PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » HU TD-8game PS-en & FTP-n
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (11): « előző 1 2 3 [4] 5 6 7 8 következő » ... utolsó »
Ugrás az oldal végére HU TD-8game PS-en & FTP-n 17 értékelés - átlag: 7,8817 értékelés - átlag: 7,8817 értékelés - átlag: 7,88
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
RobN
Bronz

Regisztrált: 2009.05.10,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Ha ennyire nincs eksön, miért nem váltasz?
Keverd HU SNG/HU CG-t NLHE-be vagy omaházz.
Én éjjel játszom és elég jól van action még így 3kor is.
Most pedig jóéjt nyihahaha

Új hozzászólás 2012.08.17, 02:26 RobN  nincs online. RobN hozzászólásainak keresése Vedd fel RobN felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

Regisztrált: 2011.03.31,

Téma szerzője Szerző hyper23
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: RobN

Hali! Most végeztem egy brutálabb sessionnal, felkelek akkor írok nyihahaha

Új hozzászólás 2012.08.17, 04:44 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
RobN
Bronz

Regisztrált: 2009.05.10,

Én 4kor feküdtem le de már fent vagyok. Mi ez a lazsálás?

Új hozzászólás 2012.08.18, 12:44 RobN  nincs online. RobN hozzászólásainak keresése Vedd fel RobN felhasználót a barátaid listájára.
deluigika
Bronz

Regisztrált: 2011.02.11,

lol

Új hozzászólás 2012.08.18, 17:42 deluigika  nincs online. deluigika hozzászólásainak keresése Vedd fel deluigika felhasználót a barátaid listájára.
pepepoker14
Bronz

Regisztrált: 2009.03.14,

Csáó!

Írj majd valamilyen összefoglalót a 8-game live pokiról majd plz..ha van kedved smile
Kár, hogy nem tudtam menni, remélem valamit majd tudok olvasni róla.. minden ok
Új hozzászólás 2012.08.18, 21:29 pepepoker14  nincs online. pepepoker14 hozzászólásainak keresése Vedd fel pepepoker14 felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

Sziasztok!

Tényleg kicsit hanyagoltam a naplóírást az elmúlt időben. Terveim szerint holnap ébredés után lesz egy hosszabb beszámoló az elmúlt 1-2 hét online játékáról, illetve az első magyar 8-game versenyről is , ahol eléggé jó mezőny jött össze smile

Röviden most csak ennyit, de jelentkezem majd fish biggrin

Új hozzászólás 2012.08.19, 00:52 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
asusone
Ezüst

Regisztrált: 2011.02.16,

Várjuk a beszámolót! coolface

Új hozzászólás 2012.08.21, 15:54 asusone  nincs online. asusone hozzászólásainak keresése Vedd fel asusone felhasználót a barátaid listájára.
cubefish
Globális

Regisztrált: 2011.11.11,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: asusone

Türelem rózsát terem minden ok

Keresi a tollat meg a papirt nyihahaha

Új hozzászólás 2012.08.21, 16:29 cubefish  nincs online. cubefish hozzászólásainak keresése Vedd fel cubefish felhasználót a barátaid listájára.
VCSE007
Bronz

Regisztrált: 2011.05.14,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: cubefish
Idézet:
Eredeti hozzászólás: asusone

Türelem rózsát terem minden ok

Keresi a tollat meg a papirt nyihahaha

Minek is hogy mi? gözöm sincs
Szerintem nem Tud sem írni, sem olvasni coolface
Ha Tudna, akkor nem Lenne Csoporttag fish cool
Új hozzászólás 2012.08.21, 16:41 VCSE007  nincs online. VCSE007 hozzászólásainak keresése Vedd fel VCSE007 felhasználót a barátaid listájára.
featback
Bronz

Regisztrált: 2009.05.15,

Attól még rajzolni lehet, hogy tud.

Mondjuk halacskákat. fish biggrin

Új hozzászólás 2012.08.21, 19:46 featback  nincs online. featback hozzászólásainak keresése Vedd fel featback felhasználót a barátaid listájára.
featback
Bronz

Regisztrált: 2009.05.15,

Ilyet, ni:

Új hozzászólás 2012.08.21, 19:49 featback  nincs online. featback hozzászólásainak keresése Vedd fel featback felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

08.07-08.21 között Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Összeszedtem az összes tudásomat, amit eddig elsajátítottam az írással kapcsolatban, így hát most nekiállok egy várhatóan hosszabb bejegyzésnek, ami tartalmazni fogja az elmúlt jó pár nap játékáról való beszámolót, illetve írni fogok a szombaton megrendezésre kerülő I. Magyar 8-Game Openről is.

