PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » ervinator1818 Naplója
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (8): « első ... « előző 2 3 4 5 [6] 7 8 következő »
Ugrás az oldal végére ervinator1818 Naplója 2 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,00
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
ervinator1818
Arany

Regisztrált: 2010.02.11,

Téma szerzője Szerző ervinator1818
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

100. hozzászólás a naplómba

Kezdem a mai nappal, aztán majd meglátom lesz a kedvem megírni a hónapértékelőt.

Talán starsos pályafutásom során ilyen durva napom nem volt. Pedig ebbe a hónapba elég szépen kijárt a "jóból"

4 órás grind volt a mai nap.

Ma nem emlékszem hogy mutatást nyertem volna AA KK QQ-val. Semmi gond nézzük amikor domináltam. Talán 2 kezem, de lehet hogy csak egy is elég, arra hogy hányszor nyertem, amikor én domináltam. No problem, nézzük a flipeket. Egy kezem Bőven elég ennek a megszámolására. És hányszor volt szerencsém? Erre is elég egy kezem. fish confused

21$ mínusszal zártam a mai napot ebből kozmetikázott a +10$ Bronzstarból kijövő összegecske. A másik 10 dollárt bónusz formájában kapom meg.

Ennyi a történet, röviden: szánalmas fish mad

Ha már elkezdtem ezt az írást akkor megírom a hónapértékelést.
Juhhé sikerült a csellindzs fish thumbsup

Scope: 767 SnG 4% ROI

Grafikon:

Uploaded with ImageShack.us

Egy biztos, ebben a hónapban nem sok olyan momentum/nap volt ami miatt szeretem ezt a játékot játszani. fish cry

Azért azt merem remélni, hogy június sokkal jobb lesz. Igaz a mérce eléggé lent van most innen már tényleg csak jobb lehet (nah jó azért még most sem olyan rossz a helyzet sőt... de nézzétek el nekem kicsit csalódott vagyok)

Júniusra a csellindzs: Megcsinálni a SilverStart azaz 750 SnG egy hónap alatt.

Kemény lesz de nem lehetetlen. Ha adni is fogja az RnG akkor pedig kifejezetten élvezetes hónap elé nézünk.

Új hozzászólás 2012.05.31, 23:28 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Pont úgy alakult, hogy egyik értékelő jön a másik után hehehe

Újabb 100-s mérföld, a 8. fish thumbsup

Scope: 801 SnG 4% ROI

Mérföld értékelés: Ahogy nézem ez a százas blokk pont breakeven lett. Nem baj, kell ilyen is smile

Jól haladok a csellindzsel is, de mostantól VPP-be írom. Tehát a cél 750 VPP június 30-ig
Állás: 33,66/750

Mai sessionöm felén Andris volt a vendég, és bizony felhívta a figyelmemet egy leakre, amivel több pénzt tudok megspórolni, illetve a varianciát is tudom csökkenteni. fish wink

Jut eszembe variancia. Dani felhívta a figyelmemet az új varianciás videóra (angol). Nagyon színvonalas és értékes videó. fish grin

És kipróbáltam a 9 asztalos játékot is. Elsőre picit gyors volt a tempó, talán picit nagy is az ugrás 6-->9, de azt hiszem fogom tudni tartani az iramot és menni fog a 9 is. Session végére már egész jól belejöttem.

Új hozzászólás 2012.06.01, 23:05 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
adamzon
Bronz

Regisztrált: 2010.01.03,

Mondom én, hogy kőkemény grinderré fogsz válni! És ja, inkább a leak-eket keressük, mint a mákolásokon idegeskedjünk.
GL!

Új hozzászólás 2012.06.02, 00:00 adamzon  nincs online. adamzon hozzászólásainak keresése Vedd fel adamzon felhasználót a barátaid listájára.
TornadoPro
Bronz

Regisztrált: 2010.03.14,

Adamzonnál a pont. Szard le a mákolásokat mert az amíg pókerezel végig fog kísérni( kísértenismile smile
A turbo stt-nek a lényege a mennyiség jó hogy próbálod növelni az asztalszámot mert ez a műfaj csak így éri meg.
Új hozzászólás 2012.06.02, 23:47 TornadoPro  nincs online. TornadoPro hozzászólásainak keresése Vedd fel TornadoPro felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Mai nap 41 SnG -15$

Variancia ma rajtam élvezett el, én sajna nem élveztem annyira fish cry

Röviden tömören ennyi, legalább a csellindzsel jól állok.

csellindzs: 74.25/750

Új hozzászólás 2012.06.03, 00:19 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
Gatling81
Bronz

Regisztrált: 2009.09.06,

na beordítook ide is !
HHAAJJJRRÁÁÁÁ!!!!!!
sok sikert! nyihahaha

Fejd meg a szivárványt

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Gatling81 által: 2012.06.03, 00:34.

