PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » A Fifty50 topic
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (4): [1] 2 3 4 következő »
Ugrás az oldal végére A Fifty50 topic 4 értékelés - átlag: 10,004 értékelés - átlag: 10,004 értékelés - átlag: 10,004 értékelés - átlag: 10,004 értékelés - átlag: 10,00
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
gyaloggalopp
Edző

Regisztrált: 2008.09.02,

A Fifty50 topic Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok!

Legyen itt ez a "hivatalos" Fifty50 topic, ahol beszélgetünk erről a játékról. Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel itt, szívesen válaszolok én is és gondolom mások is. shark grin

Ez a hozzászólás 2 alkalommal szerkesztve, utoljára gyaloggalopp által: 2011.08.02, 21:40.

Új hozzászólás 2011.03.04, 04:37 gyaloggalopp  nincs online. gyaloggalopp hozzászólásainak keresése Vedd fel gyaloggalopp felhasználót a barátaid listájára.
isteni
Bronz

Regisztrált: 2007.02.06,

Válasz: Fifty50 Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Én csak annyit tennék hozzá, hogy én is egy -10BI-os napon vagyok túl, de azért fel a fejjel!
Ismeretlen játék, van benne lehetőség!

Új hozzászólás 2011.03.04, 06:12 isteni  nincs online. isteni hozzászólásainak keresése Vedd fel isteni felhasználót a barátaid listájára.
Goonigoogoo
Platina

Regisztrált: 2008.09.26,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Na végre, egy jó kis zsíros topik... Sztív van tervben videó, vagy egyáltalán lehet készíteni ilyenből, vagy nem tudom, hogy megy ez?
Új hozzászólás 2011.03.04, 07:40 Goonigoogoo  nincs online. Goonigoogoo hozzászólásainak keresése Vedd fel Goonigoogoo felhasználót a barátaid listájára.
Chymera
Bronz

Regisztrált: 2009.08.09,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Nem kell elkeseredni ha az elejen rosszul mennek a dolgok. Uj a jatek, nincs meg kiforrott alapstrategia meg stb. Viszont gondoljatok arra, hogy ti lesztek az elso regek az uj jatekban. Igazi peldakepek, maximalis respect. smile

Új hozzászólás 2011.03.04, 09:06 Chymera  nincs online. Chymera hozzászólásainak keresése Vedd fel Chymera felhasználót a barátaid listájára.
Szindbad63
Ezüst

Regisztrált: 2010.06.25,

sziasztok!
elég ki halt ez a fórum, vagy van máshol topikja? vagy nem játszik senki sem fityfittyet?
Új hozzászólás 2011.03.24, 11:01 Szindbad63  nincs online. Szindbad63 hozzászólásainak keresése Vedd fel Szindbad63 felhasználót a barátaid listájára.
joony03
Bronz

Regisztrált: 2010.05.17,

Ja ezt én is észre vetem és én is kíváncsi lennék rá,hogy mi van smile
Új hozzászólás 2011.03.24, 11:10 joony03  nincs online. joony03 hozzászólásainak keresése Vedd fel joony03 felhasználót a barátaid listájára.
Milcs69
Bronz

Regisztrált: 2010.11.01,

Úgytűnik DON után mindenkinek nehéz az átállásnyihahaha Nekem a fél rollom ment eddig rá. Szóval jó lenne valamit kiokoskodnunksmile
Új hozzászólás 2011.03.24, 11:16 Milcs69  nincs online. Milcs69 hozzászólásainak keresése Vedd fel Milcs69 felhasználót a barátaid listájára.
Szindbad63
Ezüst

Regisztrált: 2010.06.25,

ezek szerint én egész jó helyzetben vagyok, én ugyanis úgy játszottam, hogy azt hittem ez a DON. se egyiket se másikat nem játszottam még elötte. a sesson végét leszámítva tetszik a játék. igaz még csak 1 dolcsin nyomom rendszeresen, de bele ugrottam 5 és 10 dolcsis játékba is.
Új hozzászólás 2011.03.24, 12:34 Szindbad63  nincs online. Szindbad63 hozzászólásainak keresése Vedd fel Szindbad63 felhasználót a barátaid listájára.
joony03
Bronz

Regisztrált: 2010.05.17,

nyihahaha nyihahaha nyihahaha Amiről nem tud az ember az nem fáj nyihahaha nyihahaha nyihahaha
Új hozzászólás 2011.03.24, 15:43 joony03  nincs online. joony03 hozzászólásainak keresése Vedd fel joony03 felhasználót a barátaid listájára.
3bit
Bronz

Regisztrált: 2007.04.12,

Fifty50 Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Üdv!

