SNG és MTT leosztások...de hova? |
MonsterDraw111
Arany
Regisztrált: 2008.09.25,
Téma szerzője
 |
|
Nah időben visszalapozva elszórva találtam egy-két sng leosztást is a cashek között.
Egyébként nagyon rossz ötlet lenne nekik külön topikot nyitni? Mondjuk szavazásra bocsátani, hogy van-e rá igény?
Mert azért Omaha Hi, Hi Lo, MTT, SNG, nl, fl, pl, full ring, short handed, Double up
Nagyon sok kombináció lehetséges
És szerintem megérdemelnek egy külön topikot. Omaha MTT és SNG leosztások címszóval vagy vmi hasonló.
__________________ Csak egy eszement naplója, hogy ésszerűbbé váljon a játéka
Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára
MonsterDraw111 által: 2009.08.17, 13:53.
|
|
2009.08.17, 13:50 |
|
|
Johnny0310
Bronz
Regisztrált: 2007.05.10,
 |
|
| RE: SNG és MTT leosztások...de hova? |
 |
Hello MonsterDraw111!
Nyugodtan posztolhatod oda... ÉN már tettem be Sng és MTT kezet is sőt, Heads-up kezett is... Univerzális edzőnk van!
Tettem be Fischernek is, de nem tetszett neki
...
Üdv
__________________ "Az Omaha egy olyan játék, amit egy Szadista talált ki, a Mazohisták pedig játszák is."
|
|
2009.08.17, 13:51 |
|
|
Johnny0310
Bronz
Regisztrált: 2007.05.10,
 |
|
| Idézet: |
Original von MonsterDraw111 Nah időben visszalapozva elszórva találtam egy-két sng leosztást is a cashek között.
Egyébként nagyon rossz ötlet lenne nekik külön topikot nyitni? Mondjuk szavazásra bocsátani, hogy van-e rá igény?
Mert azért Omaha Hi, Hi Lo, MTT, SNG, nl, fl, pl, full ring, short handed, Double up
Nagyon sok kombináció lehetséges
És szerintem megérdemelnek egy külön topikot. Omaha MTT és SNG leosztások címszóval vagy vmi hasonló. |
Teljesen felesleges, nem játszanak annyian és nem posztolnak annyi kezet hogy megérje ehhez külön topicot nyitni.
__________________ "Az Omaha egy olyan játék, amit egy Szadista talált ki, a Mazohisták pedig játszák is."
|
|
2009.08.17, 13:53 |
|
|
|