PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » BatMat naplója - év végére NL200!!!
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (9): « első ... « előző 2 3 4 5 [6] 7 8 9 következő »
Ugrás az oldal végére BatMat naplója - év végére NL200!!! 5 értékelés - átlag: 8,205 értékelés - átlag: 8,205 értékelés - átlag: 8,20
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
zoli777
Ezüst

Regisztrált: 2009.01.12,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

OMG nyihahaha 14+ bwinen? Na azt majd megnézem nyihahaha live sessiont kérek hétvégén!!! nyihahaha

Új hozzászólás 2012.06.05, 09:37 zoli777  nincs online. zoli777 hozzászólásainak keresése Vedd fel zoli777 felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Regisztrált: 2011.01.17,

Téma szerzője Szerző BatMat
Válasz: BatMat naplója- Nyári melóm Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Még nem értem el a 10k-t egyenlőre. Mai session nagyon rossz volt. Fáradtan beültem nl20ra -1BI a session elején, végén meg KK vs. AK nem jött semmi. A vége -2.7 BI lett. Közben pörög a 100$ os bónusz 89% nál vagyok. Ezen a héten kipörgetem. Szeretném elérni a 500$-os BR-t a héten de ahhoz még kéne +5BI. Két nap alatt nem tudom, mennyire reális, de remélem a legjobbakat shark grin

Ha nem tettél meg mindent, nem tettél meg semmit. BatMat naplója-év végére NL200
Új hozzászólás 2012.06.08, 23:48 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Válasz: BatMat naplója- Nyári melóm Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Nem tudom milyen legyen a hozzáállásom. A helyzet a következő: nyárra szeretnék összeszedni kirándulásra és notebookra kb.600 €-t. Jelenlegi rollom 305$ a fent említett 100$-al ugye 400$. De még mindig hiányzik kb. 3x ennyi.

Nem tudom, mennyire hozható grindeléssel nl20 ez az összeg 50-60 nap alatt.
Jelenleg 10 asztalon játszok, mondhatom, hogy nem megy rosszul, de sajnos még mindig beülök ha nem vagyok "jó formában". 2-3 órás játék eléggé megvisel, szünetet is be kéne iktatnom és megtanulni kezelni ezt a hosszabb játékot.

Ötleteket, segítséget szívesen fogadok!

Ha nem tettél meg mindent, nem tettél meg semmit. BatMat naplója-év végére NL200
Új hozzászólás 2012.06.09, 00:06 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
FullTiltpro01
Ezüst

Regisztrált: 2010.08.17,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Hát nehéz ügy mert ugye foci eb és a meccsek alatt azért jóval kevesebb halacska úszkál . Pörgess valami FD bónuszt .

Új hozzászólás 2012.06.09, 06:31 FullTiltpro01  nincs online. FullTiltpro01 hozzászólásainak keresése Vedd fel FullTiltpro01 felhasználót a barátaid listájára.
zoli777
Ezüst

Regisztrált: 2009.01.12,

Tegnap pont az látszódott, hogy EB miatt több a fish. Bejönnek a fogadások és mennek részegen elszórni a pénzt. Ha nl600 tele van fishekkel éjjel akkor 20 meg az alatt tuti, hogy vannak fishek, erre nem lehet fogni. Jo mondjuk meccsek alatt lehet, hogy kevesebb a fish, de utána... fish thumbsup

Új hozzászólás 2012.06.09, 11:02 zoli777  nincs online. zoli777 hozzászólásainak keresése Vedd fel zoli777 felhasználót a barátaid listájára.
FullTiltpro01
Ezüst

Regisztrált: 2010.08.17,

Ja utána a tömör gyönyör ,csak fent kell maradni nyihahaha

Új hozzászólás 2012.06.09, 12:02 FullTiltpro01  nincs online. FullTiltpro01 hozzászólásainak keresése Vedd fel FullTiltpro01 felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

A tervek nem úgy alakulnak, ahogy azt vártam.

