PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » Keve kis lépések iskolája - hogyan toborozzunk új PS tagokat
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (23): « első ... « előző 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 következő » ... utolsó »
Ugrás az oldal végére Keve kis lépések iskolája - hogyan toborozzunk új PS tagokat 13 értékelés - átlag: 9,4613 értékelés - átlag: 9,4613 értékelés - átlag: 9,4613 értékelés - átlag: 9,46
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
Zsuzsineni
Bronz

Regisztrált: 2010.06.04,

Téma szerzője Szerző Zsuzsineni
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

ez a hónap viszonylag kevés játékkal telik. ennek 2 oka van: egyrészt a múlt hónapban (a saját lehetőségeimhez képest) szarrá hajtottam magam, másrészt a kisfiam mostanában csodálatosan kitol apával, mert korábban 7.30-kor volt ébresztő, mostanában meg közelebb vagyunk 6-hoz mint 7-hez.

tegnap Bwin uppal fogadott (pl. AKs 3bet potban )

ma még nem volt időm asztalhoz ülni, este meglátjuk, mi lesz (egyszerűen nem lehet tervezni). viszont tettem lépéseket, h preflop játékom fejlesszem 3bet+ és vakvédelem témában.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Zsuzsineni által: 2012.05.24, 21:14.

Új hozzászólás 2012.05.23, 17:34 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

már kezdem szégyelleni, mekkora UP-om van. Facepalm
főleg katsa naplóját olvasva.
bár ez nem azt jelenti, h mákolok, hanem annyit, h kitartanak a kezeim, (igen, még a 65-35 is. shark biggrin ) és nagyon kritikus vagyok az asztalokkal, azaz nagyon figyelek az asztalszelekcióra.
ma +2,5 BI sikerült.
most tanulni fogok.
Új hozzászólás 2012.05.24, 21:19 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
katsa00781
Ezüst

Regisztrált: 2010.04.22,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: Zsuzsineni
már kezdem szégyelleni, mekkora UP-om van. Facepalm
főleg katsa naplóját olvasva.
bár ez nem azt jelenti, h mákolok, hanem annyit, h kitartanak a kezeim, (igen, még a 65-35 is. shark biggrin ) és nagyon kritikus vagyok az asztalokkal, azaz nagyon figyelek az asztalszelekcióra.
ma +2,5 BI sikerült.
most tanulni fogok.

Nem kell szégyelni a jó szériát. Ki kell használni, és jó nagy BR-t építeni. Csak így tovább. shark thumbsup

FR skype csoport
Új hozzászólás 2012.05.25, 05:59 katsa00781  nincs online. katsa00781 hozzászólásainak keresése Vedd fel katsa00781 felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

még nem szégyellem... csak kezdem! shark p

Új hozzászólás 2012.05.26, 19:51 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
zolpet
Bronz

Regisztrált: 2010.02.11,

Egész héten azt mutatta a FF, hogy nincs új bejegyzés, erre most megjelent az összes... Egyre rosszabb ez a böngésző.

Vagy én vagyok hülye, mert nem láttam, hogy máspdik lap is van. smile

Ez a hozzászólás 2 alkalommal szerkesztve, utoljára zolpet által: 2012.05.27, 18:12.

Új hozzászólás 2012.05.27, 18:09 zolpet  nincs online. zolpet hozzászólásainak keresése Vedd fel zolpet felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

szerencsére nincs mit írnom, mert az erő többnyire velem van.

múlt hét pénteken nem volt játék, szombat -1BI, vasárnap +2,5BI. shark wink

pénteken, ha ezt a kezet nem nézem el, jobb lett volna a helyzet. flopon azt gondoltam, OESD-m van, amire törnön megkaptam a sort. nem tudom, ezt hogy sikerült így benézni a CS ellen! Facepalm nyihahaha

$0.10/$0.20 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG ap0el1979 ($17.66)
CO gregori64 ($26.68)
BTN Flowfull ($36.88)
SB Karcsineni ($24.54)
BB starkpol ($20)

Pre-Flop: ($0.30, 5 players)
Karcsineni is SB QDiamond JHeart
ap0el1979 calls $0.20, gregori64 calls $0.20, 1 fold, Karcsineni calls $0.10, starkpol checks

Flop: JDiamond 10Spade 7Club ($0.80, 4 players)
Karcsineni bets $0.60, 1 fold, ap0el1979 calls $0.60, gregori64 raises to $1.20, Karcsineni calls $0.60, ap0el1979 calls $0.60

