A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció
Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.
várjátok már?
én nagyon MU még középre erősiteni,mert ott igazabol csak Kagawa az ász(mi lenne ha lesérülne.( )
meglessz a 20. bajnoki cim?
Mourának nagyon tudtam volna örülni...
de RVP
nektek ki a kedvenc csapatotok a PL-ben?
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
KillBill05 által: 2012.08.17, 08:19.
Bajnoki cím:
Manchester City 13:10
Arsenal 18:1
Manchester United 9:5
Liverpool 25:1
Chelsea 5:1
Tottenham Houtspurs 25:1
Kiesés:
Southampton 5:4
Wigan Athletic 6:4
West Ham United 5:2
Swaensa 5:2
Aston Villa 4:1
Stoke City 4:1
A top góllövőkre nem találtam esélyeket, így ha valaki rábukkan nyugodtan bökje be.
A első forduló alakulása: augusztus 18., szombat
Sunderland - Arsenal 0-0
Fulham - Norwich 5-0
QPR - Swansea 0-5
Reading - Stoke City 1-1
West Brom - Liverpool 3-0
West Ham - Aston Villa 1-0
Newcastle - Tottenham 2-1 augusztus 19., vasárnap
Wigan - Chelsea 0-2
Man. City - Southampton 3-2
Hátra van még: augusztus 20., hétfő
Everton - Man. Utd. 21.00
Ki mit vár a szezontól? City dupla? Van Persie-nek vajon sikerül megismátelni kiváló szezonját? Hogy teljesít majd Wenger az átalakult Arsenallal?
Kit Vártok BL helyekre? (4 csapatot kandidál a bajnokság)
Ki fog odaérni az Európa liga küzdelmeire? (3 csapat indulhat)
Ide jöhet bármi érdekesség, infó, vélemény a bajnokságról.
Ehh, nem tudom eldönteni, hogy ez most a két középpályással felálló védelem miatt, vagy amiatt volt, hogy az Everton tényleg veszélyes lehet akárkire a Godison Parkban.
Mindenesetre kezdik átvenni a Boltontól a mumus szerepet
Egyébként pedig, ha ezek a talp alatt, meg cipőorr előtt elcsusszanó labdák pontosabbak lesznek (masta Kagawa rulez), akkor fel lehet kötni a gatyeszt mindenkinek.
Eredeti hozzászólás: bogec84
Egyébként pedig, ha ezek a talp alatt, meg cipőorr előtt elcsusszanó labdák pontosabbak lesznek (masta Kagawa rulez), akkor fel lehet kötni a gatyeszt mindenkinek.
jaja, kicsit összeszoknak, utána nagyon brutális lesz ez a csapat