Bwinen 14+ asztalon grindelni szinte lehetetlen, 12-n megpróbáltam de brutálisan -EV. Ami optimális nekem az 6-7 asztal. A 10k-s grafikont is lusta voltam postolni, meg szégyenkezni se nagyon akartam. Őszintén mondva nem megy a játék. Kapom a coolereket, de ki meg nem fizet senki ha betalálok. na bazz...
Tegnap este elhatároztam keresek valami melót nyárra, de kinézek és szakad az eső. Mondom ma se megyünk sehova.( ennyire nem vagyok puhány, de a város közepe messze van, esernyő meg luxus nyihahaha ) Valahogy minden ellenem van. Még a körömnyíróm is elveszett na bazz... na bazz...
Ma átnéztem HM ben lapok szerint, hogy honnan mivel mínusz és mivel + os megadni, 3betelni ilyesmi. Most már elég a barokkos körmondatokból, lássuk a grafikont.

Kézelemző fórumot még mindig maximálisan hanyagolom, aminek nagyon nem örülök, de érik bennem az elhatározás, hogy végre belevessem magam coolface

Ez a hozzászólás 2 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2012.06.25, 14:47.

Új hozzászólás 2012.06.25, 14:46 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
storg
Bronz

Regisztrált: 2011.01.22,

Hajráá smile ) minden ok most már a kecóó adni fogjasmile coolface

Új hozzászólás 2012.07.03, 00:52 storg  nincs online. storg hozzászólásainak keresése Vedd fel storg felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Nyárra elköltöztem----------> Pókerezünk éjjel-nappal, grindkecóban 3 nagy hal.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2012.07.05, 12:00.

Új hozzászólás 2012.07.05, 11:59 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Sziasztok!

Nem szeretnék kifogásokat keresni miért nem vezettem se ezt a naplót rendesen, se a Grindkecósat. A válasz egyszerű, lustaság. A kitalált tervekhez sem tartottam magam, a vidizésből, kezek postolásából, elemzéséből sem lett nagyon semmi.

Ez az "elvesztegetett" egy hónap amit a kecóban töltöttem ráébresztett arra, mit is akarok, hogy is akarom. ( Teltek múltak itt a napok, ment a hülyülés, de a közös elemzés, vidizés, elméletezés elmaradt) Amit nagyon megbántam. Büntetésemül szolgált ez a 30 napos BE körüli játék, de ezzel betelt a pohár.

Elhatároztam magam. Meg kell törni a lustaságot. Sokszor olyan dolgokra kell rávenni magam, amihez ugyan nincs sok kedvem, de tudom az előnyömre válik majd.
Ma úgy érzem megtört a jég. Végre kb. fél év tervezgetés után benéztem a fórumba elemeztem pár kezet, és ami a legfontosabb számomra, hogy postoltam is handeket. Nagyon meglepődtem, mikor elhatároztam a session elején, hogy minden kérdéses leosztást jelölök, és a session végeztével postolom. Gyűltek a handek és egyre világosabbá vált hogy borzasztóan sok a leak a játékomban. Szeretnék mostantól aktív tagja lenne a kézelemző fórumnak, és többet tenni azért, hogy jobb legyen a játékom.

Szeretek pókerezni, de még ennél is jobban szeretnék nyerő zsugás lenni. Minden adott a fejlődéshez. NINCS OKOM A ROSSZ JÁTÉKRA.

Új tervek:

Heart e hó végén bónuszokkal fel tudok lépni nl20-ra (25BI-vel), de úgy tervezem csak 30BI-nél lépek fel, közben megpróbálom kiiktatni a legnagyobb hibáim és minél több tudást magamba szívni. Jól esne immáron második nekifutásra megverni a limitet.
Heart Minden session után postolni a bizonytalan handeket
Heart heti 2-3 vidi megnézése
Heart 1edzésre hetente benézni.

Legfontosabban most a kézelemzéseket tartom. Úgy hallottam ezzel lehet a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni. A többi sem elhanyagolandó, igyekszem mindenre időt találni.