Új hozzászólás 2012.06.03, 00:31 Gatling81  nincs online. Gatling81 hozzászólásainak keresése Vedd fel Gatling81 felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Nah új felismerést találtam.

Én egy stabil vesztő, szar pokerjátékos vagyok. Ennyi nincs mit szépíteni. Kipróbáltam a normalt, mutatkozott egy kis remény hátha ott más lesz. Dehogy más csak rosszabb. Mostmár az összes létező hitem elveszett a poker karrieremet tekintve.

Adok grafikont mindenki láthatja, ezt nem lehet kimagyarázni azzal, hogy szar a struktura vagy hogy játszhatatlan a limit. Tisztán látszik 300 SnG alatt szerencsém volt utána meg beállt a helyes kerékvágásba. Nem vagyok méltó a Törtetők csoportjába se, mert míg ők valóban Törtetnek én valami egészen mást csinálok.

Én nem vagyok megfelelő személy a pokerre. 2 egyszerű okból:
- Nincs meg az alapvető szerencsefaktor bennem
- Rosszul tűröm, hogy az első pont miatt sokkal több a pechfaktor nálam.

És hogy idézzek egy filmből is.
"Hidd el nem én vagyok a hibás, egyfolytában csak szépen gondoltam arra a kurva hídra, amióta itt vagyunk"

Új hozzászólás 2012.06.04, 20:10 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
Pl4gue1
Bronz

Regisztrált: 2011.10.30,

900 sng nem minta, nem szabad feladni shark o

Új hozzászólás 2012.06.04, 20:18 Pl4gue1  nincs online. Pl4gue1 hozzászólásainak keresése Vedd fel Pl4gue1 felhasználót a barátaid listájára.
jolyjohn
Bronz

Regisztrált: 2007.10.06,

Ha tudnád mekkora pech faktorom van mkostanában!smile ne igy állj hozzá! Egy egy peches hand után esti zárásként mindig ugy vagyok vele hogy törlök minden klienst és abbahagyom!Másnap mégis újra kezdem!Hozzáteszem hogy nem 2x kerültem 0ra a hülyeségem miatt hanem legalább 20x!És ugyanennyiszer fel is álltam!Most sem megfelelő a játékom és a BRM sem de már kezd legalább csiszoletódni a dolog amiböl talán jó is kisülhet!Nem te vagy az egyetlen akinek pech szériája van!Fogd fel úgy egyszer lent egyszer fent (mint a naplóm)!

Gl és üdv joly!smile
Új hozzászólás 2012.06.04, 20:21 jolyjohn  nincs online. jolyjohn hozzászólásainak keresése Vedd fel jolyjohn felhasználót a barátaid listájára.
TornadoPro
Bronz

900 verseny maximum MTT-n nem minta STT-n már igen.
Barátom nálad elsősorban fejben vannak a gondok, ez tegnap a közös sessionük alatt is kiderült. Félsz Headsupban hogy a 6-os settedet túlhuzzák valamivel és ezért inkább gyorsan eldobatod és kiviszed a kasszát és még sok ilyen szitu volt amit én másképp csinálnék a helyedben.
A poker az egy igen kemény világ, rengeteg igazságtalansággal van teli. Ha már 1,5$os limiten elveszted a hitedet mi lenne mondjuk 7$on egy rossz session után.??
Még annyi, hogy Daniel Negreanu 6szor nullázta le a rollját pályafutása kezdetekor és most ki is ő? Biztos azért a világ legjobb pokerese mert feladta a kezdetekkor.

Csak Dr Csernust tudom idézni: állítsd magad talpra és szedd össze magad!
Új hozzászólás 2012.06.04, 21:28 TornadoPro  nincs online. TornadoPro hozzászólásainak keresése Vedd fel TornadoPro felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Köszönöm srácok!

TornadoPro teljes mértékben igazad van, minden egyes szavaddal egyetértek.

Most jelenleg az a legjobb megoldás, hogy szünetelem a pokert. Vissza kell szereznem az önbizalmam, utána viszont jelentkeznék nálad egy kis közös sessionre. Mert az a mentalitás, ahogy te játszol és ahogy te gondolkodsz megfogott, csak még nincs annyi erő bennem, hogy átálljak rá.

Amire mégnagyobb szükségem van az egy kibaszott nagy buli, hogy az összes feszültséget sikerüljön felszabadítanom magamból.

Úgyhogy most jön egy kis szünet naplóírás terén is.

