PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » Keve kis lépések iskolája - hogyan toborozzunk új PS tagokat
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (23): « első ... « előző 16 17 18 19 [20] 21 22 23 következő »
Ugrás az oldal végére Keve kis lépések iskolája - hogyan toborozzunk új PS tagokat 13 értékelés - átlag: 9,4613 értékelés - átlag: 9,4613 értékelés - átlag: 9,4613 értékelés - átlag: 9,46
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
kacsa1st
Arany

Regisztrált: 2007.02.09,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: Zsuzsineni
tegnap este szessön közben ongame-en egy játékostárs rámírt. itt van rá lehetőségem, h megköszönjem és viszont kívánjam a jókívánságot! shark drink

coolface

Új hozzászólás 2012.08.16, 10:03 kacsa1st  nincs online. kacsa1st hozzászólásainak keresése Vedd fel kacsa1st felhasználót a barátaid listájára.
zolpet
Bronz

Regisztrált: 2010.02.11,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

"arra gondoltam, ami most is megy, de nem sokat törődsz vele. "

Oks, a napokban felrakom, bár annak nagyon kevés látogatója van. Próbáltad már feladni apróhirdetésben? Van egy csomó ingyenes oldal...
Új hozzászólás 2012.08.18, 19:45 zolpet  nincs online. zolpet hozzászólásainak keresése Vedd fel zolpet felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

Regisztrált: 2010.06.04,

Téma szerzője Szerző Zsuzsineni

Idézet:
Eredeti hozzászólás: zolpet
"arra gondoltam, ami most is megy, de nem sokat törődsz vele. "

Oks, a napokban felrakom, bár annak nagyon kevés látogatója van. Próbáltad már feladni apróhirdetésben? Van egy csomó ingyenes oldal...

köszönöm! PSmailben küldök 1 bannert.
nézek apróhirdetés oldalt!
Új hozzászólás 2012.08.18, 21:41 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
zolpet
Bronz

Nem kaptam semmit...
Új hozzászólás 2012.08.22, 18:19 zolpet  nincs online. zolpet hozzászólásainak keresése Vedd fel zolpet felhasználót a barátaid listájára.
zolpet
Bronz

Megkaptam, fel is rakom legkésőbb a hét végén. Elég fáradt vagyok mostanában.
Új hozzászólás 2012.08.28, 06:54 zolpet  nincs online. zolpet hozzászólásainak keresése Vedd fel zolpet felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

semmi gond. én is elég keveset írok ide, mert visszaléptem átmenetileg NL10-re.
köszönöm!

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Zsuzsineni által: 2012.08.28, 16:16.

Új hozzászólás 2012.08.28, 16:14 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Csubakoppanny
Bronz

Regisztrált: 2010.12.14,

Mire fel a visszalépés? szomorú ez

Új hozzászólás 2012.08.29, 00:37 Csubakoppanny  nincs online. Csubakoppanny hozzászólásainak keresése Vedd fel Csubakoppanny felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

1. elégedetlen voltam a halállománnyal (betfairen elment 180$, amiben benne volt az rng + a kis minta miatt sokszor halnak néztem a LAG-ot)
2. le kell vennem 300 körül és féltettem a pénzt (nem akartam a rollt 1000 alatt látni).
3. nem igazán volt időm játszani, kevés kezet játszva pedig nem tudom kihozni a hosszútávot, így csökkentenem kellett valahogy az ingadozásokat.

bízom benne, h szeptembertől helyreállnak a dolgok. fish thumbsup

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Zsuzsineni által: 2012.08.29, 10:54.

