mati1979
Moderátor
Regisztrált: 2009.12.29,
 |
|
| Idézet: |
Eredeti hozzászólás: OPToTo
Sziasztok!
Van egy bekötött számlám a 770nél. Egyszer kaptam még oda egy második kezdőtőkét, de nem játszottam ki. Most befizettem 20$-t Skrillen keresztül, gondoltam halmozom a bónuszokat. Lett 40$ a számlán. Ezzel melyik bónuszt aktiváltam? A cashmachinet vagy az első befizetés bónuszt? Vagy hogy van ez?
Várom válaszotokat: ToTo |
ha insta kaptad a 20at akkor cashmasine lesz, a kijátszhatót mindig megjelenítik sávosan.
|
|
2012.08.16, 13:17 |
|
|
OPToTo
Ezüst
Regisztrált: 2010.10.07,
 |
|
Igen, úgy néz ki, hogy az első befizetés 40 kijátszható + van 20 a cashmaineből. Szerintem megérte, 20$ból 60 kijátszható.

|
|
2012.08.16, 17:35 |
|
|
KillBill05
Bronz
Regisztrált: 2008.01.03,
 |
|
tudtam,hogy gáz lessz...
légyszives mit kérnek és milyen formátumban?
By means of this message, we wish to inform you that your $ 260 withdrawal request will be processed via wire transfer.
In order to complete the transfer, our payment agent requires that you send us a copy of your bank statement containing the Swift code and your bank account currency.
köszönöm szépen!
|
|
2012.08.18, 05:59 |
|
|
fido972
Platina
Regisztrált: 2008.08.12,
 |
|
Bankszámla kivonat ami tartalmazza a swift kódót és a számla pénznemét, formátumról nincs szó, de általában a pdf vagy jpeget szeretik a termek kevésbé hamisitható

|
|
2012.08.18, 06:25 |
|
|
KillBill05
Bronz
 |
|
köszönöm.
letudtam tölteni egy számlakivonatot,remélem az nem lessz probléma,hogy a forgalmak(pénzmozgas stb)kivágtam.szinte csak a fejléc,de tartalmaz minden fontos informáciot.
jpeg ment el.
|
|
2012.08.18, 06:36 |
|
|
fido972
Platina
Regisztrált: 2008.08.12,
 |
|
nm, de miért nem használsz netellert vagy MB-t? , kiutalod van hozzá kártya és lehet vásárolni.

|
|
2012.08.18, 06:45 |
|
|
KillBill05
Bronz
 |
|
ne is mond...föleg,hogy van is netellerem nem volt rajta pénz,hogy deposni tudtam volna,ezert kártyárol fizettem be,majd jöttek a bonyodalmak.
tanulságos volt.
|
|
2012.08.18, 06:52 |
|
|
Nalin81
Arany
Regisztrált: 2010.12.19,
 |
|
Sziasztok!
Regisztráltam régebben ebbe a terembe de elfelejtettem a jelszavam kértem jelszó emlékeztetést, ami elvileg sikeres mert írta hogy megy a mail de semmi.
Mit tudok tenni vagy legyek türelemmel majd csak jön?
|
|
2012.08.20, 22:08 |
|
|
mati1979
Moderátor
 |
|
Eredeti hozzászólás: Nalin81
Sziasztok!
Regisztráltam régebben ebbe a terembe de elfelejtettem a jelszavam kértem jelszó emlékeztetést, ami elvileg sikeres mert írta hogy megy a mail de semmi.
Mit tudok tenni vagy legyek türelemmel majd csak jön? |
nem lehet hogy a mailcímed is más volt régen?
|
|
2012.08.21, 07:46 |
|
|
MaxMad
HeadAdmin
Regisztrált: 2007.07.17,
 |
|
Szia Nalin81!
Kérlek ellenőrizd az email fiókod Levélszemét (SPAM) mappáját is, mert egyes szolgáltatóknál sajnos könnyen előfordulhat, hogy oda kerülnek az online pókerrel kapcsolatos emailek.