Új hozzászólás 2012.06.04, 21:52 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
TornadoPro
Bronz

Nem attól fog visszajönni az önbizalmad hogy szünetelteted a pokert hanem attól hogy tolsz pár piszok jó sessiont.
Amikor toltam nemrég a -26$os sessionomet amikor sikerült 30 versenyből 3ITM-et behoznom, nem az volt bennem, hogy szüneteltessem a pokert, hanem hogy másnap este újra beüljek játszani. alig vártam egész nap hogy este legyen és javíthassak az elmúlt napi kritikán aluli teljesitményemen. Sikerült is, olvasd el a naplómban.
Új hozzászólás 2012.06.04, 22:00 TornadoPro  nincs online. TornadoPro hozzászólásainak keresése Vedd fel TornadoPro felhasználót a barátaid listájára.
tmcheater
Ezüst

Regisztrált: 2008.12.04,

Szerintem jó ötlet a pihi, de azért ne vidd túlzásba yuheee

Utána 1-2 napig sok-sok videó, handek elemzése stb. Ha már úgy érzed elég biztos vagy magadban és a játékokban, akkor pedig térj vissza az asztalokhoz, és csapj szét mindenkit.

Egyébként meg, ha jól látom majdnem 2% roi-t hozol, ami jóval több annál mint amit én produkáltam az elmúlt 2800 SNG-m alatt. nyihahaha
De 900 sng még tényleg nem nevezhető mintának és szerintem kár lenne bármilyen nagyobb következtetéseket ebből levonni.

Továbbá mi, micro limites játékosok szerintem még eléggé az sng "karrierünk" kezdetén vagyunk, nem a megélhetésért játszunk, hanem, hogy a későbbiekben eljussunk a magasabb limitekre, ahol aztán akár megélhetésért is játszhatunk.
Ugye a póker nem egy olyan műfaj, ahol megtanuljuk a szabályokat aztán csak játszani kell és majd szépen lépkedünk felfelé, hanem sokkal inkább a folyamatos tanulásról/fejlődésről szól az egész. Tehát hosszútávon nem az fogja meghatározni, hogy milyen limitig jutunk és mennyit nyerünk, hogy éppen a microlimites korszakunkban a pár ezer sng alatt milyen swingek kaptak minket el, hanem sokkal inkább az fog számítani, hogy az ehhez hasonló időszakokban mennyire voltunk kitartóak és milyen keményen tanultunk. (persze ez arra is igaz, ha valaki éppen hatalmas uppswingbe van... akkor sem szabad elszállni és a jó eredményeink ellenére továbbra is keményen kell tanulnunk.

Persze lehet h nincs igazam, de még ha hülyeségeket is beszélek, egy ilyen hozzáállással, akkor is sokkal könnyebben elviselhetőek a swingek
(számomra legalábbis biztosan hehe )

Új hozzászólás 2012.06.05, 00:10 tmcheater  nincs online. tmcheater hozzászólásainak keresése Vedd fel tmcheater felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Tegnap elkezdődött az EB és én is visszatértem fish cool

Technikusi vizsgám 4-s lett összesítve és sikerült megünnepelni is, így sikerült helyreraknom magam fish thumbsup

Még lesz 3 vizsgám, utána 23-n technikus avató és egy újabb buli nyihahaha

Ami a pokert illeti. Végleg ráálltam a normalra. És stacked módban játszok, nem tiledban így több asztal--->nagyobb darabszám--->jobban kijön a hosszútáv, mert bizony van minek kijönnie.

Tegnap 30 asztal ment le 2x15-s bontásban. Elsőt sikerült plusszolnom (+2), második -10. Stacked mód előnye, hogy nem látom mivel esek ki, ami talán jobb is, mert amilyen mutatások voltak biztos megeszem a nemlétező kalapomat is fish eek fish ugly

Amint elkezd nekem is termelni az RNG mutatásokat, úgy fog a BR-m növekedni is, addig ez pedig egy ínséges időszak, amit remélhetőleg a tegnapi nappal végleg lezártam.

Új hozzászólás 2012.06.09, 06:14 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Ma csak 15 asztal ment le, de semmi sem változott. Vagyis igen, már nem érint meg annyira. Nem is kezdem el sorolni, hogy mikkel lehetett volna nyernem, mert teljesen felesleges. Inkább így vettem tudomásul őket.

Beszéltem TornadoProval és egy live session keretében leírja majd a hibáimat, amiket észrevesz. Nagy reményeket fűzök hozzá, mert biztos sok leak van a játékomban. És a variancia csökkentés egyik legbiztosabb módja, ha a játékomon javítok.

Rollom 42$. Ebből kell újraépíteni magam. Nehéz lesz de lehetséges.

