PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » [Haladó] EV dif és Roi. közötti kapcsolat? (vigyázat, excel tábla !:D)
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Ugrás az oldal végére EV dif és Roi. közötti kapcsolat? (vigyázat, excel tábla !:D)
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
tmcheater
Ezüst

Regisztrált: 2008.12.04,

shocked EV dif és Roi. közötti kapcsolat? (vigyázat, excel tábla !:D) Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Gondolkoztam, számolgattam és elképzelhető, hogy valahol nagyon elcsúsztam bocsika

Mindenesetre az merült fel bennem, hogy mennyit számít +/- 1-2% eltérés a push skálánk esetén.

Ez lett belőle: http://data.hu/get/5364979/sng_kerdes.xlsx

Először is vettem egy kérdéses leosztást.
Leírtam, hogy milyen lapokkal pusholnék az adott helyzetben.
Megnéztem solverrel hogy elvileg mivel kéne.

Külön megnéztem minden olyan lap EV dif.-jét amit kihagytam pedig be kellet volna tolnom és azokat a lapokét is amiket beraktam, de nem kellet volna.

Ezeket összesítettem (0,89) és megnéztem, hogy ez a teljes nyeremény alap hány %-a (0,445). Ez pedig egy 5+0,5$ Sng esetén elvileg 8% Roi.

tehát, ha pl. ugyan ez a leosztás a jövőben megismétlődne több ezerszer, és mindenhol az eredeti skálával pusholnék, akkor hosszútávon 8%-al érnék el kisebb roit mint amit akkor érnék el, ha helyesen játszanék. (?)
...

Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy helyes amit csináltam, ezért is nyitottam ezt a topicot...

szerintetek?

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára tmcheater által: 2012.07.21, 00:16.

Új hozzászólás 2012.07.21, 00:16 tmcheater  nincs online. tmcheater hozzászólásainak keresése Vedd fel tmcheater felhasználót a barátaid listájára.
Wolfman1982
Globális

Regisztrált: 2008.02.28,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Ezekre inkább átlagot kellene számolni nem? Egy adott handben nem kapod meg mindegyiket, csak egyet közülük. Most ha 100% ot dobsz, akkor ezzel a módszerrel kijönne 100% + ROI diff is.

Új hozzászólás 2012.07.25, 13:23 Wolfman1982  nincs online. Wolfman1982 hozzászólásainak keresése Vedd fel Wolfman1982 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » [Haladó] EV dif és Roi. közötti kapcsolat? (vigyázat, excel tábla !:D)