És végezetül a lajhár üzemmódból szeretnék ismét rendes emberhez méltó életet élni, beiktatni a rendszeres testmozgást. Ép testben ép lélek! minden ok

Új hozzászólás 2012.07.30, 02:25 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Megjöttem 3 nap fesztivál és 1nap csavargásból

Röviden elmesélem mi volt. Ne csak mindig a pókerról legyen it NAGYBASZÓ coolface

Kezdődjön ott a móka, hogy elmentünk a tescoba bevásárolni. Hát mit ne mondjak, bár mindig így lenne. Muszáj volt elvásárolni x k forintot, és már szinte "önkívületi" állapotban és hangzatos felkiáltások közt (" nem teheted, büntetés a fejnek") pakolt a kosárba míg a limitet el nem értük nyihahaha Kissé fura szempárok meredtek ránk a kasszánál, valahogy úgy nézett ki, mint egy egyiptomi rabszolgafogat, ahol is egymás kezéből járt tova a szesz. Mondhatom volt vagy 150-200 fok a kezünk közt coolface
A buli helyszínére érve egyből gond volt. Ugyanis tilos üveget bevinni, meg sört. Hát sörünk nem volt, de hazai termékekből bizony nem volt hiány, ami ugye üvegben leledzik és ezáltal jött a probléma.
De mi jól felkészült betyárok vagyunk ám! Előre kinyomtattuk a szabályzatot, amiben benne volt hogy csak a sört nem szabad bevinni, üveg mehet.
Természetesen egy izomállat egyből elénk ugrott, mert mi nagymenő módjára a kis szabályzatunkkal felvértezve kissé nyilvánosan szerettük volna bevinni az italt. 30 perc alatt elmagyaráztuk neki, hogy ami nincs benne az nem is létezik. A csávó 4x olvasás után (1 db A4 es oldal) megértette, majd elment, és a kegyeinket még két kopaszra bízta míg ő távol van. Visszatérve hozott vagy 200 oldalt nyomtatva, amiben pont az volt színessel kiemelve ami ránk vonatkozik. Végül megegyeztünk úgy, hogy a piát átöntjük műanyag palackba és akkor mehet a buli. De most komolyan emberek, nem szúrna szíven műanyag palackból inni egy tokaji-t ?!
Kissé fel is kaptuk a vizet, de legalább volt piánk. Így kezdődött a buli. A 3 napból a szombati(utolsó) volt a legjobb, de azt most nem szeretném részletezni, mert bizonyosan fel lennék pofozva pár ember által, többek közt édesanyám. Összességében brutális parti volt, csak kissé büntetés a fejnek szomorú ez

A fesztivál alatt kaptam egy telefont hogy melóm is lett, holnap megyek a "főpróbára" remélem minden simán fog menni és felvesznek. Pókerre nem volt sajnos időm az utóbbi napokban, ma megnéztem pár handet a fórumban, de vidizni nem volt erőm.
Most megyek aludni, mert már 3 napja valami szarság kerülget, torkom fáj, ilyesmi, holnap meg korán kelés.
Remélem a napokban lesz végre a játékra is időm. Habár egyre jönnek a telefonok, hogy itt buli ott buli. Hogy játsszon így az ember?!

Jóét!

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2012.08.06, 22:55.

Új hozzászólás 2012.08.06, 22:55 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Sziasztok!

A naplómat eléggé hanyagoltam, akik esetleg régebben követték, már tuti nem emlékeznek semmire coolface

Az utóbbi időben nem változott szinte semmi, egyetemre járok, ami elég fura, mert mindent "idegen" nyelven tanulok.

Szeretnék a naplómba is egy kis rendszert vezetni, ahogyan a pókerbe is. Sajnos a rollom az utóbbi két hétben megfeleztem, ami elég elgondolkodtató. Már az nl50et kóstolgattam, csak az a baj, hogy ehhez még nem nőttem fel. Után következett a kétségbeesett 18 asztalos grind NL25on (partybwin) ami kb csak random kattingatásnak felelt meg. Saját magammal ba**tam ki.

Kb most írom ki magamból az ideget Facepalm

Holnap, vagy még ma este összefoglalom kicsit bővebben merre hány méter a pókerben.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2013.01.02, 18:46.

Új hozzászólás 2013.01.02, 18:46 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Válasz: BatMat naplója Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Még mindig perifériában van a póker ez még két hétig nem fog változni. Már nagyon várom, hogy vége legyen a vizsgáknak és végre azzal foglalkozzak amit szeretek.

Addig minden tanulás közti időmet oktatóvidit nézésével töltöm. Aktívan jegyzetelek közben, így szerintem elég hatékonyan szívom be az új infót.

céljaimat már összeírtam és kifüggesztettem a falamra mar jan. 1-jén

Leírom ide is, hogy minél jobban tudatosuljon.

