PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Póker szoftverek » Hold'em és Omaha Manager » HM2 vásárlás
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (2): [1] 2 következő »
Ugrás az oldal végére HM2 vásárlás
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
tonymontano91
Bronz

Regisztrált: 2011.02.24,

HM2 vásárlás Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, ha valaki tudja esetleg a választ, hogy hogyan tudnék HM2-t venni, ha nincs nettellerem meg egyéb ilyen "onlinepénztárcám".

Előre is köszii!
Új hozzászólás 2012.05.02, 18:26 tonymontano91  nincs online. tonymontano91 hozzászólásainak keresése Vedd fel tonymontano91 felhasználót a barátaid listájára.
majzilaci
Arany

Regisztrált: 2010.08.11,

Válasz: HM2 vásárlás Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szerintem, ha szükséged van HM2-re, akkor egy neteller, vagy MB számlára is van.
Ha nincs, nincs.

A grafikon minden nap NULLÁRÓL indul !
Új hozzászólás 2012.05.02, 19:05 majzilaci  nincs online. majzilaci hozzászólásainak keresése Vedd fel majzilaci felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Regisztrált: 2009.06.02,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szia. Ha van Visa kártyád, azt is elfogadják, Én azzal vettem meg.
Új hozzászólás 2012.05.02, 19:18 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
tonymontano91
Bronz

Regisztrált: 2011.02.24,

Téma szerzője Szerző tonymontano91
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Köszönömsmile
Új hozzászólás 2012.05.02, 20:00 tonymontano91  nincs online. tonymontano91 hozzászólásainak keresése Vedd fel tonymontano91 felhasználót a barátaid listájára.
easydriver
Moderátor

Regisztrált: 2007.11.06,

Szia!

A visa kártyával gond adódhat, lásd: Hm2 megvásárlása után jött levél. PLS HELP!

Üdv:
Easy

Új hozzászólás 2012.05.06, 13:25 easydriver  nincs online. easydriver hozzászólásainak keresése Vedd fel easydriver felhasználót a barátaid listájára.
B4lukapit4ny
Bronz

Regisztrált: 2011.03.18,

ez komoly , hogy nem lehet mondjuk egy otp-s számlaszámról megvenni, hanem csinálni kell neteller vagy moneybookers számlát?? Nem nagyon értek egyikhez sem. Egyszer elkezdtem a neteller-t megcsinálni, küldtem nekik bankszámlakivonatot , mert semmi nincs a nevemen se villanyszámla se telefon stb.. nem fogadták el , és beleuntam az egész procedúrába.

Új hozzászólás 2012.05.07, 23:12 B4lukapit4ny  nincs online. B4lukapit4ny hozzászólásainak keresése Vedd fel B4lukapit4ny felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Regisztrált: 2009.06.02,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: easydriver
Szia!

A visa kártyával gond adódhat, lásd: Hm2 megvásárlása után jött levél. PLS HELP!

Üdv:
Easy

Szia Easy. Nekem a Visam Raiffeisennél van, annyit kért hm, hogy küldjem el a kártya másolatát. Természetesen a kártya számának a közepét töröltem, illetve a hátoldalon a 3 jegyű CVC biztonsági kódot is. Szóval Raiffeisennél simán ment. Persze ilyen dolgokra egyértelmű a Skrill/Neteller.Azzal tuti nem lesz gond.
Új hozzászólás 2012.05.08, 08:25 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
easydriver
Moderátor

Sziasztok!

Igen, ez ennyire szívás.

