PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Omaha » omaha hilo SSS
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Téma zárva
Ugrás az oldal végére omaha hilo SSS
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
Z21
Arany

Regisztrált: 2007.04.12,

omaha hilo SSS Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

na kipróbáltam az SSS-t 25-ös asztalon.
igyekeztem csak erős kezekkel menni és ha jött hozzá a lap akkor toltam neki.
nem csináltam statisztikát, de az esetek többségében 3-4 BI-vel szálltam ki.
mit gondoltok a dologról, próbálta már más is?
nagyobb limiten is érdekes lehet...

Rally mester, mit gondolsz?
Új hozzászólás 2009.05.07, 14:06 Z21  nincs online. Z21 hozzászólásainak keresése Vedd fel Z21 felhasználót a barátaid listájára.
Kirufis
Ezüst

Regisztrált: 2008.03.18,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

A mester ezt játsza full beülővel. shark o

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Kirufis által: 2009.05.07, 14:26.

Új hozzászólás 2009.05.07, 14:25 Kirufis  nincs online. Kirufis hozzászólásainak keresése Vedd fel Kirufis felhasználót a barátaid listájára.
rally25
Bronz

Regisztrált: 2007.05.03,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Én nem szeretem ezt a dolgot, NLO H/L-ba lehetne csinálni esetleg, PLO-val fölösleges, de én nem szeretem, ha fullal ülnél ugyanezeken a handeken többet keresnél! Ez az én véleményem!
Új hozzászólás 2009.05.07, 14:55 rally25  nincs online. rally25 hozzászólásainak keresése Vedd fel rally25 felhasználót a barátaid listájára.
Z21
Arany

Regisztrált: 2007.04.12,

Téma szerzője Szerző Z21

12 BI-vel hagytam abba 4 NL asztalon.
nyomok egy kis SNG-t.
full beülővel nem tudok beülni pl. egy NL100-ra, ezért próbáltam ki az SSS-t.
Új hozzászólás 2009.05.07, 15:37 Z21  nincs online. Z21 hozzászólásainak keresése Vedd fel Z21 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
Téma zárva
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Omaha » omaha hilo SSS