Diamond március 31. NL 100
Diamond felvinni a hasznosan töltött óraimat egy hónapban 200+ ra.
Már három hónapja vezetek egy táblázatot a napi teendőimről. Hasznosan töltött órának számít: testmozgás, olvasás, pókerezés, oktatóvidi, nyelvtanulás. Továbbá még külön számítom az olvasott cikkeket, elemzett kezeket, edzéseket (póker). így látom miben van sok piros mező, így tudom hol a hiányosság. Ajánlom mindenkinek ezt a fajta "rendszert". Mióta bevezettem sokkal hasznosabbak a napjaim. Novemberben, mikor kidolgoztam ezt a táblázatot 60 hasznos óráig sikerült eljutnom.
Decemberem 75 lett. Most tartunk jan 22. nél de már 117 óránál vagyok. Félelmetes mi mindent belefér egy napba ha nem FB-n lógsz meg napis***on. coolface
Diamond újra sportolni. 5 év karate utána 5 év vízilabda nem kevés. Már két éve szinte alig mozgok, ami észrevehető rajtam mind testi mind lelki szinten. Utánanéztem itt van tolunk egy köpésre egy karate klub ismét járni fogok.
Diamond Suli- tanulásra fordított idő megnovelese. Minimum napi 1,5 h vizsgaidőszakon kívül is minden ok Ezt lesz a legnehezebb betartani.
Diamond Napi 1h olvasás. szerencsémre a tudományosabb jellegű könyveket kedvelem, így érthető hogy a hasznosan töltött időhöz számolom nyihahaha
Diamond Havi RB-t mindig kiszedni. Ez elég érdekes cél, de azért fontos, hogy elérjem erre az évre kitűzött összeget. Tudom nem jó pénzben gondolkodni, de e téren is kell cél. Ez nekem 6000 euro. Szeretném még ezt lebontani részcélokra, pl. mennyi leosztást játsszak stb. de ezt majd ha ismét belemerülök a pókerbe.

A többiről majd kicsit később, de még van mit írnom. nyihahaha

És szeretnék a naplómba is rendszert teremteni. Magam miatt első sorban. Majd megpróbálok okos dolgokat írni arról, amit megtapasztaltam ha esetleg majd lesz pár olvasóm annak csak örülni fogok.
Egyenlőre még nem indul be a pókeres szekér, de az élet többi területen már rákapcsoltam !

Néha még berakok egy két zenét amire épp rá vagyok kattanva. nyihahaha

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2013.01.22, 23:41.

Új hozzászólás 2013.01.22, 23:26 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Válasz: BatMat naplója Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Vége a vizsgáknak !

Szerencsére összegyűjtöttem a minimum kreditet, így mehetek tovább a következő félévbe shark drink

Eljött a várva várt idő, végre pókerozhatok! coolface
Időközben sikerült beszereznem egy nagy filc táblát, már fel is fúrtam a falra, így még jobban átláthatóak a céljaim.
Eddig az volt az elképzelésem, hogy az éppen függőben lévő bónuszom (420€) nl10 rushon fogom kipörgetni (utána költözök unibetre nyihahaha ), úgy hogy nem törődöm azzal, hogy mennyi bb/100 at hozok. Igazából a rush nem is az én játékom, és a robot módos kattintgatás sem hozta meg a várt eredményt. Azért 1k rake kitermelése nem kis feladat és ezt végig ilyen játékkal tenni hát semmi képen sem +EV. Igaz ehhez kellet pár eredménytelen session, hogy rájöjjek.
Visszatértem ahhoz ahogy régen szokta. NL10 sh 6 asztalon, zene off, kaja,pia bekészítve. Igaz hogy sokkal lassabban pörög a bónusz de a 10 bb/100 kárpótol, és még a bónuszt is időben ki tudom pörgetni. És ami a legfontosabb, hogy nem butul el a játékom.
Suli 18.-án kezd addig megpróbálok minél többet kihozni a napjaimból.
Ahogy elkezdődik az új félév az életemben is új időszak kezdődik. Ismét sportolni fogok -karate- heti 3 alkalommal. Remélem végre rendszer lesz az életemben. A márciusi cél elég meredek, főleg hogy nl10 en vagyok jelenleg, tudom ki fog tolódni a dolog de mindent megteszek a gyors fejlődés, limitlépés érdekében.
Holnapra is tervezek 3x2h sessiont, ahogy ma. Postolom is a grafot a mai napomrol. Mondjuk 29/25 öt játszottam, igaz elég sokat loptam Co, BTN kb 50,70%. De kevesebb asztalon jobban látom a dinamikát, meg a statokban is el lehet mélyülni, így persze, hogy bátrabb az ember coolface

jah és session közbeni kis motivációs falatom :