Üdv:
Easy

Új hozzászólás 2012.05.09, 12:23 easydriver  nincs online. easydriver hozzászólásainak keresése Vedd fel easydriver felhasználót a barátaid listájára.
zsu77
Kezdő

Regisztrált: 2012.04.15,

holdem managar serial number Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Április 15-én vettem? a pokerstrategyn keresztül egy hm2-t. E-mailben visszaigazolták a tranzakciót, de termékkód azóta sem érkezett, annak ellenére, hogy már 4 levelet váltottam a gyártóval, értelmes válaszokat gyakorlatilag nem lehet kicsikarni belőlük. Segítséget kérek!
Új hozzászólás 2012.05.11, 12:27 zsu77  nincs online. zsu77 hozzászólásainak keresése Vedd fel zsu77 felhasználót a barátaid listájára.
easydriver
Moderátor

Válasz: holdem managar serial number Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: zsu77
Április 15-én vettem? a pokerstrategyn keresztül egy hm2-t. E-mailben visszaigazolták a tranzakciót, de termékkód azóta sem érkezett, annak ellenére, hogy már 4 levelet váltottam a gyártóval, értelmes válaszokat gyakorlatilag nem lehet kicsikarni belőlük. Segítséget kérek!

Szia!

A leveleket bemásolod esetleg?

Üdv:
Easy

Új hozzászólás 2012.05.12, 11:56 easydriver  nincs online. easydriver hozzászólásainak keresése Vedd fel easydriver felhasználót a barátaid listájára.
Caterhamer
Ezüst

Regisztrált: 2009.05.24,

Árkülönbség Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Helló...

Mostanában tervezem, hogy megveszem a HM2-t. Jelenleg nincs se szükségem se keretem a Pro Version-re, elég a Small Stakes. Viszont azt nem tudom, hogy ha most megveszem a Small Stakest, és később (remélem így lesz) szükségem lesz a Pro-ra, akkor azt egy az egyben meg kell majd venni, vagy a különbözetet kell majd kifizetni?

Előre is kösz a segítséget, GL mindenkinek...

Új hozzászólás 2012.06.06, 16:04 Caterhamer  nincs online. Caterhamer hozzászólásainak keresése Vedd fel Caterhamer felhasználót a barátaid listájára.
csikkanto
Arany

Regisztrált: 2010.05.12,

Válasz: Árkülönbség Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: Caterhamer
Helló...

Mostanában tervezem, hogy megveszem a HM2-t. Jelenleg nincs se szükségem se keretem a Pro Version-re, elég a Small Stakes. Viszont azt nem tudom, hogy ha most megveszem a Small Stakest, és később (remélem így lesz) szükségem lesz a Pro-ra, akkor azt egy az egyben meg kell majd venni, vagy a különbözetet kell majd kifizetni?

Előre is kösz a segítséget, GL mindenkinek...

Szia
Csak a különbözetet kell kifizetned.
Új hozzászólás 2012.06.06, 17:07 csikkanto  nincs online. csikkanto hozzászólásainak keresése Vedd fel csikkanto felhasználót a barátaid listájára.
Caterhamer
Ezüst

Regisztrált: 2009.05.24,

Príma!
Köszönöm a gyors választ - meg a jó hírt...

Új hozzászólás 2012.06.06, 17:24 Caterhamer  nincs online. Caterhamer hozzászólásainak keresése Vedd fel Caterhamer felhasználót a barátaid listájára.
Joyasativa
Bronz

Regisztrált: 2011.02.08,

Hm2 Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Ha megveszem a HM2-t , csak bizonyos időtartamra kapok hozzá licencet, és mondjuk egy év elteltével ismét fizetnem kell, ha tovább akarom használni? Lehet, állatság maga a kérdés is, de rémlik, hogy valahol olvastam elemző szoftverekről, és némelyikre bizonyos időközönként ismét fizetni kell. Hogy van ez a HM2-vel?

Még egy kérdés: Manapság is problémás VISA kártyával fizetni?

Előre is köszönöm esetleges válaszaitokat!
Új hozzászólás 2012.06.07, 14:03 Joyasativa  nincs online. Joyasativa hozzászólásainak keresése Vedd fel Joyasativa felhasználót a barátaid listájára.
szulejmanov
Platina

Regisztrált: 2012.03.16,

Válasz: Árkülönbség Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Én is Visa kártyával vettem Hm2- t, ugyanúgy először nem érkezett meg a termékkód, csak a tranzakció visszaigazolása. Írtam nekik, és pár perc múlva jött a levél, hogy:

Hello Zoltán -

Thanks for taking the time to contact us.