Az online pókerhez egyébként is mindenképp egy megbízható nemzetközi email szolgáltató használata ajánlott, úgy mint pl. a Gmail, a Yahoomail, vagy a Hotmail. Ha rendelkezel fiókkal valamelyik szolgáltatónál ezek közül, akkor javasolt annak a fióknak a használata, ha viszont még nem, akkor érdemes lenne nyitni egyet, és azt használni a pókeres levelezésekhez.
Ha bármi másban segíthetünk, fordulj hozzánk bizalommal!
Üdv:
Max
2012.08.21, 08:56 |
|
|
1Cranberries1
Arany
Regisztrált: 2007.12.26,
 |
|
Sziasztok!
Tud vki frissítést a HM1-hez, h a gyorspokeren ne késsen a HUD?
2012.08.21, 09:04 |
|
|
MaxMad
HeadAdmin
 |
|
Szia!
Itt a HM fórumán azt írják, hogy figyelmen kívül kell hagyni a megjelenő HUD-ot ezeknél az asztaloknál, nem működik és nem is fejlesztik.
Totál összekever mindent, azaz nem a megfelelő emberhez kerülnek a megfelelő statisztikák, az egész totál rossz úgy ahogy van.
Üdv:
Max
2012.08.21, 09:34 |
|
|
Nalin81
Arany
 |
|
Köszi Max!
Pár órás késéssel jött a mail, türelmetlen voltam és valószínű nem automatikus levélről van szó...
|
|
2012.08.21, 14:36 |
|
|
Nalin81
Arany
 |
|
Azt honnan tudhatom meg hogy milyen bónuszkóddal regisztráltam anno a terembe?
Az az jogosult leszek-e az első befizetési bónuszra, mert a telepítési útmutatónál azt írja hogy a PSVIP2000 kóddal kel regisztrálni a terembe hogy megkaphassam a bonuszt...
Na hát ki emlékszik már arra...
Vagy ha kaptam ide kezdőtökét akkor azt használtam?
|
|
2012.08.21, 14:43 |
|
|
MaxMad
HeadAdmin
 |
|
Szia!
Igen, ha ingyenes pókertőkét kaptál ide, akkor minden bizonnyal annak a bónusz kódját használtad.
Az iPoker termek esetén - tehát a Poker770 termében is - ugyanúgy jogosult vagy a teljes első befizetéses bónuszra akkor is, ha ingyenes pókertőkét kaptál ide.
A Poker770 első befizetéses bónusz részleteiről az alábbi linken olvashatsz bővebben:
Poker770 - első befizetési bónusz
Amennyiben továbbra is maradtak kérdéseid, tedd fel bátran, szívesen segítünk!
Üdv:
Max
2012.08.21, 16:09 |
|
|
MaxMad
HeadAdmin
 |
|
Szia!
Ennyi elég is lesz:
"Dear support,
Could you tell me please what about my withdrawal request, since I have sent my bank statement containing the Swift code and the bank account currency.
Thanks in advance,
Kind regards,
userneved"
Üdv:
Max
2012.08.22, 12:03 |
|
|
KillBill05
Bronz
 |
|
nagyon kössz a gyors választ.ezt egyböl a financial email cimre küldöm.
azt sem tudom hol ál a pénzem,nem ám a fejem.
kifizetesem ami már rég approved volt és1hét utan kérdeztem emailbe milyen uton modon kuldik a lét,akkor irtak csak,hogy kuldjem el ezt a számlakivonatot..
szóval elvileg amit már már átutaltak mégsem utalták,nem tudom mi let volna ha nem kérdezek rá
|
|
2012.08.22, 12:22 |
|
|
OPToTo
Ezüst
Regisztrált: 2010.10.07,
 |
|
Sziasztok!
Szeptember elején minden pénzemmel áttelepülök ide, szerintem 1 hónapra. Most próbálom összeszedni a 750 pontot a bronz szinthez.
