Leo221
Ezüst
Regisztrált: 2010.01.02,
 |
|
Hali!
Érdeklődnék olyan naplók iránt, ami főként FR(10 fős) SnG előrehaladást mutat egészen az alacsony limitektől, + ha van aki PartyPokeren kezdte, és csak később lépett át másik terembe. Jó lenne másik tapasztalataiból tanulni
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Leo
__________________ Leo221 naplója - Every effort has a price...
American Airlines - "Vagy sokat buksz velük, vagy keveset nyersz." - T. J. Cloutier
|
|
2012.12.27, 11:25 |
|
|
pokerman911
Bronz
Regisztrált: 2008.11.08,
 |
|
180 fős mtsng-vel kapcsolatban érdekelne, hogy szerintetek a 180+R 3,5$-os, vagy a 8$-os 180fős a nehezebb mezőny?.
Melyiket éri meg jobban nyomni?
3,5$+R-t játszottam régebben, most újra elővettem egy ideje, de rengeteg REG-el találkozom, akiknek mintha ez volna a specialitásuk.
Játszottam 8$os 180 főst is, ott mintha könnyebb lenne a mezőny, és annyi zseton se kerül játékba mint a rebuyoson.
Igaz itt az első 380$-t visz, a Rebuy-oson 500$ össze szokott gyűlni, de annak a nevezése 9,5$-ra jön ki R+A-al, és mintha nehezebb is volna megnyerni, vagy csak rossz időszakban indítom (csúcsforgalomban).
Várom véleményetek!
__________________ "Az élet póker Dióhéjban"
"Dühös elme, KORLÁTOZOTT elme"
"Végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más csak illúzió" David Icke
|
|
2013.01.02, 23:16 |
|
|
|
|
Sziasztok
Még elég új vagyok itt, a reg időt ne nézzétek.
A kérdésem, elkezdtem nézni a pókersuli-t amit frag rakott fel, és azt tanulom, szoktam cash game-t játszani, de valamiért elkezdtem heads-up-ot játszani, igaz csak NL10-en, viszont nagy %-át nyerem ami olyan 70% kb, nem tudom ez milyennek számít.
A kérdésem az lenne, hogy lehet összefüggés az ott tanultak és aközött, hogy HU-t játszom, mert azokat amiket ott tanultam hasznosítom benne és nagyon jól megy.
Ha ezt szeretném nagyon profin megtanulni akkor mit kit keressek az oldalon, mert ez sokkal jobban megy mint a fullring játék, igaz cash game-ben is nyerek néha de az eltörpül emellett.
|
|
2013.01.03, 12:25 |
|
|
|