In order to process your order, we need your complete billing address (street, city, state, ZIP/postal code and Country) associated with the credit card used in the transaction. Could you reply with that info, please?

We appreciate your understanding and apologize for any inconvenience our security features may have caused you.

Best Regards,
Leo
Holdem Manager Sales Department

....és én elküldtem az adatokat mire pár perc múlva megjött a kód is és minden rendben volt.

Üdv. Szulejmanov

Sz.

"Aki vadállattá válik, legyőzi az emberi lét fájdalmát." Dr. Johnson
Új hozzászólás 2012.06.08, 08:35 szulejmanov  nincs online. szulejmanov hozzászólásainak keresése Vedd fel szulejmanov felhasználót a barátaid listájára.
easydriver
Moderátor

Szia!

A licenszt addig tudod használni, amíg ki nem jön a HM3 és a HM2-t úgy abba nem hagyják, hogy már nem mennek vele a termek. Szerencsére ez nem most lesz...

Üdv:
Easy

Új hozzászólás 2012.06.08, 20:20 easydriver  nincs online. easydriver hozzászólásainak keresése Vedd fel easydriver felhasználót a barátaid listájára.
csikkanto
Arany

Regisztrált: 2010.05.12,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: easydriver
Szia!

A licenszt addig tudod használni, amíg ki nem jön a HM3 és a HM2-t úgy abba nem hagyják, hogy már nem mennek vele a termek. Szerencsére ez nem most lesz...

Üdv:
Easy

Hát én nem bánnám ha már jönne a hm3 vagy maradt volna a hm1. smile Inkább fizettem volna azért még 1x . Ez a hm2 elég nagy öngól lett sztem. A pt kapott 1 nagy lehetőséget.
Új hozzászólás 2012.06.09, 05:20 csikkanto  nincs online. csikkanto hozzászólásainak keresése Vedd fel csikkanto felhasználót a barátaid listájára.
csabyka88
Bronz

Regisztrált: 2009.01.28,

A HM2 kezdetben nekem sem tetszett, de aztán megvettem a PS promójában 25$-ért a Small Stakes-t, és kezdem megszokni.
Én HM1-en nevelkedtem, szóval elég nagy váltás, hiába ugyanaz a gyártó...de meg lehet szeretni.

A fenti bankszámlás írásokra annyit mondanék, hogy ha hosszútávon akartok on-line játszani, akkor célszerű készíteni egy Neteller vagy valami más on-line pénztárcát - már csak azért is megéri, mert a legtöbb terem USD-ben fogadja a pénteket, és ha HUF-os számláról utalsz illetve fizettetsz ki, akkor a konverziós költség elvisz valamennyit. Ellenben az on-line pénztárcát megcsinálod USD-re, és nincs konverziós költség.
Új hozzászólás 2012.06.09, 08:46 csabyka88  nincs online. csabyka88 hozzászólásainak keresése Vedd fel csabyka88 felhasználót a barátaid listájára.
Joyasativa
Bronz

Regisztrált: 2011.02.08,

Nagyon köszi a válaszokat!
Új hozzászólás 2012.06.12, 06:57 Joyasativa  nincs online. Joyasativa hozzászólásainak keresése Vedd fel Joyasativa felhasználót a barátaid listájára.
napalmka
Bronz

Regisztrált: 2007.04.15,

edit by Easy: 3. szabály: Tilos a reklám; Tilosak a licencajánlatok, ebook anyagok vagy egyéb digitális médiumok, amelyek már egy meghatározott személy (első vevő) tulajdonát képezik.

A jövőbeni félreértések elkerülése végett olvasd át a Szabályok a fórumon témát.
Új hozzászólás 2012.06.20, 11:03 napalmka  nincs online. napalmka hozzászólásainak keresése Vedd fel napalmka felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (2): [1] 2 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Póker szoftverek » Hold'em és Omaha Manager » HM2 vásárlás