Idézet:

Váltani nem szeretnék, mert elég erős potenciál van a játékban, itt gondolok arra, hogy rövidebb idő alatt lehet sokat nyerni, mint minden másban. Jó persze itt is előjön néha a fránya variancia, de tolni kell, és akkor menni fog. Jelenleg ugye a HU-k mellett bekerült a "fegyverarzenálomba" a cash game is, per pill még "csak" 0,5/1é-os limitig. Itt azért hellyel-közzel mindig találok akciót, és kitöltöm a holtidőt. Illetve ugye nagyon várjuk, hogy nyisson FTP Heart

Idézet:
Én 4kor feküdtem le de már fent vagyok. Mi ez a lazsálás?

Kérem szépen : Néha pihenni is kell, illetve nőkkel is foglalkozni. coolface

Idézet:
Eredeti hozzászólás: pepepoker14
Csáó!

Írj majd valamilyen összefoglalót a 8-game live pokiról majd plz..ha van kedved smile
Kár, hogy nem tudtam menni, remélem valamit majd tudok olvasni róla.. minden ok

Jönni fog ez is nemsokára... smile Még ebben a bejegyzésben ofc. fasza

@ asusone, cubefish, VCSE, featback : Nektek pedig ... Nem trollkodni kellene, hanem türelemmel megvárni a beszámolót. Me gusta

Eredményekről annyit, hogy nem írom be most napra lebontva , hanem csak összesítve a 7.-e és a 21.-e közötti periódust :

Cash game : 6376 hand -57,36 $ shark evil
HU sng : 49/19 win fish cry
6max sng : 8/3 win

Tehát eddig a hónapom sajnos nagyon nem pluszos.... fish mad fish mad fish mad

8-game verseny :

Tehát mint köztudott volt 08.18-án megrendezésre került az I. Magyar 8-Game Open a Cotton Poker Club jóvoltából. Egyetlen egy kisebb hátráltató ok az volt, hogy Mili esküvője miatt 1-2 illusztris vendég elmulasztotta a versenyt. shark cry

23 fő jött össze 4 asztalon kezdődött meg a verseny. Nagyon jó hangulatban, felkészült osztókkal, akik noha még csak most osztották először ezt a variánst, nagyon fel voltak vértezve, jó képzést kaptak, és nagyon keveset hibáztak a verseny ideje alatt. Saját bevallásuk szerint még élvezték is a dolgot, hogy nem monoton az egész verseny.

6 handenként váltakozva jöttek a játékvariánsok. Első szünetig nem esett ki senki, majd vacsi után, ami szerintem nagyon fantasztikus volt, elkezdőtött a "csillaghullás". Sorra estek ki az előre várt esélyesek. Sajnos többek közt én is búcsúztam a 15. helyen szomorú ez szomorú ez Részletesebben egy két handról majd írok még valamelyik nap. A verseny 13 óra játék után HU-ban deal-el dőlt el, és a konkurens oldalról ismert NorBaggio nyerte meg a versenyt. Innen is gratulálok neki mégegyszer.

Felvetődött több személytől is a kérdés, hogy lesz-e még ilyen, és hogy meddig kell majd arra várni. Hogy pontosan mikor, hol mennyiért, erről nem tudok most még Nektek beszámolni, de arról igen, hogy biztosan lesz még ehhez hasonló szerveződés!

GL& HF!!!

Sziasztok fish thumbsup

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára hyper23 által: 2012.08.22, 01:53.

Új hozzászólás 2012.08.22, 01:45 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
asusone
Ezüst

Regisztrált: 2011.02.16,

Gogogo, toljad neki, majd jönni fognak az eredmények! shark thumbsup
Türelem meg nincs, trollkodás van! coolface coolface coolface

Új hozzászólás 2012.08.22, 02:08 asusone  nincs online. asusone hozzászólásainak keresése Vedd fel asusone felhasználót a barátaid listájára.
cerberus88
Bronz

Regisztrált: 2008.10.11,

a napi csajok hol maradnak édesapám??? coolface
Új hozzászólás 2012.08.23, 15:39 cerberus88  nincs online. cerberus88 hozzászólásainak keresése Vedd fel cerberus88 felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

Nagyon megköszönném, ha valaki küldene egy kis upswinget. PLEASE bocsika

Küldjetek plsease sok upswinget

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára hyper23 által: 2012.08.25, 23:31.

Új hozzászólás 2012.08.25, 23:30 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

Befejeztem az augusztust rekord bukó lett sajnos. Hosszabb beszámolót írok, ha kicsit emésztettem. Most 1 hét aktív pihi, és póker mentesség vár rám.

