A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció
Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.
Hölgyeim és Uraim!
Ma 16órakor elindul a világ legszínvonalasabb,legkiegyenlítettebb labdarúgó bajnoksága az English Premier League.
Kétségkívül ez a bajnokság vonultatja fel a legtöbb sztárt és egyéniséget széles e világban.Sajátossága az is,hogy itt nincs lefutott meccs és az utolsók csatáit is rendkívüli érdeklődés övezi.Továbbá táblás ház van mindenhol és a bérleteket generációk öröklik egymástól.A kispadokon edzőlegendák ülnek,a pénzmagot többnyire amerikai üzletemberek és arab olajmágnások szórják a Brit-szigeten.
Kezdésnek a Digi a Gera Zolival felálló West Bromwich A.-Liverpool mérkőzést adja élőben.
Ma vegyesen toltam Nl10-20-on.Na mi következik?Igen,újabb 2set halt meg ráadásul 20-on teljes stackért.Azért ez már túlzás.Nem mindegy,hogy 100$-t nyerek,vagy 10-et.Marad a BE megint.Előbb-utóbb behúzom ezeket és távirányítós hólapáttal fogom a zsozsót dobálni az udvaron.
1671 hand +9,41$+25$fd=+34,41$
És végezetül a mai boldogság.Gera Zoli hatalmas gólja a Liverpoolnak.
Preflop: Hero is BTN with J A UTG raises to $0.60, MP calls $0.60, CO folds, Hero raises to $2.70, 2 folds, UTG calls $2.10, MP folds
Flop: ($6.30) 4 A K (2 players) UTG bets $3.15, Hero raises to $44.48 and is all-in, UTG calls $6.65 and is all-in
Turn: ($25.90) 6 (2 players, 2 are all-in) River: ($25.90) 4 (2 players, 2 are all-in)
Results:
$25.90 pot ($1.29 rake)
Final Board: 4 A K 6 4
UTG showed 6 7 and lost (-$12.50 net)
Hero showed J A and won $24.61 ($12.11 net)
2,
Az ellen egy agró fish.A kérdés az,hogy jobb rátolni pre,vagy érdemes inkább szarakodni ezzel a min5bettel?
On Game, $0.10/$0.20 No Limit Hold'em Cash, 6 Players Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Látom, mekkora niteskedés megy a GSOP-csomagért, mondjuk megértem...
Egy óra alatt egy kieső? Az hosszú lesz...
Viszont annak örülök, hogy Buliman vérzett el - az NL10-es shotom alkalmával kicsit megszponzoráltam... Ráadásul el is ment a kedvem, iszonyatosan szivatott az rng, -4BI 511 leosztás alatt... Set-overset, full-overfull, kis stackek ellen meg minden flip, 60/40, 70/30 bukó, két párom ellen riveren jön neki a sor, amikor már minden bent van...
Sok sikert, remélem a második órában adni fogja, mint az állat!!!
Amúgy ügyesen játszol, csak gondolom lapot nem igazán adott eddig...
De legalább a cg látom adta, mert a top winners of the day, Ongame NL10 listán ott virítasz
Ezt hol lehet megnézni?
Na akkor a mai napról.
Undorító.Semmi más.Lehet,hogy 10-en nyertem,de 20-on óriási szopás volt.
KB. 1,5 hónapja vezetem ezt a naplót és ha jól emlékszem egyszer írtam elégedetten session után.Hallottam már ilyen 100K-s szopószériákról,de én még nem kaptam ebből.Most nagyon úgy néz ki,hogy megérkeztem.
Végignyomom a hónapot és meglátom.Egyszerűen nem ér ennyi idegeskedést az a néhány száz $.
A prágai saton is megcsinálja a flipet ide,aztán kibassza a bd sort,csak hogy keserű szájízzel hagyjam abba.Köszi.
2260 hand -55,77$
Kokog111 által: 2012.08.19, 23:00.
Na akkor délelőtti session,mindössze 410 hand.4 AA-ból 3-ra körfold a maradéknál AA<KK.Persze lehet bukni 80-20-at,de elég régóta várok arra,hogy nyerjek a nuttal.
Természetesen 20-on és nem 10-en viszi a stacket.
És még ez is:
River: ($14.30) 3 (2 players)
Hero checks, BTN bets $9.88 and is all-in, Hero calls $9.88
Results:
$34.06 pot ($1.70 rake)
Final Board: 2 A 7 4 3
Hero mucked A Q and lost (-$16.98 net)
BTN showed 5 5 and won $32.36 ($15.38 net)
Nem hiszem,hogy vitatkozni lehet a megjátszással.Azon a száraz flopon nincs érték a cbetben és amúgy sincs 3 utca valuebetem.A blöffjeit bent tartom,ami működött is.A turnön érkezik a fd,de nálam az ász,így kevés flössre húz itt.
És nesze neked paraszt.
