A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció
Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.
10versenynél többet nem tudtam reggel elinditani, olyan fáradtság tört rám dél körül,
egyik ipokeren igy is egy 10r FT lett, 3. hely , így 250$ plussz a nap eddig, innentől freerol
most ébredtem, lol, olyan vagyok mint egy nyugdijas
fuuuuuu de kezd hirtelen nekem is elegem lenni
10. helyen kiesés
CO ról openraiselek A7
BB calloz, flop A7Q ..... hát nála AQ volt amivel flatelt .............. persze hogy bekerült
ezaz dismarc, még egy nyomorult $8 500cap et sem tudok megnyerni, kétszer nem jött a kombó draw + overcard... ty.. .beszenvedtem a harmadik helyre, $420 ért
éppen most beesett egy Headsup egy ipoker speed versenyen, ahol 135k vs 900k val kezdtünk, sikerült feljönnöm egálba
majd
QJs el buktam AKT !! flopon 8T o ellen, mert leesett a backdoor flöss a nyolcasa mellé
király
megint nem tudtam versenyt nyerni, egyébként ez a második $616 ot ért, végülis nagoyn jó pénz ez is, félreértés ne essék, de én is mára a big11 et terveztem behuzni,
( Grat Jamslanoche!!) de már sztem az első fél órában valami hülyeséggel kiestem
na de van még mára kb20verseny
Hehe, ongame, FT
10k-s verseny 2000$ ért
hmm, kirepültem 10. helyen...
miért? mert A5s < Q3s.... ő aztmondta Call....... és milyen igaza volt
WTF SUPERSTANDARD VOLT A CALL !!!!!
starson, ugyanott deeprun mint tegnap, (40k gari $8500ért) hát harmcinikszediken elment ez is, elöször egy shorti ellen KQ < 87s, még nem is lett volna baj, ha utána AQs < A9o nem lenne standard hogy bukom
mi a szájbabaszottkruvagecianyjaeznemhiszem el bazmeghogy nemtudok egyről kettörejutni egyszerüen mert megint éppen kiszort egy kis alamizsnát ez a tetves terem hogy holnap is üljek ide és termeljem nekik a raket.. egyszerüen kikészit
"Kedves Dismarc!
Sajnáljuk, hogy mostanában több vereséget is elszenvedett. Viszont ne feledje, hogy ez a póker velejárója, és minden játékossal megesik, akár kaszinóban, akár baráti társaságban, akár a PokerStarsnál játszanak.
A PokerStars a játék során igazságosan és becsületesen osztja a kártyát,."
hihi, imádom a pokerrel járó hangulatváltozásokat,
már nem is haragszom senkire, vicces hogy ismét alig várom hogy holnap (ma) felkeljek és fellőjem az asztalokat, de kár hogy ilyenkor nem indul már semmi
addig is egy kis motiváció schwarzi bácsitól, (én is poker18g től kaptam
)
GO GO ELŐRE HÁT
(vigyázz ha megnézed megnő a river hero call efficiency
)
na takarodj pokerstars, vicces vagy, beadott a végére egy
$11turbo FT-t $1700 ért mentünk,
volt egy supported geci (OROSZ BMEG) aki finaltwon háromszor volt CL és shortstack is, és mindig bemákolt valamit, FT-n is 3bb ről fel 40BB-ig, valami hihetetlen haggyadmármagad!!! hármas allint kivitt KK és JJ ellen K8 al ???? kiez ???
persze 88-am ellen valami K43 floppon az AJ lapjára leesik egy turn A river A..
na haggyadmááár magad, csak becsavart hetediknek elmész az anyádba
miezbazmeg, á ne gondoljátok hogy létezik ilyen hogy valakit HÚZ a terem
fujj és most ver el megint egy 88 at lol A9el turn A river A... WOW
na elmész te a tudodhova
hat embert ejtett ki.. ááá nincs ilyen hogy csalik
NEMTUDSZBAZDMEG DISMARC VERSENYT NYERNI NEM ÉRTED HIÁBA VAGY TE CL HAGGYADMÁRMAGAD
örülj hogy szórtunk neked megint egy kis aprót, legalább holnap is becsülettel végigtolod az egész napot......... én már nemtudok erre mit mondani.... pfffffff
vélemény ?