GL mindenkinek.

napi csaj :

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára hyper23 által: 2012.08.27, 23:02.

Új hozzászólás 2012.08.27, 23:01 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
cerberus88
Bronz

Regisztrált: 2008.10.11,

Fel a fejjel ámigó! Kellemes pihenést!!!

(csinos leányzó!!!!!)
Új hozzászólás 2012.08.28, 14:48 cerberus88  nincs online. cerberus88 hozzászólásainak keresése Vedd fel cerberus88 felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

Augusztusi elszámolás :( Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Megint eltelt egy hónap, lássuk mit tartalmazott. Előre szólok, hogy nem voltak happy dolgok. Nem fogok sírni, nem fogok RNG-t okolni, és semmi egyébre kenni az egészet. Variancia, szar játék, és minden ami ennek a kettőnek a vegyítése, és következménye, röviden ennyit a hónapról. Nem is fogok túl hosszú tartalmas elszámolást írni, mint előző hónap végén, mert eléggé szégyenlem magam a teljesítményem miatt, de leírom, hogy meg legyen örökítve, és hogy majd vissza tudjam nézni, egy esetleges profitábilis hónap után, hogy igen képes vagyok erre is, hogy " ne szálljak el magamtól"

Lássuk milyen célokat tűztem ki erre a hónapra magam elé július végén.

Célok augusztusra :

Spade legalább 1200$ profit

Heart napi 1 hand elemzése az oldalon, ezzel felpezsdíteni a mix életet az oldalon - Ebből se volt rendszeresség szomorú ez

Diamond közös elemzések, coachok, folyamatos fejlődés- OK
Club legalább 5000 cash game hand lejátszása - OK , de hogyan... Facepalm
Spade legalább 500 sng - Nagyon nem. hogy mi? gözöm sincs

Összességében nagyon nem vagyok megelégedve magammal. Most még hétfőig pihenek, és újra neki látok a dolgoknak. Cash game-t egyenlőre hagyom, és elképzelhető, hogy HU-ban is visszalépek 1-2 limitet összszedni a megtépázott önbizalmam.

Lássuk egy kicsit a számokat:

Triple Draw HU 15$ : 9/2 win
Triple Draw HU 30$ : 11/6 win
8 game HU 15$ : 40/16 win
8 game HU 7$ : 2/0
Triple draw szatelit wcoop-re 77$-> 170$
8 game HU 30$ : 53/30 win
8 game 6max 15$ : 12/3 win

Cash game : 11329 hand :
fish cry fish cry fish cry

Keveset és rosszul is játszottam ebben a hónapban. Jó lesz gyorsan elfelejteni.

Szeptemberre egyetlen egy célt tűzök ki magam elé, mégpedig, hogy JÓL játszak, és ne kövessek el játék közben semmiféle hibát. Nem fogok robot mód grindelni, ez a hónap nagyon sok mindenre ráébresztett, ebben erősen benne van coach-om keze is, aki az utolsó héten pihenőre küldött.

Sok sikert mindenkinek az asztaloknál.

Üdv hyper23 shark thumbsup

Új hozzászólás 2012.09.01, 02:23 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
VCSE007
Bronz

Regisztrált: 2011.05.14,

Fel a fejjel, jó lesz, csak felejtsd el gyorsan a sikertelen hónapot! Pokerface
Küldöm az UP-ot, Nálam úgysem jelentkezik, ott meg legalább jó helyen van fish thumbsup

Jó lapokat és sok-sok fish-t Kolléga fish drink
Új hozzászólás 2012.09.01, 09:33 VCSE007  nincs online. VCSE007 hozzászólásainak keresése Vedd fel VCSE007 felhasználót a barátaid listájára.
hyper23
Ezüst

Szeptember 3. Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Letelt a szabadság, és a mai nap egy lightosabb melegítő sessionnal elkezdtem a szeptemberi grindet.

Szept 3. :
7$ TD HU : I
7$ 8-Game Hu : I I
15$ TD HU : o
15$ 8-Game HU : o I

I = győztes
o= vesztes

Roll : 264.17
8647.88fpp
3585/5000 reward (50$ )
16.42vpp/ hó
16/1984 reload bonus.

GL mindenkinek smile

Új hozzászólás 2012.09.03, 23:48 hyper23  nincs online. hyper23 hozzászólásainak keresése Vedd fel hyper23 felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (11): « előző 1 2 3 [4] 5 6 7 8 következő » ... utolsó » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » HU TD-8game PS-en & FTP-n