A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció
Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.
ez a hónap viszonylag kevés játékkal telik. ennek 2 oka van: egyrészt a múlt hónapban (a saját lehetőségeimhez képest) szarrá hajtottam magam, másrészt a kisfiam mostanában csodálatosan kitol apával, mert korábban 7.30-kor volt ébresztő, mostanában meg közelebb vagyunk 6-hoz mint 7-hez.
ma még nem volt időm asztalhoz ülni, este meglátjuk, mi lesz (egyszerűen nem lehet tervezni). viszont tettem lépéseket, h preflop játékom fejlesszem 3bet+ és vakvédelem témában.
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
Zsuzsineni által: 2012.05.24, 21:14.
már kezdem szégyelleni, mekkora UP-om van.
főleg katsa naplóját olvasva.
bár ez nem azt jelenti, h mákolok, hanem annyit, h kitartanak a kezeim, (igen, még a 65-35 is.
) és nagyon kritikus vagyok az asztalokkal, azaz nagyon figyelek az asztalszelekcióra.
ma +2,5 BI sikerült.
most tanulni fogok.
Eredeti hozzászólás: Zsuzsineni
már kezdem szégyelleni, mekkora UP-om van.
főleg katsa naplóját olvasva.
bár ez nem azt jelenti, h mákolok, hanem annyit, h kitartanak a kezeim, (igen, még a 65-35 is.
) és nagyon kritikus vagyok az asztalokkal, azaz nagyon figyelek az asztalszelekcióra.
ma +2,5 BI sikerült.
most tanulni fogok.
Nem kell szégyelni a jó szériát. Ki kell használni, és jó nagy BR-t építeni. Csak így tovább.
szerencsére nincs mit írnom, mert az erő többnyire velem van.
múlt hét pénteken nem volt játék, szombat -1BI, vasárnap +2,5BI.
pénteken, ha ezt a kezet nem nézem el, jobb lett volna a helyzet. flopon azt gondoltam, OESD-m van, amire törnön megkaptam a sort. nem tudom, ezt hogy sikerült így benézni a CS ellen!
$0.10/$0.20 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
ATs-t láttam a kezembe flop cbet is elég gay igaz állandóan floatolt picike villain írtam is neki, hogy kiherréllek csőrike mivel az volt az a vatárja... vissza is írt, hohy nem fog menni done-oltam, majd leléptem 15/3.. nitfishcsőrikém
így töltöttkáposzta evés
közbe elgondolkoztam egy river callon,
szted?60hand/17/5/36wtsd
őőő
szerintetek?
(még nem olvastam végig a naplót szal nem tudom, hogy hányan vagytok esetleg multizol?
)
+1olvasó/író...
jajh, de jó lenne látni a fejed/fejeteket.. öhömm... míjj öröm és bodogság
igen eredményes időszak volt az elmúlt 31 nap.
11.856 kezet játszottam PT3 szerint (ebben nincs benne párszáz PKR-es hand). ez 39 óra játékkal sikerült átlag 4 asztalon. érdekességképpen megnéztem, h PT3 szerint 260.000 lejátszott kézen vagyok túl a teljes pályafutásom alatt.
a bankrollomat 948, azaz kilencszáznegyvennyolc $-al növeltem meg. ebből 404, azaz négyszáznégy $ bónusz formájában érkezett.
így elérte az 1375$-t.
EV felett futottam:
és el is értem NL30-at, most már "csak" le kell győznöm, de ez a következő hónap(ok) feladata lesz.
bízom benne, hogy az Ég lehetővé teszi, h ne kelljen soha visszalépnem Nl10-re! itt már van FE.
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
Zsuzsineni által: 2012.06.01, 10:39.
Dojl: köszi! Zoli: biztos lesznek még mélypontok, de igyekszem nem letörni!
júniusról:
legfontosabb tervem, h lejátsszak 20000 kezet a hónapban 'A' játékot hozva. mellette persze tanulás, elemzés, videózás.
Bwinről:
az elmúlt menetből is látszik, h tavaly bennem is volt jócskán hiba. ahogy az SH-csoportban mondják, nem bírtam a varianciát.
