PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » No Limit - Short és Midstack » Melyik napszakban érdemes játszani?
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Téma zárva
Ugrás az oldal végére Melyik napszakban érdemes játszani?
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
MaxMad
HeadAdmin

Regisztrált: 2007.07.17,

Melyik napszakban érdemes játszani? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Mivel azt vettem észre, hogy hatalmas különbségek lehetnek az egyes napszakok játéka közt, elhatároztam hogy közvélemény kutatást végzek a témában. Egy kis indoklást jó lenne ha hozzáfűznétek, pl melyik teremben játszotok, ki miért esküszik az adott napszakra. Véleményeteket előre is köszi, írjatok minél többet, hasznos okosság lehet ez mindenkinek!!!

Új hozzászólás 2007.12.27, 02:38 MaxMad  nincs online. MaxMad hozzászólásainak keresése Vedd fel MaxMad felhasználót a barátaid listájára.
kispeterg
Globális

Regisztrált: 2007.09.27,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Titan, mivel európai főleg du. este szerintem de ez az online játékosok számából is látszik, én du. 17 és este 23 közt szeretem. Full Tilt pedig jó hajnalban amikor Amerikában este van, de ott mindig sokan vannak, vegyes csapat. Interpoker szintén európai du, este.

Új hozzászólás 2007.12.27, 07:57 kispeterg  nincs online. kispeterg hozzászólásainak keresése Vedd fel kispeterg felhasználót a barátaid listájára.
zoolee24
Ezüst

Regisztrált: 2007.08.22,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Ha több asztalt szeretnél játékosállománytól függően főképpen a délutáni-esti napszakban játszanak sokan, mint az előző hsz-ből is kiderül.

Ha könnyebb ellenfeleket akkor a hajnali (5-9) órákat tudom személyes tapasztalat útján ajánlani. Ilyenkor kevesebb az europai játékos és azok is fáradtak.

Ha meg tanulni szeretnél nézőként akkor az esti órák. (én el szoktam nézegetni más asztalokat akár 1 órán keresztül is-persze sok-sok megjegyzést írva smile )
Új hozzászólás 2007.12.27, 08:02 zoolee24  nincs online. zoolee24 hozzászólásainak keresése Vedd fel zoolee24 felhasználót a barátaid listájára.
gergo0719
Ezüst

Regisztrált: 2007.07.23,

azert "hajnali 9"-kor jatszani kicsit onkinzo... egyebkent ne azzal torodj, hogy eppen hany ora van, hanem hogy TE milyen formaban vagy (nem vagy-e almos, ehes, duhos, reszeg, szomoru...). szerintemsmile
Új hozzászólás 2007.12.27, 09:33 gergo0719  nincs online. gergo0719 hozzászólásainak keresése Vedd fel gergo0719 felhasználót a barátaid listájára.
sennar8
Bronz

Regisztrált: 2007.05.10,

Partyn tegnap hajnali 1-tol annyi fish volt hogy alig birtam abbahagyni a jatekot. NL25 SH-n tobb 10$ atlagpot feletti asztal volt.
Új hozzászólás 2007.12.27, 11:31 sennar8  nincs online. sennar8 hozzászólásainak keresése Vedd fel sennar8 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
Téma zárva
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » No Limit - Short és Midstack » Melyik napszakban érdemes játszani?