PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » [Kezdő] Közös MTT PS tagok között
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (6): « előző 1 2 [3] 4 5 6 következő »
Ugrás az oldal végére Közös MTT PS tagok között 2 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,002 értékelés - átlag: 10,00
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
TheArtistGentleman
Ezüst

Regisztrált: 2010.09.02,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szívesen csatlakoznék én is, de csak 2 hét múlva tudok befizetni. :/

Új hozzászólás 2012.06.09, 07:16 TheArtistGentleman  nincs online. TheArtistGentleman hozzászólásainak keresése Vedd fel TheArtistGentleman felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Regisztrált: 2009.06.02,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: TheArtistGentleman
Szívesen csatlakoznék én is, de csak 2 hét múlva tudok befizetni. :/

Szia. Nem tudom, hogy lesz-e következő... Sajnos most is kevesen vagyunk

Maximum majd meglátjuk, hogy mennyien lennénk és akkor csinálunk még, maitól is függ. Volt pár ember, aki ha a Starson lenne, jönne, de így Ők nem jönnek.... Szóval nem tudom, hogy lesz-e következő, esetleg AceSteph, ha be tud szervezni egy másikra külföldieket, ahogyan írta, hogy megpróbál a maira is, akkor lehet róla szó, hogy lesz még.Mert így sajna kevesen leszünk ma is MTT-re szomorú ez De remélem, hogy késeivel azért még jönnek regelni smile smile
Új hozzászólás 2012.06.09, 17:22 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
PGergo11
Arany

Regisztrált: 2010.02.25,

Kicsit megkésve de sikerült regelni nekem is smile

Canada Bill Jones
Új hozzászólás 2012.06.09, 18:07 PGergo11  nincs online. PGergo11 hozzászólásainak keresése Vedd fel PGergo11 felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Pacific, $4.50 Buy-in (25/50 blinds) No Limit Hold'em Tournament, 7 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

BTN: 2,710 (54.2 bb)
SB: 7,877 (157.5 bb)
BB: 5,826 (116.5 bb)
MP1: 4,901 (98 bb)
MP2: 6,742 (134.8 bb)
MP3: 7,184 (143.7 bb)
Hero (CO): 3,760 (75.2 bb)

Preflop: Hero is CO with Q Q
3 folds, Hero raises to 131, BTN folds, SB raises to 269, BB folds, Hero raises to 675, SB raises to 1,145, Hero raises to 3,760 and is all-in, SB folds

Results:[spoiler] 2,340 pot
Hero mucked Q Q and won 2,340 (1,195 net)
Új hozzászólás 2012.06.09, 18:57 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

És a kedvenc lapom ellen kapok ki szomorú ez Viszont tudtam, hogy verve vagyok. Na sebaj!Szép volt skacok!
Nekem bejött ez Sit&Go, bár mtt-nek indult smile Legközelebb is csinálhatnánk, csak kicsit több résztvevővel coolface !

Grat PGergo11-nek! Be bírta fisheskedni az 5$-os versenyt coolface Nagy előnyben voltál postflop játéknál smile Szerintem sokszor dobtam rosszul ellened, de amikor meg nem hittem Neked, ott lapult a nuts coolface Gratulálok! smile smile

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára gibbon33 által: 2012.06.09, 20:31.

Új hozzászólás 2012.06.09, 20:31 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
dobimano
Bronz

Regisztrált: 2010.06.11,

Köszi a szervezést,remélem én is h legközelebb többen leszünk.
Sztem is jó volt egyet játszani,érdekes lenne egy nyílt lapos
elemzés,tuti tanulságoslehetne.
Legközelebb is megyek ha tudok. fish grin
Új hozzászólás 2012.06.09, 20:35 dobimano  nincs online. dobimano hozzászólásainak keresése Vedd fel dobimano felhasználót a barátaid listájára.
PGergo11
Arany

Regisztrált: 2010.02.25,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: gibbon33
És a kedvenc lapom ellen kapok ki szomorú ez Viszont tudtam, hogy verve vagyok. Na sebaj!Szép volt skacok!
Nekem bejött ez Sit&Go, bár mtt-nek indult smile Legközelebb is csinálhatnánk, csak kicsit több résztvevővel coolface !

Grat PGergo11-nek! Be bírta fisheskedni az 5$-os versenyt coolface Nagy előnyben voltál postflop játéknál smile Szerintem sokszor dobtam rosszul ellened, de amikor meg nem hittem Neked, ott lapult a nuts coolface Gratulálok! smile smile

Nekem csalt a site nyihahaha , azért egyszer elkaptad a blöfföm A magassal a 3utca barrel után nyihahaha . Gratula mindenkinek.

Canada Bill Jones
Új hozzászólás 2012.06.09, 20:39 PGergo11  nincs online. PGergo11 hozzászólásainak keresése Vedd fel PGergo11 felhasználót a barátaid listájára.
AceSteph
Edző

Regisztrált: 2010.03.31,

Téma szerzője Szerző AceSteph

Gratulálunk a győzteseknek, nem semmi mezőnyben bizonyítottak fish drink . Illetve újra realizáltam, hogy továbbra sem szeretek regekkel ülni egy asztalnál, mert trükkösek coolface .
Új hozzászólás 2012.06.09, 22:18 AceSteph  nincs online. AceSteph hozzászólásainak keresése Vedd fel AceSteph felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: PGergo11
Idézet:

Nekem csalt a site nyihahaha , azért egyszer elkaptad a blöfföm A magassal a 3utca barrel után nyihahaha . Gratula mindenkinek.