Turn: 9Club ($4.40, 3 players)
Karcsineni bets $3.30, ap0el1979 calls $3.30, gregori64 calls $3.30

River: 9Spade ($14.30, 3 players)
Karcsineni bets $7.20, ap0el1979 calls $7.20, gregori64 folds

Final Pot: $28.70
Karcsineni shows TWO_PAIR JACK, NINE
QDiamond JHeart
ap0el1979 shows STRAIGHT JACK
8Spade JClub

ap0el1979 wins $27.27 (net +$15.37)

Karcsineni lost $11.90
starkpol lost $0.20
gregori64 lost $4.70

szerencsére pénteken volt ilyen "így jár, aki slowplay-el" típusú kéz 18/11-es reg ellen: shark evil

$0.10/$0.20 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Karcsineni ($42.73)
UTG+1 psychopatoSN ($34.92)
CO dzsozy666 ($19.90)
BTN allin22_x ($15.46)
SB andrei_s0me1 ($20)
BB lojzzik ($19.53)

Pre-Flop: ($0.30, 6 players) Karcsineni is UTG JClub AClub
Karcsineni raises to $0.80, 4 folds, lojzzik calls $0.60

Flop: 10Club 7Spade 5Club ($1.70, 2 players)
lojzzik checks, Karcsineni bets $1.30, lojzzik calls $1.30

Turn: ASpade ($4.30, 2 players)
lojzzik bets $4.30, Karcsineni calls $4.30

River: JSpade ($12.90, 2 players)
lojzzik goes all-in $13.13, Karcsineni calls $13.13

Final Pot: $39.16
lojzzik shows TWO_PAIR ACE, TEN
ADiamond 10Diamond
Karcsineni shows TWO_PAIR ACE, JACK
JClub AClub

Karcsineni wins $37.21 (net +$17.68)

lojzzik lost $19.53

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Zsuzsineni által: 2012.05.28, 07:38.

Új hozzászólás 2012.05.28, 07:33 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
kingofman
Ezüst

Regisztrált: 2010.05.03,

legalább a cash egy közös pont nyihahaha shark rolleyes

jól indul... érzem
gyöngyibácsi, zsuzsinéni, és karcsinéni iskolája
végigolvasom hehehe

én ma így szoptam be

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.02(BB) Replayer
SB ($2.12)
BB ($2.49)
UTG ($1.03)
UTG+1 ($0.90)
UTG+2 ($1.07)
Hero ($5.49)
BTN ($6.21)

Dealt to Hero AHeart TDiamond

fold, UTG+1 calls $0.02, fold, Hero raises to $0.10, BTN calls $0.10, fold, fold, fold

FLOP ($0.25) 7Heart 8Diamond 9Club

Hero bets $0.15, BTN calls $0.15

TURN ($0.55) 7Heart 8Diamond 9Club 2Diamond

Hero checks, BTN checks

RIVER ($0.55) 7Heart 8Diamond 9Club 2Diamond 9Diamond

Hero checks, BTN bets $0.31, Hero folds

BTN wins $0.53

ATs-t láttam a kezembe flop cbet is elég gay igaz állandóan floatolt picike villain írtam is neki, hogy kiherréllek csőrike mivel az volt az a vatárja... vissza is írt, hohy nem fog menni done-oltam, majd leléptem 15/3.. nitfishcsőrikém

így töltöttkáposzta evés nyihahaha közbe elgondolkoztam egy river callon,

szted?60hand/17/5/36wtsd

őőő
szerintetek?
(még nem olvastam végig a naplót szal nem tudom, hogy hányan vagytok esetleg multizol? fish eek coolface )

+1olvasó/író... coolface
jajh, de jó lenne látni a fejed/fejeteket.. öhömm... míjj öröm és bodogság

pacsik
king

Új hozzászólás 2012.05.28, 19:46 kingofman  nincs online. kingofman hozzászólásainak keresése Vedd fel kingofman felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

üdvözöllek!

hát, ezt az egy hozzászólásod is nehezen olvastam el, de végigrágtam (többször) és értelmeztem. shark tongue
de ez ne tartson vissza, ha hozzá(m) akarsz szólni! nyihahaha

Gyöngyi bácsi a copyrighted pókeres nevem, ide Zsuzsineni-ként regisztráltam, a Weaktight-ra pedig Karcsineni-ként.

