerint full ringet preferaljak elsősorban?
elég türhető mennyiséget szoktam grindelni,mégis sokkal több leosztasod van róluk
|
|
2012.06.16, 19:29 |
|
|
gerigeri173
Bronz
 |
|
Nem feltétlen. Ez a jok0 már szeptemberben is itt volt. Azóta gyűlt az 50k. Totál össze vissza játszanak, ahol éppen hely akad. Ezért is volt nagyon furcsa. Például benn ültek NL10SH-n, NL25SH-n, NL10FR-en, és NL100FR-en és NL50FR-en pár asztalon. Hiába volt sok nagyon jó NL50 és NL100-as asztal. Jó én is mixelem a limiteket, de azért szerintem ez nagyon gyanús, és semmi értelme nem lenne.
|
|
2012.06.16, 20:19 |
|
|
|