EV fölött futásról:
sokat gondolkodtam ezen mostanában és arra a megállapításra jutottam, h mivel a kezek nagy részénél előnyben raktam be a pénzem, ezért ha vesztettem volna, akkor EV alatt lennék.
ez azért lényeges számomra, mert fel kell mérnem, h egy luckbox vagyok-e, vagy tudok ésszerűen játszani.
így arra a megállapításra jutottam, h szerencsém is volt, de nem véletlenül.
szárnypróbálgatásról:
Bwinen volt 2 5$+0.5$-os tikettem. beültem DON-ozni. az egyikben szétmákolták a 7-es szettemet egylapos flössel, a másikban rosszul játszottam.
888-on ma volt 10.000$-os shop freeroll. középső szakaszban fölépáromat kiütötték szettel.
következtetések: nem szeretem az SS játékot, mert nincs terem postflop játszani. utálom, ha nem lehet újratölteni.
EV-t szerintem az összes lejátszott kézre nézd, ne csak egy hónapban. "Elméletileg" (legkésőbb) a végtelenben találkozik az EV és a valós nyeremenény grafikonod. Néhány hetet vagy hónapot tekintve az, hogy EV alatt futsz, vagy felette, az nem mond semmit.
HA rosszul játszanál, akkor sem lennél EV alatt elég hosszú időintervallumon, a különbség annyi lenne, hogy az EV-d lenne nulla alatt, a nyeremény pedig megegyezne ezzel a negatív EV-vel.
Eredeti hozzászólás: zolpet
EV-t szerintem az összes lejátszott kézre nézd, ne csak egy hónapban. "Elméletileg" (legkésőbb) a végtelenben találkozik az EV és a valós nyeremenény grafikonod. Néhány hetet vagy hónapot tekintve az, hogy EV alatt futsz, vagy felette, az nem mond semmit.
HA rosszul játszanál, akkor sem lennél EV alatt elég hosszú időintervallumon, a különbség annyi lenne, hogy az EV-d lenne nulla alatt, a nyeremény pedig megegyezne ezzel a negatív EV-vel.
ezt a hozzászólásodat nagyon köszönöm! nagyon sokat segített a sárga vonal értelmezésére tett erőfeszítéseimben.
azt szerettem volna, h holnap este már NL30-ot shotolom, de sajna ma már kaptam rng-től, volt egy pre allin AA-al KK ellen, illetve AAA44 fullhouse-al szoptam 4-es póker ellen. úgyhogy lehet, h marad még NL20 az eredetileg eltervezett 1500$ bankrollig.
Eredeti hozzászólás: zolpet
ezt a hozzászólásodat nagyon köszönöm! nagyon sokat segített a sárga vonal értelmezésére tett erőfeszítéseimben.
Azért egy matek tanárnak nem kéne, hogy gondot okozzon a várható érték fogalma
sportfogadás:
elkezdtem sportfogadás pályafutásomat. kaptam Bwint-től 10 dodót ajándékba, amit csak sportfogadásra költhettem el. gondosan fel is tettem mind a 10-et egyben a ma esti ukrán-svéd meccsre. micsoda brm!
elvesztettem és ezzel be is fejeztem sportfogadás pályafutásomat.
póker:
nehezen haladok most előre, mert jól megnehezítem magamnak a dolgot. egyrészt kísérletezgettem 3bet/4bet játékkal, míg rájöttem, h jó játékosok ellen 3bet+ csak KK+-al mehet. másrészt néha elvesztem az A játékomat, és speewy magatartást veszek fel halak ellen színeződött asztalon. jajj, dobjam már el a picsába a lapot...
másodállás:
vannak jelek rá, h asszony kezdi elfogadni ezt a póker dolgot pénzkeresetnek. mondtam neki, h májusban sokat nyertem. pár napra rá fennmaradtam éjszaka. reggel megkérdezte, h gyűjtöm a pénzt a nyaralásra?
Nincs is annál jobb, ha az asszonyka belátja, hogy amit csinálsz, az jó
Ez nálam is megtörtént szerencsére, már régebben... bár eredmények még nem mutatkoztak annyira, hogy ezt alátámasszák... de tiszteletben tartja a hobbimat és látja, hogy nem hülyeség... és hogy csak magunkért csinálom