Új hozzászólás 2012.08.29, 10:51 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
kacsa1st
Arany

Idézet:
1. elégedetlen voltam a halállománnyal

visszamenjek nl30-ra?? nyihahaha

Új hozzászólás 2012.08.29, 11:35 kacsa1st  nincs online. kacsa1st hozzászólásainak keresése Vedd fel kacsa1st felhasználót a barátaid listájára.
kacsa1st
Arany

Idézet:
bízom benne, h szeptembertől helyreállnak a dolgok. fish thumbsup

helyre fognak shark thumbsup

Új hozzászólás 2012.08.29, 11:36 kacsa1st  nincs online. kacsa1st hozzászólásainak keresése Vedd fel kacsa1st felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: kacsa1st
Idézet:
1. elégedetlen voltam a halállománnyal

visszamenjek nl30-ra?? nyihahaha

shark evil
Új hozzászólás 2012.08.29, 13:42 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

valaki segítsen!
egy mp3 file-t szeretnék megosztani veletek.
hova tudom feltölteni, ahonnan gyorsan le lehet kapni?
köszi!
Új hozzászólás 2012.08.30, 14:23 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
tazvagyok
Bronz

Regisztrált: 2009.04.21,

http://soundcloud.com/

Új hozzászólás 2012.08.30, 14:27 tazvagyok  nincs online. tazvagyok hozzászólásainak keresése Vedd fel tazvagyok felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

hopp, ez gyors volt, köszi...ilyen kíváncsi vagy? shark p
Új hozzászólás 2012.08.30, 15:08 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Csubakoppanny
Bronz

Gondolta, ha nincs fent youtubeon, az csakis azt jelenti, hogy TE fogsz énekelni, amire én is kíváncsi vagyoknyihahaha

Új hozzászólás 2012.08.30, 16:20 Csubakoppanny  nincs online. Csubakoppanny hozzászólásainak keresése Vedd fel Csubakoppanny felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

ez nem is rossz ötlet... hamarosan következik a zeném. minden ok

addig is meg lehet újra nézni azt a youtube videót, amin táncolok (türelmetlenebbeknek 4:40-5:10 között szóló, de fanok végignézhetik, mert többször is előrekerülök máshol nyihahaha )

Új hozzászólás 2012.08.30, 18:26 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

itt ugyan vokál vagyok, meg gitár, de azért bütte vagyok én erre. nyihahaha tessék:
Arc Öntevékeny Csoport - Bevásárlódal

szerk.:
gitár és ének vagyok 20 évesen:
BKV Band - Az én otthonom

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Zsuzsineni által: 2012.08.30, 19:34.

Új hozzászólás 2012.08.30, 18:41 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

és amiért kértem ezt az mp3 tárhelyet...

az alábbi közel 1 órás felvételen Varga Róbert (Forever Living Products ilyen-olyan menedzser) beszél CÉLOKról. nem kell megijedni tőle, én sem FLP-zem, alig van benne FLP, teljesen el lehet vonatkoztatni tőle. ha nincs kedvem pókerezni, gyakran hallgatom az autóban utazva, h motiváljon! teljesen emberi léptékű dolgokat mond, ezért szerettem volna veletek megosztani. smile
meg azért is, h végre értsétek mi az a kis lépések iskolája... shark thumbsup

Varga Róbert - Célok
Új hozzászólás 2012.08.30, 19:48 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Csubakoppanny
Bronz

Idézet:
ez nem is rossz ötlet... hamarosan következik a zeném. minden ok

addig is meg lehet újra nézni azt a youtube videót, amin táncolok (türelmetlenebbeknek 4:40-5:10 között szóló, de fanok végignézhetik, mert többször is előrekerülök máshol nyihahaha )

shark drink shark drink shark drink

Új hozzászólás 2012.08.31, 14:53 Csubakoppanny  nincs online. Csubakoppanny hozzászólásainak keresése Vedd fel Csubakoppanny felhasználót a barátaid listájára.
Csubakoppanny
Bronz

Idézet:
itt ugyan vokál vagyok, meg gitár, de azért bütte vagyok én erre. nyihahaha tessék:
Arc Öntevékeny Csoport - Bevásárlódal

szerk.:
gitár és ének vagyok 20 évesen:
BKV Band - Az én otthonom

Én úgy emlékeztem, csak nemrégiben kezdtél el gitározni shark o

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Csubakoppanny által: 2012.08.31, 14:55.

Új hozzászólás 2012.08.31, 14:54 Csubakoppanny  nincs online. Csubakoppanny hozzászólásainak keresése Vedd fel Csubakoppanny felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (23): « első ... « előző 16 17 18 19 [20] 21 22 23 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » A póker világa - Minden ami póker » Naplók » Keve kis lépések iskolája - hogyan toborozzunk új PS tagokat