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2013.02.09, 23:43.

Új hozzászólás 2013.02.09, 23:42 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Addig nem fogok menni a limitlépés, amíg nem sikerül a saját magam által állított szabályokat betartani.
Megint elkapott az ideg pár mákolás után, vissza akartam nyerni, es beültem nl25 re.... inkább nem ragozom tovább, mutatom a grafot. Amikor még plusszba voltam az az nl10

ilyenkor szinte utálom magam, hogy meg ennyire sem vagyok képes, hogy ha elérem a stop lossom üljek ki. Facepalm Facepalm

de legalább ma volt egy sztréjtflössöm, sovány vigasz fish frown

Nem tudom mi lesz így..megeszi az idegeim hogy nem birok kiülni és két, három napi grind megy el a p**ába.

Ma session közben ezzel tuningoltam magam. Bár ne tettem volna nyihahaha Akkor kevesebb önbizalmam lett volna feljebblépni FUUUUU coolface

Holnap ismét kezdődik az nl10 es grind, az eldonkolt BI-eket vissza kéne hozni. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Ha tudtok valami jó módszert az önuralmam javítására e téren, akkor nyugodtan osszátok meg. Köszi, szép estét ! GL&HF

Új hozzászólás 2013.02.11, 01:07 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Válasz: BatMat naplója - év végére NL200!!! Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Mai nap érdekesen alakult. Délelőtt toltam egy session és ismét, kb 4x is megtanultam,hogy nagyon -EV a nappali játék. Tele volt regekkel, jó nem mondom hogy nem verhető, de minek termeljem feleslegesen a raket. És az a ciki, hogy asztalt se lehet szelektálni mert avg potot, meg players/flopot is kivették mióta bívinparti van.

Este toltam egy újabb sessiont, ez már sokkal jobban ment, nem csoda zöld volt a fél asztal coolface
Kicsit kevesebbet játszottam a tervezettnél (6h helyett 4h), könyvek után járkáltam. Idén szeretnék legalább 25 könyvet kiolvasni. Önmotivációs témakörökkel kezdek, mert most arra van a legnagyobb szükségem. Utána szerintem valami ismeretterjesztőkre térek át, de az még odébb van és mindig találok valami érdekes témát.
Ma megismerkedtem a mindmapping-al megpróbálom ez szerint ábrázolni az olvasottakat, az egyetemi előadásokat, kíváncsi vagyok mennyire hatékony.
18. ig a napi teendők nagy részét a póker teszi ki, de a suli kezdetével változik a napirend is. Remélem jut mindenre idő. A havi 200 hasznos óra elég kemény, főleg hogy heti 3 laborunk lesz aminek gyakran du. 5 kor van vége. Plussz még jön hozzá a karate is ami eléggé elszívja az energiát, az első pár hónapban biztosan. Már az első edzés után is alig bírtam hazamenni FUUUUU . Elég sokat várok ettől az "újrasportolok" dologtól, úgy gondolom jobb kondim lesz testi, lelki szinten.

Akkor pár kép a mai napról:
500 handig tartott a reggeli "grind" , onnantól az este fish thumbsup

Összességében nem zártam rossz napot NL25 re meg minek lépjen az ember ha már itt is :

Tervek holnapra :
Heart 3x2h session
Spade akvárium kipucolása
Spade 1 oktató-vidi
Spade 1h olvasás

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2013.02.11, 23:41.