Új hozzászólás 2012.06.09, 23:20 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
TornadoPro
Bronz

A roll nem fogyhat el, ha 20$ alá esel akkor go vissza 10 és25centre újból építkezni.
Új hozzászólás 2012.06.09, 23:45 TornadoPro  nincs online. TornadoPro hozzászólásainak keresése Vedd fel TornadoPro felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Üdv mindenkinek! nyihahaha

Kicsit régen írtam már ide, ha jól számolom 16 napja.

A kimaradás oka: vizsgák

Közben néha néha beültem 1-2 mini sessionre volt ahol plusszos lett volt ahol minuszos.

Egy valami biztos, az ERENGÉ nem gondolta meg magát velem kapcsolatban, hiába mentem el "nyári szünetre". Ugyanolyan kedvességgel törődik velem és a halacskáimmal, persze az én legnagyobb bánatomra.

Viszont ez röpke szünet arra jó volt, hogy visszaszerezzem régen látott önbizalmamat. Bár még mindig összeszorított farpofával ülök a mutatásoknál és nem is segít a poker mindenhatója, hogy ellazuljak.

Egy valami viszont most már biztos. NEM ADOM FEL! fish drink

40$-m van és 0$ profit 1000 SnG után. Tanulópénz, még pedig olyan ahol nem veszítettem egy dollárt sem. Játékom jobb és jobb lesz kifinomul, csiszolódik, szépül, javul.

Hiányzott már a poker és szeretném még sokszor átélni azt amit Starsos pályafutásom első ~350 Sng közben átéltem. Azt a felszabadult állapotot, határtalan magabiztosságot, legyőzhetetlenség érzését.

És egy ilyen mértéktelen down után, akkora upnak kell következnie ami:
1, Kiakasztja a grafikonomat
2, Olyan életérzést fog adni, amire vágyok
3, Fel tudok mutatni eredményeket is a nagy közönség felé

Elveszítem az arany sátuszomat ps-n, illetve a korábban magam elé tett csellindzs sem jön össze, de ez egy ilyen hónap volt.

Ez a hónap a mentális fejlődésemet segíti elő, amelyet nemcsak a pokerasztaloknál fogok kamatoztatni, hanem az élet más területén is. fish thumbsup

Úgyhogy szóljon a Hallelujah Nikolas módra! fish drink

Új hozzászólás 2012.06.26, 21:03 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Továbbra sem megy, de most legalább jókat nevetek rajta nyihahaha

Persze ehhez hozzájárul ez a videó, amit ma találtam nyihahaha

Visszanézve a grafikonomra egy ~750SnG-s downban vagyok és hát elnézve a nagyok grafikonjait ez egy kis aprócska downocska.

Darabszám kellene sok, amihez pedig kellene BR, ami jelenleg nincs.
De TornadoPro tanácsát megfogadva 20$ alatt centes versenyekből építem fel magam ismét, bár remélem erre azért már nem kerül sor.

Ma éjszakai sessionben együtt ültem a mesterrel 6 asztalon, bár lapütközésünk nem volt, pedig párszor belefutott volna szép broadway kártyákba coolface

Új hozzászólás 2012.06.28, 00:13 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
torrentwarez
Bronz

Regisztrált: 2010.11.17,

Gyerünk Ervin! Csapjad neki! smile
Új hozzászólás 2012.06.28, 00:20 torrentwarez  nincs online. torrentwarez hozzászólásainak keresése Vedd fel torrentwarez felhasználót a barátaid listájára.
ervinator1818
Arany

Tudom tudom downba vagyok meg ne várjak sokat jelenleg az RNG-től, de azért nem lenne gáz, ha pár 80-20-t megnyernék. Mégiscsak matematika ennek a játéknak az alapja vagy mi hogy mi? gözöm sincs hogy mi? gözöm sincs hogy mi? gözöm sincs

Így érzem magam sessionok közben
http://lh4.ggpht.com/-MwqUgztEXeU/Tvxggs...unny_Gifs_9.gif

Jelenleg ilyen a viszonyom a starsral
http://lh4.ggpht.com/-mBgPLzdM0eM/TvXvsh...unny_Gifs_1.gif

Így érzem magam amikor a Starsra gondolok
http://lh6.ggpht.com/-7O78cORqK-o/TvxgeN...nny_Gifs_10.gif

Ez lesz ha megtalálom a Stars RNG-jét
http://lh3.ggpht.com/-Zsz5Jf6EG5g/TwRKkN...unny_Gifs_7.gif

De úgy is csak ez lesz
http://lh6.ggpht.com/-vmp7tpuTCRw/Tv3f9c...nny_Gifs_13.gif

Új hozzászólás 2012.06.28, 21:29 ervinator1818  nincs online. ervinator1818 hozzászólásainak keresése Vedd fel ervinator1818 felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (8): « első ... « előző 2 3 4 5 [6] 7 8 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » ervinator1818 Naplója