PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » Everest Poker (iPoker hálózat) » Everest Poker: promóciók és információ
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (8): « első ... « előző 2 3 4 5 [6] 7 8 következő »
Ugrás az oldal végére Everest Poker: promóciók és információ 4 értékelés - átlag: 5,75
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
awaits
Moderátor

Regisztrált: 2009.07.01,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

én is javasolnám, az önkéntes igazolásodat, nekem annak idején még cserébe adtak valamennyi dollárt is ezért...

Új hozzászólás 2012.08.16, 13:58 awaits  nincs online. awaits hozzászólásainak keresése Vedd fel awaits felhasználót a barátaid listájára.
RobN
Bronz

Regisztrált: 2009.05.10,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Valaki kapott ebben a hónapban bónusz emailt?

Új hozzászólás 2012.08.18, 12:43 RobN  nincs online. RobN hozzászólásainak keresése Vedd fel RobN felhasználót a barátaid listájára.
awaits
Moderátor

100 dollárosat

Új hozzászólás 2012.08.18, 13:09 awaits  nincs online. awaits hozzászólásainak keresése Vedd fel awaits felhasználót a barátaid listájára.
gerigeri173
Bronz

Regisztrált: 2009.01.29,

Én most nem kaptam. fish cry
Új hozzászólás 2012.08.18, 13:23 gerigeri173  nincs online. gerigeri173 hozzászólásainak keresése Vedd fel gerigeri173 felhasználót a barátaid listájára.
RobN
Bronz

Kiváncsi vagyok, mi alapján döntik el.

awaits: mi a kód? nyihahaha

Új hozzászólás 2012.08.18, 15:13 RobN  nincs online. RobN hozzászólásainak keresése Vedd fel RobN felhasználót a barátaid listájára.
awaits
Moderátor

ha nagyon akarod megnézem, de egy linkre kellett kattintani, ami a játékosnevemhez volt kötve...

Új hozzászólás 2012.08.18, 17:13 awaits  nincs online. awaits hozzászólásainak keresése Vedd fel awaits felhasználót a barátaid listájára.
RobN
Bronz

Idézet:
Eredeti hozzászólás: awaits
ha nagyon akarod megnézem, de egy linkre kellett kattintani, ami a játékosnevemhez volt kötve...

megpróbálnám ha lehet, bár nem hiszem, hogy működni fog.

gondolom ezeket aktivitás alapján küldik. minél kevesebbet játszol annál gyakrabban kapsz, mivel én sokat játszottam. így nem annyira "pojén".

Új hozzászólás 2012.08.18, 17:30 RobN  nincs online. RobN hozzászólásainak keresése Vedd fel RobN felhasználót a barátaid listájára.
awaits
Moderátor

nem azért, de kódot nem találtam!

levélben ez szerepel:

Idézet:
Sok izgalmas partit kihagytál az elmúlt két hétben. Ha visszaülsz az asztalokhoz, adunk egy kockázatmentes 100 dolláros bónuszt, amihez nem kell befizetned! Mit veszíthetnél egy ilyen jó ajánlattal?

Csak kattints az alábbi gombra, és a bónuszt a számládra írjuk. Ilyen egyszerű!

a pénztár - bónuszoknál pedig ez szerepel:

Idézet:
Exclusive Bonus Code

ha van ötleted, honnan látnám meg a kódot, szívesen utána nézek...

Új hozzászólás 2012.08.18, 17:49 awaits  nincs online. awaits hozzászólásainak keresése Vedd fel awaits felhasználót a barátaid listájára.
gerigeri173
Bronz

Idézet:
gondolom ezeket aktivitás alapján küldik. minél kevesebbet játszol annál gyakrabban kapsz, mivel én sokat játszottam. így nem annyira "pojén".

Nem hiszem. Én január óta rendszeresen 60-70-80k handet játszom minimum. Mégis kaptam zsinórban május, június és júliusban is. fish rolleyes
Új hozzászólás 2012.08.18, 18:42 gerigeri173  nincs online. gerigeri173 hozzászólásainak keresése Vedd fel gerigeri173 felhasználót a barátaid listájára.
RobN
Bronz

Az exclusive bonus code pl. egy részlet lehet a 100$bol, ahogy 10$onként kiutalja. nekem is így van. és előtte van maga a kód pl: JU1Y1607 volt júliusban. De mindig van kód, csak el van rejtve, előtte valahova. nyihahaha

gerigeri173: Én is játszom, ezért se értettem, amúgy nekem múlt hónapban még azt is megkérdezték, hogy miért nem játszom annyit mint előtte hónapban.