Megint nyavalygok,amitől nem lesz népszerűbb a naplóm,de más nem történik velem.Ma még 20-on próbálok egy sessiont,de ha nem változik semmi,akkor vissza 10-re.Egyébként a két limit között semmi különbség.
Eredeti hozzászólás: Kokog111
Megint nyavalygok,amitől nem lesz népszerűbb a naplóm,de más nem történik velem.Ma még 20-on próbálok egy sessiont,de ha nem változik semmi,akkor vissza 10-re.Egyébként a két limit között semmi különbség.
Igen, most látom még nem is értékeltelek - tolok is rögtön rá egy 2-est...
A handhez nem szívesen szólok hozzá, mert én meg - ahogy írtam - tegnap NL10-en égtem mint a rongy...
De én ezt sokkal agresszívebben játszottam volna, gyakorlatilag a pre 3beted volt szerintem az egyetlen vállalható move a partiban, az összes többi utcán rossz döntéseket hoztál...
Én ilyenkor mindig agresszíven hívok tovább, főleg ha még be is találok (de ha nem, ez a flop akkor is tökéletes egy 2/3 potos cbetre)! Nálam ez 2/3 pot a floppon (sima cbetnek fogja venni, s flatel), s a draw veszély miatt minimum potbet a turnon! (sőt ha meghívod rendesen a flopot, akkor az már AI - tartsa a még mindig marginális handjével, ha meri!) Egy ilyen dry floppon pre agresszorként meg szerintem végképp kötelező a cbet! Miért lenne már az rossz??
Ha már ilyen passzívan játszottad meg a két utcát, akkor meg a herocall a riveren borzasztó weak, szerintem... Nyílván bluffcathnek szántad, de bármilyen settel, sorral, kétpárral belédtolja - végülis már csak 2/3 potod maradt! Ráadásul a postflop passzivitásod miatt semmit nem tudsz a handje erejéről!
A kis turn hívásával meg ő ügyesen előkészítette a river akciót! Azért hív ennyit, hogy 2/3 potnyi pénz maradjon előttetek, s ha checkelsz előlről, akkor függetlenül attól, hogy lejön-e a sora vagy nem, rád akart pusholni - hiszen így gyakorlatilag nem tudod eldönteni, hogy ez value vagy blöff...
Remélem nincs harag, ha azt mondom, hogy ezt a lestackelődést csak magadnak köszönheted! Már legkésőbb turnon be kellett volna kerülni a pénznek, s tartsa egy kis pp-vel+GS-al, ha akarja...
De bocs, nem akarok okoskodni - főleg a tegnapi produkcióm után...
Sok sikert mára, s szurkolok, hogy megforduljon!!!
__________________ .
Ez a hozzászólás 3 alkalommal szerkesztve, utoljára
csoxi68 által: 2012.08.20, 13:05.
Eredeti hozzászólás: Kokog111
AA-ból 3-ra körfold a maradéknál AA<KK.Persze lehet bukni 80-20-at,de elég régóta várok arra,hogy nyerjek a nuttal.
Bocs, lehet hogy ma kötözködős hangulatban vagyok, de a pre AA csak akkor lenne nut, ha holdemben nem kapnánk még 3 lapot a floppon, egyet a turnon, meg egyet a riveren... Sőt még akkor sem, mert még akkor is van min. esély a felezésre...
AQ handnél én is betelnék flopon, de nem nagyot, 1/2 potot, vagy talán még alá is lehet, hogy minél több mindennel megadjon, esetleg rámoveol. Nem full stackes fish ellen megyünk, kis betekkel is kényelmesen be tudjuk hívni a stackjét riverig, és sokszor nem fog dobni 2nd párt se az oddsok miatt. Nem checkelnék, mert értéket vesztünk, kivéve ha maniac és megőrül egy checkre.
Eredeti hozzászólás: AtiBuilder
AQ handnél én is betelnék flopon, de nem nagyot, 1/2 potot, vagy talán még alá is lehet, hogy minél több mindennel megadjon, esetleg rámoveol. Nem full stackes fish ellen megyünk, kis betekkel is kényelmesen be tudjuk hívni a stackjét riverig, és sokszor nem fog dobni 2nd párt se az oddsok miatt. Nem checkelnék, mert értéket vesztünk, kivéve ha maniac és megőrül egy checkre.
Én agresszívabb lennék, főleg a turnon, de nyílván ezért játszol Te NL20-on, én meg megyek vissza NL4-re...
Ha maniac, az persze más, akkor indukálni szeretnék... De ő sem tűnik túl agrónak, így meg minél nagyobb értéket szeretnék kinyerni, mert valószínű, hogy csak akkor lép a gázra, ha leesett neki a tuti, de addig ő is passzívnak tűnik... Én pl. a BU helyében, ha a BB pre 3bet után hozzám chekkel, s read alapján egyenes játékosnak tűnik, akkor azt sima restealnek értékelem, s airrel is hívok rá fél pot felettit poziból... De lehet, hogy ez is az én leakem...