Nem találtam Fifty50 -es topikot, ezért nyitottam ezt.
Engem csak az alapok érdekelnének, hogy miben más a játék, mint egy Don -on, mert videót nem láttam sehol, illetve Gyalogalopp naplójában találtam max 1-2 oldalt a játékról, de engem több érdekelne..
Esetleg van itt vki aki grindol fifty50en? coolface

Új hozzászólás 2011.07.03, 09:25 3bit  nincs online. 3bit hozzászólásainak keresése Vedd fel 3bit felhasználót a barátaid listájára.
vilikevagyok
Bronz

Regisztrált: 2011.06.17,

hali,

pár napja kezdtem el fiftyzni. smile úgy kb. 200 db-ot játszhattam le eddig. nagyon-nagyon más mint a DON. pl. most ma 5x8-at toltam le eddig. 21x értem pénzbe, és 2,38 dodó a minuszom. Sokkal agresszívebben kell játszani, mint a DON-t. (sőt ugye a DON-t hiperpasszívan kell, ezt meg hiperagresszívan) pl. az első 8db-os szettben csak 3ban értem pénzbe, mégis enyhén pluszos volt, mert mindháromban nagyon sok zsetonnal végeztem, az utolsó 8db-os szettben 4x értem pénzbe, mégis 4 dodó a minusz, mert kevés zsetonom volt a végén.

egyébként az utolsó szettet nagyon feszesen játszottam, és így elég volt 2-3 badbeat, hogy mínuszos legyek.

2 dolgot tudok javasolni:
- szélesebb laptartománnyal lehet all-int megadni, mint normálisan
- az ideális helyzet, chipleader-nek lenni mikor már csak 6an vagytok, gyakorlatilag minden szeméttel lehet vakot lopni, akkor nagyon befeszülnek, senki nem akar pont pénz előtt kiesni
Új hozzászólás 2011.07.18, 14:42 vilikevagyok  nincs online. vilikevagyok hozzászólásainak keresése Vedd fel vilikevagyok felhasználót a barátaid listájára.
gyaloggalopp
Edző

Téma szerzője Szerző gyaloggalopp

Most, hogy megvolt az első Fifty50 edzés és jönnek majd ki a videók is, szeretnék adni egy bumpot a topicnak. Ki játszik ilyet innen a fórumról? Ki az akinek bejött és kinek nem? Beszélgessünk róla egy kicsit smile

Új hozzászólás 2011.08.02, 21:40 gyaloggalopp  nincs online. gyaloggalopp hozzászólásainak keresése Vedd fel gyaloggalopp felhasználót a barátaid listájára.
Jokem75
Bronz

Regisztrált: 2011.02.13,

nekem eléggé bejött,eddig omahát játszom mikrón.
Új hozzászólás 2011.08.02, 22:02 Jokem75  nincs online. Jokem75 hozzászólásainak keresése Vedd fel Jokem75 felhasználót a barátaid listájára.
fatonalaci
Bronz

Regisztrált: 2009.11.11,

Én játszottam már párat,és nekem nagyon tetszik,csak eléggé elvagyok veszve,rengeteg helyzetben nemtudom mitkéne csinálni.Már vártam hogy jojjenek videók,mert szerintem boven lehet plusszolni rajtuk,sok a gyenge ellenfél.Mondjuk arra kiváncsi lenék hogy low-mid stakesen mekkora ROI-t lehet hozni,valaki esetleg tudja?
Új hozzászólás 2011.08.02, 22:35 fatonalaci  nincs online. fatonalaci hozzászólásainak keresése Vedd fel fatonalaci felhasználót a barátaid listájára.
gyaloggalopp
Edző

Téma szerzője Szerző gyaloggalopp

Ez a ROI mindig nehézkes kérdés, magam nevében nem is tudok nyilatkozni, mert eléggé swinges és tiltes az eddigi mintám. Nálam nagyobb és jobb grinderek szerint lowstakes-en 5% simán hozható multitabling mellett, midstakes grinderek pedig BE közelit hoznak, de SNE tempóval.

