Betfair Poker VIP rendszer |
Ravariilom
Bronz
Regisztrált: 2009.05.13,
 |
|
Sziasztok én is a Betfairen játszom...
A rake rendszer változásai miatt szedték szét az Ongame-s rakeracet termekre... de ha jól sejtem ezek a változások nem a betfairt érintik mert itt semmiféle változást nem láttam a napokban... vagy várható szeptembertől valami?
Ha nem várható akkor az Europoker vagy a Bwin változtat?
Vagy most mi történt konkrétan??? Nem is változott a rake rendszer csak szétszedték a race-t???
Bevallom nem értem
Valaki 2 mondatban írja ide mi történt aki jobban képben van...köszi.
Köszi....
A fentiekhez: természetesen ha eléred az egyik havi státuszt (bronz, silver , gold, sapphire, diamond) akkor természetesen a következő hónapban automatice azzal kezdesz és nem kell újra megcsinálnod, ahhoz hogy dupla tripla vagy négyszeres pontokat kapj.... viszont ha nem teljesíted a szintet újra, akkor természetesen a 3. hónapban visszaesel annak mértékében hogy mennyit játszottál....összesen 14000 (master) illetve 60000
(grand master) pozíciók egész hátralévő évre szólnak amennyiben eléred a szükséges pontokat de ezek az éves görgetett pontok ...
|
|
2012.08.30, 17:01 |
|
|
Ravariilom
Bronz
 |
|
közben ment pár asztal is elnézést a szóismétlések és az egyéb érdekességek miatt....
|
|
2012.08.30, 17:03 |
|
|
OPToTo
Ezüst
Regisztrált: 2010.10.07,
 |
|
Szia!. Nem történt semmi, csak én észrevettem hogy itt pár szám nincs a helyén. Mármint a Pokerstrategy táblázatában. Ezt felvetettem, azt mondták akkor írnak egy újat de kérdezzünk rá mindenre ami még kétséges.

|
|
2012.08.30, 17:24 |
|
|
Ravariilom
Bronz
 |
|
értettem a felvetésedet és valahol jogos....
nehéz objektíven kiszámolni a termenkénti változó rake rendszerekben hogy végül is hol éri meg igazán játszani főleg ha a rendszer is elég átláthatatlan és bonyolult... kellene valamilyen egységes mutató mint pl. a hiteleknél a THM
)) habár az is átverés úgyhogy erről ennyit...
és ahogy látom a terem ügyfélszolgálata is a szokásos sablon szarokat válaszolja épp az is lehetett volna a kérdés hogy "Szia él még a lovad?" arra is elküldhette volna ugyanezt a választ.... Imádom....
|
|
2012.08.30, 18:26 |
|
|
bogec84
HeadAdmin
Regisztrált: 2007.04.21,
 |
|
Mindenkinek köszönöm a visszajelzést srácok! Hamarosan megfésülik egy kicsit a topikot

|
|
2012.08.31, 08:00 |
|
|
OmahaFish88
Bronz
Regisztrált: 2012.12.24,
 |
|
Sziasztok! Tegnapelőtt léptem a második, tegnap a harmadik szintre viszont még mindíg csak az alap pontokat kapom. Ez miért van, lehet hogy csak jövő honaptol kapom a szorzot?
|
|
2013.03.12, 12:23 |
|
|
Ravariilom
Bronz
 |
|
| Idézet: |
Eredeti hozzászólás: OmahaFish88
Sziasztok! Tegnapelőtt léptem a második, tegnap a harmadik szintre viszont még mindíg csak az alap pontokat kapom. Ez miért van, lehet hogy csak jövő honaptol kapom a szorzot? |
itt nincs szorzó....valamit félreértesz a rendszerükből
|
|
2013.03.12, 12:34 |
|
|
OmahaFish88
Bronz
 |
|
Értem, köszi
Akkor valamit benéztem, de akkor miért jo nekem a szintlépés? Csak annyi hogy jobban tudom beváltani?
|
|
2013.03.12, 12:40 |
|
|
Ravariilom
Bronz
 |
|
Értem, köszi
Akkor valamit benéztem, de akkor miért jo nekem a szintlépés? Csak annyi hogy jobban tudom beváltani? |
így van.... semmi más csak más az osztószámod minél magasabb szintre jutsz
|
|
2013.03.12, 12:43 |
|
|
OmahaFish88
Bronz
 |
|
Ok, még egyszer kösz!