Új hozzászólás 2012.08.18, 19:09 RobN  nincs online. RobN hozzászólásainak keresése Vedd fel RobN felhasználót a barátaid listájára.
awaits
Moderátor

Új hozzászólás 2012.08.18, 21:49 awaits  nincs online. awaits hozzászólásainak keresése Vedd fel awaits felhasználót a barátaid listájára.
mati1979
Moderátor

Regisztrált: 2009.12.29,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: RobN
Valaki kapott ebben a hónapban bónusz emailt?

most jött 25 dolcsis, AUG1603
Új hozzászólás 2012.08.20, 20:12 mati1979  nincs online. mati1979 hozzászólásainak keresése Vedd fel mati1979 felhasználót a barátaid listájára.
awaits
Moderátor

ja, nekem is, meddig lehet felhasználni? mert fut még a százas, meg az a step2-es jegyes.....

Új hozzászólás 2012.08.20, 20:39 awaits  nincs online. awaits hozzászólásainak keresése Vedd fel awaits felhasználót a barátaid listájára.
mati1979
Moderátor

Idézet:
Eredeti hozzászólás: awaits
ja, nekem is, meddig lehet felhasználni? mert fut még a százas, meg az a step2-es jegyes.....

09,17
Új hozzászólás 2012.08.20, 20:40 mati1979  nincs online. mati1979 hozzászólásainak keresése Vedd fel mati1979 felhasználót a barátaid listájára.
gerigeri173
Bronz

Én is kaptam 100-ast. fish grin Me gusta Me gusta
Új hozzászólás 2012.08.20, 20:54 gerigeri173  nincs online. gerigeri173 hozzászólásainak keresése Vedd fel gerigeri173 felhasználót a barátaid listájára.
mati1979
Moderátor

Idézet:
Eredeti hozzászólás: gerigeri173
Én is kaptam 100-ast. fish grin Me gusta Me gusta

na ezt nem tudom még hogy kinek mennyi. én azért játszok csak keveset itt mert a bónusz csak 2-3 napig tart, utána lépek.
Új hozzászólás 2012.08.20, 21:15 mati1979  nincs online. mati1979 hozzászólásainak keresése Vedd fel mati1979 felhasználót a barátaid listájára.
RobN
Bronz

hát én ma nem kaptam. :/ engem utálnak nyihahaha

gergeri173 neked is AUG1603 a kód?

Új hozzászólás 2012.08.20, 23:45 RobN  nincs online. RobN hozzászólásainak keresése Vedd fel RobN felhasználót a barátaid listájára.
gerigeri173
Bronz

AUG1607
Új hozzászólás 2012.08.21, 07:42 gerigeri173  nincs online. gerigeri173 hozzászólásainak keresése Vedd fel gerigeri173 felhasználót a barátaid listájára.
pepe0044
Bronz

Regisztrált: 2010.03.05,

üdv.

véleményeteket szeretném kikérni a teremmel kapcsolatban:
-sok fish fordul meg az asztalokon NL2, vagy hasonlít a PS sok regjéhez?

Kicsit nevetséges az összeg amim itt van: 3,3$
(régen egy freerollon nyerhettem talán)

gondoltam megpróbálok építeni belőle valamit hátha összejönsmile
Új hozzászólás 2012.08.21, 22:06 pepe0044  nincs online. pepe0044 hozzászólásainak keresése Vedd fel pepe0044 felhasználót a barátaid listájára.
awaits
Moderátor

próbálj ki egy feszes SS stratégiát, nekem szórakozásképp beszokott válni..

Új hozzászólás 2012.08.21, 23:14 awaits  nincs online. awaits hozzászólásainak keresése Vedd fel awaits felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (8): « első ... « előző 2 3 4 5 [6] 7 8 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » Everest Poker (iPoker hálózat) » Everest Poker: promóciók és információ