Új hozzászólás 2011.08.03, 16:45 gyaloggalopp  nincs online. gyaloggalopp hozzászólásainak keresése Vedd fel gyaloggalopp felhasználót a barátaid listájára.
praga19
Bronz

Regisztrált: 2010.08.20,

nézzétek meg a sharkscope-n a ranglistákat. együtt van a don és a fifty. aki a starsrol van ott egyértelmüen fiftyzik. 2 dollár alatti limiten alig vannak/ az elsö huszrol van szo/ és ahogy nönek a limitek egyre többen vannak. nem tudom, hogy ez a magas asztalszámnak köszönhetö vagy magasabb limiteken nyereségesebb a játék. ötlet?

"Mi a közös a női lábakban és a felső tizezerben?
Okos ember nem kritizálja őket, hanem közéjük akar kerülni."
Új hozzászólás 2011.08.03, 17:01 praga19  nincs online. praga19 hozzászólásainak keresése Vedd fel praga19 felhasználót a barátaid listájára.
fatonalaci
Bronz

Regisztrált: 2009.11.11,

5% nekem elég lenne,csak nemhiszem hogy tudok annyit hozni nyihahaha jó lenne ha lenne már videó,nagyon kiváncsi vagyok hogy is kellene ezt igazán játszani fish biggrin
Új hozzászólás 2011.08.03, 17:18 fatonalaci  nincs online. fatonalaci hozzászólásainak keresése Vedd fel fatonalaci felhasználót a barátaid listájára.
tudox
Ezüst

Regisztrált: 2010.09.16,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: praga19
nézzétek meg a sharkscope-n a ranglistákat. együtt van a don és a fifty. aki a starsrol van ott egyértelmüen fiftyzik. 2 dollár alatti limiten alig vannak/ az elsö huszrol van szo/ és ahogy nönek a limitek egyre többen vannak. nem tudom, hogy ez a magas asztalszámnak köszönhetö vagy magasabb limiteken nyereségesebb a játék. ötlet?

én is játszottam, 2-300db-t talán 1.5ön és minuszos lett 53%-os itm-mel. viszont 3.5$ on is toltam párat,max 15-20db, ott kb 73%-os itm-et csináltam, de frusztrált hogy brm-en kívül játszok és nem kísértettem, lehet csak eg aktuális hotrun volt. De visszatértem sima turbo sng-hez, annyit szűrtem le, ha elég a duplázás akkor DoN-ozz mert könnyebb, mind1 mennyid van top5be duplázol, ha me tudsz több zsetont hozni mint dupla, akkor sima sng, mert ott 1-2. helyekkel jobban jössz ki. Legalább is nálam így van.
Új hozzászólás 2011.08.03, 17:45 tudox  nincs online. tudox hozzászólásainak keresése Vedd fel tudox felhasználót a barátaid listájára.
theodorrrr
Arany

Regisztrált: 2011.07.15,

tudoxnak teljesen igaza van, szal olyan fura keveréke ez a sima és a don sng-nek, ami mindkettő hátrányait egyesíti smile az előnyök nélkül.
Új hozzászólás 2011.08.11, 21:08 theodorrrr  nincs online. theodorrrr hozzászólásainak keresése Vedd fel theodorrrr felhasználót a barátaid listájára.
nimavil
Bronz

Regisztrált: 2009.07.24,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: theodorrrr
tudoxnak teljesen igaza van, szal olyan fura keveréke ez a sima és a don sng-nek, ami mindkettő hátrányait egyesíti smile az előnyök nélkül.

Nagy stackként normal SNG-ben nem tudok terrorizálni, mert lecallolnak minden szarral ("valahogy nyerni kell" a thought process).
DON-ban nem tudok mit kezdeni nagy stackkel, mert 9500 zseton is annyit ér 5 főnél, mint 150 zseton.
Fifty50-nél a fish úgy játszik, mint normal SNG-n, és néha profitot mutatok fel úgy, hogy minden egyes kezemet preflop eldobtam.
Fifty50-nél a 18+ asztalos nitfish úgy játszik, mint DON-ban, és break even, ill. enyhén minus-os játékkal SNE-re hajt, míg én 2x-3x BI-t összeszedek néha.

És a legfontosabb: SNG meg DON training videok, könyvek, etc. mindenki számára elérhetők. Fifty50 anyagok alig. A rengeteg buta szakmunkása a pokeriparnak ezért nem csökkenti jelentősen a winrate-d.

Hol a hátrány? Én csak előnyt látok. coolface
Új hozzászólás 2011.10.10, 21:11 nimavil  nincs online. nimavil hozzászólásainak keresése Vedd fel nimavil felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (4): [1] 2 3 4 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » A Fifty50 topic