Akkor ez így elég gagyi, nem? Talán a legsz@rabb az ipoki termek közül.
|
|
2013.03.12, 12:48 |
|
|
Ravariilom
Bronz
 |
|
Ok, még egyszer kösz!
Akkor ez így elég gagyi, nem? Talán a legsz@rabb az ipoki termek közül. |
Nem nyilatkozom...... már így is kihúztam a gyufát itt a fórumon mostanában
|
|
2013.03.12, 12:54 |
|
|
fodi91
Ezüst
Regisztrált: 2009.09.25,
 |
|
Ok, még egyszer kösz!
Ha jók a visszatérítési százalékok a táblázatban minden teremnél akkor kis és közepes szinteken egyáltalán nem szar a visszatérítés.
|
|
2013.03.12, 16:03 |
|
|
Ravariilom
Bronz
 |
|
Eredeti hozzászólás: fodi91
Ok, még egyszer kösz!
Ha jók a visszatérítési százalékok a táblázatban minden teremnél akkor kis és közepes szinteken egyáltalán nem szar a visszatérítés. |
Egyébként én is erre jutottam plusz viszonylag jó akciói vannak a betfairnek sőt ha egyszer a ps pontverseny is elindul megint akkor nem olyan rossz.
|
|
2013.03.12, 17:02 |
|
|
megvaltozott
Bronz
Regisztrált: 2011.09.04,
 |
|
Eredeti hozzászólás: Ravariilom
Ok, még egyszer kösz!
Ha jók a visszatérítési százalékok a táblázatban minden teremnél akkor kis és közepes szinteken egyáltalán nem szar a visszatérítés. |
Egyébként én is erre jutottam plusz viszonylag jó akciói vannak a betfairnek sőt ha egyszer a ps pontverseny is elindul megint akkor nem olyan rossz. |
Ha adnál privát elérhetőséget, akkor ketten kitalálhatnánk hogyan tudnád leírni a pontokkal kapcsolatos aggályokat mondjuk a "kondenzációs kazán" topicba az index fórumon!
Leírták hogy majd megkapod b+! Mit rinyálsz már lépten-nyomon?
|
|
2013.03.12, 17:33 |
|
|
Ravariilom
Bronz
 |
|
Eredeti hozzászólás: megvaltozott
Eredeti hozzászólás: Ravariilom
Ok, még egyszer kösz!
Egyébként én is erre jutottam plusz viszonylag jó akciói vannak a betfairnek sőt ha egyszer a ps pontverseny is elindul megint akkor nem olyan rossz. |
Ha adnál privát elérhetőséget, akkor ketten kitalálhatnánk hogyan tudnád leírni a pontokkal kapcsolatos aggályokat mondjuk a "kondenzációs kazán" topicba az index fórumon!
Leírták hogy majd megkapod b+! Mit rinyálsz már lépten-nyomon? |
Idézem egy tegnapi hozzászólásoat:
"Ennyire lelépni...
vattafak lett Betfair race-el?"
|
|
2013.03.12, 17:52 |
|
|
megvaltozott
Bronz
Regisztrált: 2011.09.04,
 |
|
eneltől kérdeztem, hogy miért nem ír
azért ment Betfairre mert fasza volt a februári race első ránézésre amit a terem hirdetett, és hónap végén ált. leírja hogy mi volt
egyéb idézet?
|
|
2013.03.12, 17:57 |
|
|
mati1979
Moderátor
Regisztrált: 2009.12.29,
 |
|
sziasztok
próbálom tervezni a hónapom. úgy néz ki a matrix promó miatt itt fogok játszani, ezzel elvileg 4000 pontot szerzek, amivel elérem a vip6 szintet ha jól láttam. viszont a pont beváltásnál vip6 szinten minimum 12,5K pontot ír a táblázat beváltani. akkor most ez hogy is van?
|
|
2013.04.01, 08:41 |
|
|
|