PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » No Limit - Short és Midstack » Bankroll 2 év alatt.
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (3): « előző 1 2 [3]
Ugrás az oldal végére Bankroll 2 év alatt. 2 értékelés - átlag: 6,00
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
Zsuzsineni
Bronz

Regisztrált: 2010.06.04,

Válasz: Bankroll 2 év alatt. Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

2009 decemberében kezdtem el az onlájn pókert freerollokkal. 2010 augusztusában kaptam meg a kezdő 50$-t.
jelenleg 670$ a rollom úgy, hogy cashoutoltam 500$-t.
Új hozzászólás 2011.10.09, 15:33 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
benedeklevi
Black

Regisztrált: 2008.11.11,

Válasz: Bankroll 2 év alatt. Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: reveszmaster
Szerintetek 2 év intenzív játékkal és rendszeres tanulás mellett, milyen eredményekre lehet számítani?

Gondolok itt arra, hogy mekkora bankroll érhető el bonuszokkal együtt és mekkora limitig lehet feljutni az 50$ kezdő tőkéből kiindulva.

Nekem sikerult 2 ev alatt feljutni high stakesig, uh nem lehetetlen. ,,Kell tolni oszt jo lesz"smile
Új hozzászólás 2011.10.12, 07:38 benedeklevi  nincs online. benedeklevi hozzászólásainak keresése Vedd fel benedeklevi felhasználót a barátaid listájára.
BigSlick78
Arany

Regisztrált: 2009.01.19,

Válasz: Válasz: Bankroll 2 év alatt. Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: benedeklevi
Idézet:
Szerintetek 2 év intenzív játékkal és rendszeres tanulás mellett, milyen eredményekre lehet számítani?

Gondolok itt arra, hogy mekkora bankroll érhető el bonuszokkal együtt és mekkora limitig lehet feljutni az 50$ kezdő tőkéből kiindulva.

Nekem sikerult 2 ev alatt feljutni high stakesig, uh nem lehetetlen. ,,Kell tolni oszt jo lesz"smile

Azért benedekleviből elég kevés van. shark biggrin

- Ugye csak blöffölsz???!!!
- Ha látni akarod akkor fizess!
- Már így is több, mint 3 ronggyal tartozol és valljuk be, hogy 3000 $ igazán szép pénz 1 gatyáért!
Új hozzászólás 2011.10.12, 15:09 BigSlick78  nincs online. BigSlick78 hozzászólásainak keresése Vedd fel BigSlick78 felhasználót a barátaid listájára.
Zsuzsineni
Bronz

Regisztrált: 2010.06.04,

Válasz: Válasz: Válasz: Bankroll 2 év alatt. Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: BigSlick78
Idézet:
Eredeti hozzászólás: benedeklevi
Idézet:

Azért benedekleviből elég kevés van. shark biggrin

meg az se mindegy, h mennyi időt tudsz rászánni. fish drink
FUUUUU de ez azér' nem semmi. GRAT! fish thumbsup
Új hozzászólás 2011.10.12, 20:59 Zsuzsineni  nincs online. Zsuzsineni hozzászólásainak keresése Vedd fel Zsuzsineni felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (3): « előző 1 2 [3] Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » No Limit - Short és Midstack » Bankroll 2 év alatt.