Új hozzászólás 2013.02.11, 23:39 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
ZebraSF
Bronz

Regisztrált: 2008.12.25,

neki álltál már a pre és postflop játékod kijavításának ?
Új hozzászólás 2013.02.12, 00:06 ZebraSF  nincs online. ZebraSF hozzászólásainak keresése Vedd fel ZebraSF felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

Regisztrált: 2011.03.31,

GRINDER LAKÁS NAPLÓ ÚJRAÉLESZTÉSE!!!!!

Új hozzászólás 2013.02.12, 00:17 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: ZebraSF
neki álltál már a pre és postflop játékod kijavításának ?

Szia !

ha jól emlékszem te írtál a statisztikák elemzése c. topika a postomhoz.
Igazság szerint amit oda feltettem az 18 asztalos kattogtatás volt.
Volt egy időszakom, amikor elkapott a gépszíj és azt hittem ez a legkifizetődőbb. A játékomon folyamatosan dolgozok, a tanácsaidat megfogadtam, de még mindig 29/23 at játszok szomorú ez Sajnos sokat callozok oop CO,BTN,SB steal ellen. Majdnem minden Kx el Ax el. AJ+ al 3 betelek meg SC al. Jobb lenne AJ+ inkabba flat, Ax jobb Kx el , SC 3 betelni a többit meg elszórni. Stelekre is rágyúrtam, most hirtelen nem tudom megmondani mennyit nyitok de többet nyihahaha de igazán kiszélesíteni csak NL25 és 100 között akarom. Áttérni majd a 2bb s lopásra stb...
Még letolok pár k handet és postolok hozzá statokat is, ha kiszúrtok valamit, szívesen fogadom a segítséget minden ok fish drink

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2013.02.12, 01:48.

Új hozzászólás 2013.02.12, 01:26 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
BatMat
Bronz

Kecóó Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: hyper23
GRINDER LAKÁS NAPLÓ ÚJRAÉLESZTÉSE!!!!!

Ha rajtam múlt volna haza se jövök nyihahaha azaz nem gyalogolok 50m-t coolface coolface

Kecóról röviden:
Spade Sparcos- eltiltelte a rolljat nl25 FR en, természetesen nem az ő hibája volt csak mindig AA ba futott coolface Kb. a nagy grind felénél hívom hol van, mert eltűnt két napra, erre Londonban. Londonban? Londonban! Szegény kiégett a grindtől, belefáradt a pókerbe és megállapította hogy neten NEM LEHET NYERNI. Azóta 2x lement a helyi klubba pár € versenyre, mind2 final table és itm nyihahaha 1x1 1x3 lett nyihahaha Ezzel beigazolódott a feltevése, rá nem számíthatunk egyhamar a netes asztaloknál és a kecóban. Ha esteleg újra összehoznánk a helyet, mindenképp ha kell erőnek erejével odavinnénk a srácot mert ő a fény az éjszaka sötétjében nyihahaha Ha a hülyeség világítana.. coolface coolface Jah és azóta sem mosogatott.

Spade Dodi- letette a lantot. De csak pókeres szemszögből. A rollját kivette és azóta is folyamatosan éli fel shark biggrin . Megunta a pókert és most úgy gondolja, hogy nem neki való. Próbálom őt unszolni a nyárral kapcsolatban, remélem jobb belátásra tér ez ügyben. Jelenleg minden idejét a foci edzések, barátnője és a suli veszi el. Nem fontossági sorrendben shark p .

A kecóban jelenleg gimisek tanyáznak, de az nem AZ a feeling szomorú ez
Remélem idén is sikerül valami elvetemültséget tető alá hozni, kicsit komolyabb hozzáállással (persze csak a játékkal kapcsolatban), nem csak filmezni meg lopni a napot mint tavaly, aztán csak a pizzára valót sikerült összeszedni. Úgy érzem ebből többet ki tudnánk hozni, de ahhoz nem csak egy ember kell szomorú ez hogy mi? gözöm sincs Remélem a legjobbat és amíg alakulnak a dolgok, szerencsére a kecóban gyűlik a kosz és a mosatlan edény fish thumbsup shark thumbsup

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára BatMat által: 2013.02.12, 01:49.

Új hozzászólás 2013.02.12, 01:44 BatMat  nincs online. BatMat hozzászólásainak keresése Vedd fel BatMat felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (9): « első ... « előző 2 3 4 5 [6] 7 8 9 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » BatMat naplója - év végére NL200!!!