vagyunk itt egy páran, na nem olyan sokan, de azért nem fáradnék vele, h multizzak. shark grin

a fejemet a profilképemen megláthatod.

jaj, és ne egyél töltött káposztát pókerezés közben, mert zsíros lesz a billentyűzet, aztán jön a misszklikk! fish thumbsup
Új hozzászólás 2012.05.28, 21:21 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
kingofman
Ezüst

Regisztrált: 2010.05.03,

Idézet:
a fejemet a profilképemen megláthatod. coolface

jaj, és ne egyél töltött káposztát pókerezés közben, mert zsíros lesz a billentyűzet, aztán jön a misszklikk! fish thumbsup

trollkodás
közbe
eszek coolface

a baba szép...grt shark drink
hát még az apja... tiszta apám vagy... ősz hajába tép a szél shark p nyihahaha

+1
popoker
írásához

gl
king

Új hozzászólás 2012.05.28, 21:40 kingofman  nincs online. kingofman hozzászólásainak keresése Vedd fel kingofman felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

lezárom a hónapot.

igen eredményes időszak volt az elmúlt 31 nap.
11.856 kezet játszottam PT3 szerint (ebben nincs benne párszáz PKR-es hand). ez 39 óra játékkal sikerült átlag 4 asztalon. érdekességképpen megnéztem, h PT3 szerint 260.000 lejátszott kézen vagyok túl a teljes pályafutásom alatt. nyihahaha

a bankrollomat 948, azaz kilencszáznegyvennyolc $-al növeltem meg. ebből 404, azaz négyszáznégy $ bónusz formájában érkezett. fish cool így elérte az 1375$-t.

EV felett futottam:

és el is értem NL30-at, most már "csak" le kell győznöm, de ez a következő hónap(ok) feladata lesz.
bízom benne, hogy az Ég lehetővé teszi, h ne kelljen soha visszalépnem Nl10-re! itt már van FE. shark p

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Zsuzsineni által: 2012.06.01, 10:39.

Új hozzászólás 2012.05.31, 22:45 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Csubakoppanny
Bronz

Regisztrált: 2010.12.14,

Gratulálok az eredményhez!smile

Új hozzászólás 2012.06.01, 01:25 Csubakoppanny  nincs online. Csubakoppanny hozzászólásainak keresése Vedd fel Csubakoppanny felhasználót a barátaid listájára.
zolpet
Bronz

Nagyon szép eredmény, gratulálok! Sose törjön meg a lendület!
Új hozzászólás 2012.06.01, 19:22 zolpet  nincs online. zolpet hozzászólásainak keresése Vedd fel zolpet felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

Dojl: köszi! nyihahaha
Zoli: biztos lesznek még mélypontok, de igyekszem nem letörni! smile

júniusról:
legfontosabb tervem, h lejátsszak 20000 kezet a hónapban 'A' játékot hozva. mellette persze tanulás, elemzés, videózás.

Bwinről:
az elmúlt menetből is látszik, h tavaly bennem is volt jócskán hiba. ahogy az SH-csoportban mondják, nem bírtam a varianciát.

EV fölött futásról:
sokat gondolkodtam ezen mostanában és arra a megállapításra jutottam, h mivel a kezek nagy részénél előnyben raktam be a pénzem, ezért ha vesztettem volna, akkor EV alatt lennék.
ez azért lényeges számomra, mert fel kell mérnem, h egy luckbox vagyok-e, vagy tudok ésszerűen játszani.
így arra a megállapításra jutottam, h szerencsém is volt, de nem véletlenül. shark evil

szárnypróbálgatásról:
Bwinen volt 2 5$+0.5$-os tikettem. beültem DON-ozni. az egyikben szétmákolták a 7-es szettemet egylapos flössel, a másikban rosszul játszottam.
888-on ma volt 10.000$-os shop freeroll. középső szakaszban fölépáromat kiütötték szettel.
következtetések: nem szeretem az SS játékot, mert nincs terem postflop játszani. utálom, ha nem lehet újratölteni.

Új hozzászólás 2012.06.01, 23:13 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
zolpet
Bronz

EV-t szerintem az összes lejátszott kézre nézd, ne csak egy hónapban. "Elméletileg" (legkésőbb) a végtelenben találkozik az EV és a valós nyeremenény grafikonod. Néhány hetet vagy hónapot tekintve az, hogy EV alatt futsz, vagy felette, az nem mond semmit.

