PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Omaha » SNG és MTT leosztások...de hova?
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Téma zárva
Ugrás az oldal végére SNG és MTT leosztások...de hova?
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
MonsterDraw111
Arany

Regisztrált: 2008.09.25,

SNG és MTT leosztások...de hova? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Lenne egy pár omaha hi-lo sng leosztásom. Mehetnek a sima kézelemző topikba? Mert vhogy esztétikailag nem oda valók. Hülyén néznének ki a cash leosztások között.

Új hozzászólás 2009.08.17, 13:17 MonsterDraw111  nincs online. MonsterDraw111 hozzászólásainak keresése Vedd fel MonsterDraw111 felhasználót a barátaid listájára.
MonsterDraw111
Arany

Regisztrált: 2008.09.25,

Téma szerzője Szerző MonsterDraw111
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Nah időben visszalapozva elszórva találtam egy-két sng leosztást is a cashek között.

Egyébként nagyon rossz ötlet lenne nekik külön topikot nyitni? Mondjuk szavazásra bocsátani, hogy van-e rá igény?
Mert azért Omaha Hi, Hi Lo, MTT, SNG, nl, fl, pl, full ring, short handed, Double up
Nagyon sok kombináció lehetséges shark grin

És szerintem megérdemelnek egy külön topikot. Omaha MTT és SNG leosztások címszóval vagy vmi hasonló.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára MonsterDraw111 által: 2009.08.17, 13:53.

Új hozzászólás 2009.08.17, 13:50 MonsterDraw111  nincs online. MonsterDraw111 hozzászólásainak keresése Vedd fel MonsterDraw111 felhasználót a barátaid listájára.
Johnny0310
Bronz

Regisztrált: 2007.05.10,

RE: SNG és MTT leosztások...de hova? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Hello MonsterDraw111!

Nyugodtan posztolhatod oda... ÉN már tettem be Sng és MTT kezet is sőt, Heads-up kezett is... Univerzális edzőnk van!

Tettem be Fischernek is, de nem tetszett neki nyihahaha ...

Üdv

Új hozzászólás 2009.08.17, 13:51 Johnny0310  nincs online. Johnny0310 hozzászólásainak keresése Vedd fel Johnny0310 felhasználót a barátaid listájára.
Johnny0310
Bronz

Regisztrált: 2007.05.10,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Original von MonsterDraw111 Nah időben visszalapozva elszórva találtam egy-két sng leosztást is a cashek között.

Egyébként nagyon rossz ötlet lenne nekik külön topikot nyitni? Mondjuk szavazásra bocsátani, hogy van-e rá igény?
Mert azért Omaha Hi, Hi Lo, MTT, SNG, nl, fl, pl, full ring, short handed, Double up
Nagyon sok kombináció lehetséges shark grin

És szerintem megérdemelnek egy külön topikot. Omaha MTT és SNG leosztások címszóval vagy vmi hasonló.

Teljesen felesleges, nem játszanak annyian és nem posztolnak annyi kezet hogy megérje ehhez külön topicot nyitni.

Új hozzászólás 2009.08.17, 13:53 Johnny0310  nincs online. Johnny0310 hozzászólásainak keresése Vedd fel Johnny0310 felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
Téma zárva
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Omaha » SNG és MTT leosztások...de hova?