Bankroll 2 év alatt.  |
Zsuzsineni
Bronz
Regisztrált: 2010.06.04,
 |
|
| Válasz: Bankroll 2 év alatt. |
 |
2009 decemberében kezdtem el az onlájn pókert freerollokkal. 2010 augusztusában kaptam meg a kezdő 50$-t.
jelenleg 670$ a rollom úgy, hogy cashoutoltam 500$-t.
|
|
2011.10.09, 15:33 |
|
|
benedeklevi
Black
Regisztrált: 2008.11.11,
 |
|
| Válasz: Bankroll 2 év alatt. |
 |
| Idézet: |
Eredeti hozzászólás: reveszmaster
Szerintetek 2 év intenzív játékkal és rendszeres tanulás mellett, milyen eredményekre lehet számítani?
Gondolok itt arra, hogy mekkora bankroll érhető el bonuszokkal együtt és mekkora limitig lehet feljutni az 50$ kezdő tőkéből kiindulva. |
Nekem sikerult 2 ev alatt feljutni high stakesig, uh nem lehetetlen. ,,Kell tolni oszt jo lesz"
|
|
2011.10.12, 07:38 |
|
|
BigSlick78
Arany
Regisztrált: 2009.01.19,
 |
|
| Válasz: Válasz: Bankroll 2 év alatt. |
 |
Eredeti hozzászólás: benedeklevi
Szerintetek 2 év intenzív játékkal és rendszeres tanulás mellett, milyen eredményekre lehet számítani?
Gondolok itt arra, hogy mekkora bankroll érhető el bonuszokkal együtt és mekkora limitig lehet feljutni az 50$ kezdő tőkéből kiindulva. |
Nekem sikerult 2 ev alatt feljutni high stakesig, uh nem lehetetlen. ,,Kell tolni oszt jo lesz"
|
Azért benedekleviből elég kevés van.
__________________ - A NAD..RÁ..GO..DAT!
- Mi?
- A nadrágodat!
- Ugye csak blöffölsz???!!!
- Ha látni akarod akkor fizess!
- Már így is több, mint 3 ronggyal tartozol és valljuk be, hogy 3000 $ igazán szép pénz 1 gatyáért!
|
|
2011.10.12, 15:09 |
|
|
Zsuzsineni
Bronz
Regisztrált: 2010.06.04,
 |
|
| Válasz: Válasz: Válasz: Bankroll 2 év alatt. |
 |
Eredeti hozzászólás: BigSlick78
Eredeti hozzászólás: benedeklevi
|
Azért benedekleviből elég kevés van.
|
meg az se mindegy, h mennyi időt tudsz rászánni.
de ez azér' nem semmi. GRAT!
|
|
2011.10.12, 20:59 |
|
|
|