Lenne pár kérdésem, mindig mikor felmerült papírra írogattam, itt összegzem.
1. Ha megnyitok egy asztalt, autómatán megnyílik a lobby. Kikapcsolható e ez a funkció? Starsnál igen.
2. Mikor elkezd csipogni a szoba van 4 másodpercem. Na már nem érek oda, csak azt látom, hogy AAval nem adtam meg
Lehet állítani azon mikor csipogjon, vagy több időt kérni? (betfairon 1 perc van)
3. Allin megy két játékos. Nem látom kinek mennyi pénze van, nem látom kinek kell szurkolni. 2 db % skála jeleni meg. Az alsó valami Tie akármi. Mi az isten ez? Be lehet állítani hogy lássam kinek mennyi pénze van allin közben? Annak akarok szurkolni akinek nem 0.
4. Tök átláthatatlan ez az asztal nekem. Betfairen szép nagy kártyák vannak hogy ki játszik és a pénzek is jó helyen vannak a játékosok előtt. Itt néha belezavarodok hogy hányan vagyunk a partyban.
5. A vip rendszerrel kapcsolatos. Kb értem. De mikor számítanak a szorzók? Szerzek 1 hónap alatt 800 pontot. Bronz leszek 200% bónuszba. Lesz belőle 2400 pont akkor. Havonta az adott mennyiséget szorozza fel a megszerzett vip szinttel, vagy ami addig megvan összeset, vagy én nem is tudom

|
|
2012.08.23, 21:13 |
|
|
mati1979
Moderátor
 |
|
Eredeti hozzászólás: OPToTo
Sziasztok!
Szeptember elején minden pénzemmel áttelepülök ide, szerintem 1 hónapra. Most próbálom összeszedni a 750 pontot a bronz szinthez.
Lenne pár kérdésem, mindig mikor felmerült papírra írogattam, itt összegzem.
1. Ha megnyitok egy asztalt, autómatán megnyílik a lobby. Kikapcsolható e ez a funkció? Starsnál igen.
2. Mikor elkezd csipogni a szoba van 4 másodpercem. Na már nem érek oda, csak azt látom, hogy AAval nem adtam meg
Lehet állítani azon mikor csipogjon, vagy több időt kérni? (betfairon 1 perc van)
3. Allin megy két játékos. Nem látom kinek mennyi pénze van, nem látom kinek kell szurkolni. 2 db % skála jeleni meg. Az alsó valami Tie akármi. Mi az isten ez? Be lehet állítani hogy lássam kinek mennyi pénze van allin közben? Annak akarok szurkolni akinek nem 0.
4. Tök átláthatatlan ez az asztal nekem. Betfairen szép nagy kártyák vannak hogy ki játszik és a pénzek is jó helyen vannak a játékosok előtt. Itt néha belezavarodok hogy hányan vagyunk a partyban.
5. A vip rendszerrel kapcsolatos. Kb értem. De mikor számítanak a szorzók? Szerzek 1 hónap alatt 800 pontot. Bronz leszek 200% bónuszba. Lesz belőle 2400 pont akkor. Havonta az adott mennyiséget szorozza fel a megszerzett vip szinttel, vagy ami addig megvan összeset, vagy én nem is tudom
|
hello
1. az automata megnyilás nekem nem mindig automata, kb az asztalok felénél nyílik
2. állítást csak olyat látok, hogy csipogjon vagy ne csipogjon ill. azt lehet állítani hogy az asztal keret villogjon pluszba pirosan
3. az allin odds kikapcsolható
4. kártya hátszín állítható bár igazán élénk nincs
5. vip szintet havi szinten nézik és a köv hónapban az előzőnek megfelelően kapod a pontot rögtön jóváírásnál, legalábbis sng-nél így van. tehát 1. hónapban sima leszel, 2. hónapban ha elérted a bronzot akkor minden befejezett sng után rögtön kapod a booster pontokat is, de azok természetesen nem számítanak a vip szintbe
|
|
2012.08.24, 12:04 |
|
|
|