A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció
Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.
Eredeti hozzászólás: Zsuzsineni
tegnap este szessön közben ongame-en egy játékostárs rámírt. itt van rá lehetőségem, h megköszönjem és viszont kívánjam a jókívánságot!
1. elégedetlen voltam a halállománnyal (betfairen elment 180$, amiben benne volt az rng + a kis minta miatt sokszor halnak néztem a LAG-ot)
2. le kell vennem 300 körül és féltettem a pénzt (nem akartam a rollt 1000 alatt látni).
3. nem igazán volt időm játszani, kevés kezet játszva pedig nem tudom kihozni a hosszútávot, így csökkentenem kellett valahogy az ingadozásokat.
bízom benne, h szeptembertől helyreállnak a dolgok.
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
Zsuzsineni által: 2012.08.29, 10:54.
ez nem is rossz ötlet... hamarosan következik a zeném.
addig is meg lehet újra nézni azt a youtube videót, amin táncolok (türelmetlenebbeknek 4:40-5:10 között szóló, de fanok végignézhetik, mert többször is előrekerülök máshol
)
az alábbi közel 1 órás felvételen Varga Róbert (Forever Living Products ilyen-olyan menedzser) beszél CÉLOKról. nem kell megijedni tőle, én sem FLP-zem, alig van benne FLP, teljesen el lehet vonatkoztatni tőle. ha nincs kedvem pókerezni, gyakran hallgatom az autóban utazva, h motiváljon! teljesen emberi léptékű dolgokat mond, ezért szerettem volna veletek megosztani.
meg azért is, h végre értsétek mi az a kis lépések iskolája...
Eredeti hozzászólás: Zsuzsineni
ez nem is rossz ötlet... hamarosan következik a zeném.
addig is meg lehet újra nézni azt a youtube videót, amin táncolok (türelmetlenebbeknek 4:40-5:10 között szóló, de fanok végignézhetik, mert többször is előrekerülök máshol
)