Így van, Neked csalt coolface
Sajnos csak egyszer hehe olyan sűrűn beteltél, hogy ott muszáj volt mennem ász magassal shark p
Új hozzászólás 2012.06.10, 03:52 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
theodorrrr
Arany

Regisztrált: 2011.07.15,

gratuláció minden előttem végzőnek (kivéve, akiktől alapvetően elvárható, edzők, kézelemzők stb. )

és külön grat PGergo11-nek és deepdish14-nek, akik leszoktattak arról egy rövid időre, h örüljek annak, ha BU vagyok.

és köszönet a szervezésért.

nyílt lapos elemzéshez HH-im rendelkezésre állnak.
Új hozzászólás 2012.06.10, 03:54 theodorrrr  nincs online. theodorrrr hozzászólásainak keresése Vedd fel theodorrrr felhasználót a barátaid listájára.
AceSteph
Edző

Regisztrált: 2010.03.31,

Téma szerzője Szerző AceSteph

Idézet:
Eredeti hozzászólás: theodorrrr
gratuláció minden előttem végzőnek (kivéve, akiktől alapvetően elvárható, edzők, kézelemzők stb. )

és külön grat PGergo11-nek és deepdish14-nek, akik leszoktattak arról egy rövid időre, h örüljek annak, ha BU vagyok.

coolface coolface coolface

Amúgy én is rettegtem a BTNtől, már A9-el is csak félve loptam, mert ha loptam, akkor már készülhettem is a 4betre... FUUUUU
Új hozzászólás 2012.06.10, 10:21 AceSteph  nincs online. AceSteph hozzászólásainak keresése Vedd fel AceSteph felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Csak all in kellett volna, hogy tegyelek 72o-val, amit írtam is. coolface
Új hozzászólás 2012.06.10, 12:31 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
theodorrrr
Arany

Regisztrált: 2011.07.15,

csinálunk még ilyet?
Új hozzászólás 2012.08.07, 19:01 theodorrrr  nincs online. theodorrrr hozzászólásainak keresése Vedd fel theodorrrr felhasználót a barátaid listájára.
VCSE007
Bronz

Regisztrált: 2011.05.14,

Jó ötlet fish thumbsup
Jönnék Én is fish-eskedni coolface
Új hozzászólás 2012.08.07, 19:05 VCSE007  nincs online. VCSE007 hozzászólásainak keresése Vedd fel VCSE007 felhasználót a barátaid listájára.
cubefish
Globális

Regisztrált: 2011.11.11,

Jövök.

888 is jó nekem minden ok

Topik ment a kedvencekbe figyelni fogom.

Gl
cube

Új hozzászólás 2012.08.07, 19:10 cubefish  nincs online. cubefish hozzászólásainak keresése Vedd fel cubefish felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Szerettem volna Én is egy újat, de mivel már nem partner terem, nem mertem meghirdetni, de ha többen leszünk akkor mehet ugyan abba a terembe smile Ha rám bízzátok, akkor összehozom megint. smile
Új hozzászólás 2012.08.07, 19:26 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
dobimano
Bronz

Regisztrált: 2010.06.11,

+1
Új hozzászólás 2012.08.07, 19:31 dobimano  nincs online. dobimano hozzászólásainak keresése Vedd fel dobimano felhasználót a barátaid listájára.
VCSE007
Bronz

Idézet:
Szerettem volna Én is egy újat, de mivel már nem partner terem, nem mertem meghirdetni, de ha többen leszünk akkor mehet ugyan abba a terembe smile Ha rám bízzátok, akkor összehozom megint. smile

Szervezd fish thumbsup
Új hozzászólás 2012.08.07, 19:35 VCSE007  nincs online. VCSE007 hozzászólásainak keresése Vedd fel VCSE007 felhasználót a barátaid listájára.
gibbon33
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: AceSteph
Idézet:
Eredeti hozzászólás: redner28
Ilyet nem lehetne majd a starson is?Szerintem többen is lennének..

Ez még csak ilyen első ötlet, megnézzük mi lesz belőle és hányan leszünk. Írtam az angol MTT edzőnek, hogy ők is beszállhatnának, és akkor könnyen lehet, hogy leszünk elegen, mert lehet h a magyar közösségből nem lennénk elegen, és nem SNG-t szeretnénk, hanem tényleg egy 60-70+ főt.

Ha az első próbálkozás esetleg nem jönne össze, akkor a következőt már legalább 2 héttel előtte megpróbáljuk meghirdetni, és az a starson lesz. Meg akkor próbálunk időpontot is szavazni, de így első körben kíváncsiak vagyunk, hogy mi jön össze.

Ha a 2. próba sem jössze, akkor feladjuk szomorú ez , pedig szerintem nagyon nagy fun lenne fish drink .

2012.08.26.??? Csak ne Starsnon legyen, ha lesz, mert nincs ott számlám smile
Új hozzászólás 2012.08.07, 19:40 gibbon33  nincs online. gibbon33 hozzászólásainak keresése Vedd fel gibbon33 felhasználót a barátaid listájára.
VCSE007
Bronz

Beszéljünk elsősorban Acesteph Mesterrel, hogy Neki mikor lenne jó nyihahaha
Új hozzászólás 2012.08.07, 19:44 VCSE007  nincs online. VCSE007 hozzászólásainak keresése Vedd fel VCSE007 felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (6): « előző 1 2 [3] 4 5 6 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » [Kezdő] Közös MTT PS tagok között