HA rosszul játszanál, akkor sem lennél EV alatt elég hosszú időintervallumon, a különbség annyi lenne, hogy az EV-d lenne nulla alatt, a nyeremény pedig megegyezne ezzel a negatív EV-vel.
Új hozzászólás 2012.06.02, 14:50 zolpet  nincs online. zolpet hozzászólásainak keresése Vedd fel zolpet felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: zolpet
EV-t szerintem az összes lejátszott kézre nézd, ne csak egy hónapban. "Elméletileg" (legkésőbb) a végtelenben találkozik az EV és a valós nyeremenény grafikonod. Néhány hetet vagy hónapot tekintve az, hogy EV alatt futsz, vagy felette, az nem mond semmit.

HA rosszul játszanál, akkor sem lennél EV alatt elég hosszú időintervallumon, a különbség annyi lenne, hogy az EV-d lenne nulla alatt, a nyeremény pedig megegyezne ezzel a negatív EV-vel.

ezt a hozzászólásodat nagyon köszönöm! nagyon sokat segített a sárga vonal értelmezésére tett erőfeszítéseimben.
Új hozzászólás 2012.06.03, 12:31 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

azt szerettem volna, h holnap este már NL30-ot shotolom, de sajna ma már kaptam rng-től, volt egy pre allin AA-al KK ellen, illetve AAA44 fullhouse-al szoptam 4-es póker ellen. úgyhogy lehet, h marad még NL20 az eredetileg eltervezett 1500$ bankrollig.
Új hozzászólás 2012.06.07, 00:22 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
floydi4n
Arany

Regisztrált: 2009.04.29,

Idézet:
Idézet:
Eredeti hozzászólás: zolpet

ezt a hozzászólásodat nagyon köszönöm! nagyon sokat segített a sárga vonal értelmezésére tett erőfeszítéseimben.

Azért egy matek tanárnak nem kéne, hogy gondot okozzon a várható érték fogalma coolface

Új hozzászólás 2012.06.07, 09:00 floydi4n  nincs online. floydi4n hozzászólásainak keresése Vedd fel floydi4n felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

a várható érték FOGALMA nem is okoz gondot:
Várható érték

de hogy ezt hogyan kell ÉRTELMEZNI egy pókerjátékról készült grafikon esetében, az már más kérdés. na bazz... jóvan? minden ok
Új hozzászólás 2012.06.07, 12:12 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

sportfogadás:
elkezdtem sportfogadás pályafutásomat. kaptam Bwint-től 10 dodót ajándékba, amit csak sportfogadásra költhettem el. gondosan fel is tettem mind a 10-et egyben a ma esti ukrán-svéd meccsre. micsoda brm! coolface nyihahaha elvesztettem és ezzel be is fejeztem sportfogadás pályafutásomat. shark ugly

póker:
nehezen haladok most előre, mert jól megnehezítem magamnak a dolgot. egyrészt kísérletezgettem 3bet/4bet játékkal, míg rájöttem, h jó játékosok ellen 3bet+ csak KK+-al mehet. másrészt néha elvesztem az A játékomat, és speewy magatartást veszek fel halak ellen színeződött asztalon. jajj, dobjam már el a picsába a lapot... Facepalm

másodállás:
vannak jelek rá, h asszony kezdi elfogadni ezt a póker dolgot pénzkeresetnek. mondtam neki, h májusban sokat nyertem. pár napra rá fennmaradtam éjszaka. reggel megkérdezte, h gyűjtöm a pénzt a nyaralásra? shark smile shark thumbsup
Új hozzászólás 2012.06.11, 22:49 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Csubakoppanny
Bronz

Regisztrált: 2010.12.14,

Nincs is annál jobb, ha az asszonyka belátja, hogy amit csinálsz, az jósmile
Ez nálam is megtörtént szerencsére, már régebben... bár eredmények még nem mutatkoztak annyira, hogy ezt alátámasszák... de tiszteletben tartja a hobbimat és látja, hogy nem hülyeség... és hogy csak magunkért csinálomsmile

Új hozzászólás 2012.06.12, 01:56 Csubakoppanny  nincs online. Csubakoppanny hozzászólásainak keresése Vedd fel Csubakoppanny felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (23): « első ... « előző 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 következő » ... utolsó » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » Keve kis lépések iskolája - hogyan toborozzunk új PS tagokat