PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » Kérdések
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (10): « előző 1 [2] 3 4 5 6 következő » ... utolsó »
Ugrás az oldal végére Kérdések
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
Valezius4
Bronz

Regisztrált: 2007.09.14,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Original von FishermansFriend nash egyensúly csak egy van, definíció szerint, ezért egyensúly.

HU-ban pedig tudsz pontos megoldást adni ha minden handeben ismered az ellenfeled rangeét (vagy méginkább lajpát), de ehhez superuser account kell smile

Bocs, de ezt rosszul tudod. smile

Az általad is idézett wikipedia oldalról smile
Idézet:
Bár az egyik legismertebb játék, a fogolydilemma csak egyetlen egyensúlyi ponttal rendelkezik, a legtöbb játéknak több Nash-egyensúlyi pontja is van, így az egyensúly általában nem egyértelmű.

Novelláim gyűjteménye (Összesen 5db, a legfrissebb 2010. aug. 2-án került fel.)
Új hozzászólás 2008.10.16, 17:53 Valezius4  nincs online. Valezius4 hozzászólásainak keresése Vedd fel Valezius4 felhasználót a barátaid listájára.
FishermansFriend
Bronz

Regisztrált: 2007.01.19,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

a fene, ez nem igaz most ugye

Szvsz. egy SNG push/foldnak egyféle nash egyensúlya lehet, lehet hogy ebben nincs igazam de ezt kiszámolni nem fogom, ha ennyire érdekel, nash equlibrium+fictious play.

Segítség kell vagy kérdéseid vannak? Kattints ide, itt szívesen segítünk!
Új hozzászólás 2008.10.16, 19:31 FishermansFriend  nincs online. FishermansFriend hozzászólásainak keresése Vedd fel FishermansFriend felhasználót a barátaid listájára.
szcsaba86
Bronz

Regisztrált: 2008.01.03,

lol
Új hozzászólás 2008.10.16, 19:37 szcsaba86  nincs online. szcsaba86 hozzászólásainak keresése Vedd fel szcsaba86 felhasználót a barátaid listájára.
Valezius4
Bronz

Egyébként számolgatni úgy akarok, hogy minden push rangera (0-100%) kiszámolni a call ranget.
Illetve minden call rangehez a push ranget.
A két válaszfüggvény megadja az egyensúlyt.

Úgyhogy ilyen bonyolult képletre nincs szükségem, de engem annyira nem lepne meg 2megoldás létezése, mint téged smile
De még kevésbé lepne meg, ha egy se lenne, mivel összesen 169féle range van (ha az erősorrendet adottnak vesszük), így lehet, hogy pontos egyezés sehol se lesz.

Új hozzászólás 2008.10.16, 22:26 Valezius4  nincs online. Valezius4 hozzászólásainak keresése Vedd fel Valezius4 felhasználót a barátaid listájára.
Kece
Bronz

Regisztrált: 2008.05.24,

3 kerdes Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

sziasztok!

3 kérdesem lenne stratégiával kapcsolatban:

tfh. preflop emeltem(4 BB), de flopon nem találok semmit (1 ellenfél). mekkora a folytató nyitás nagysága?
meddig javasoljátok (vakokban kifejezve) a folytató nyitás alkalmazását, valamint a vaklopást? arra gondolok, hogy adódnak olyan szitációk magas vakoknál, hogy van kb. 3 nagyvakom, mire a flophoz érek, ellenfélnek meg jóval több. flop, semmi, ilyenkor is nyissak? vaklopással ugyanilyen körülményekre gondolok.

köszönöm előre is.

üdv
Új hozzászólás 2008.10.23, 21:44 Kece  nincs online. Kece hozzászólásainak keresése Vedd fel Kece felhasználót a barátaid listájára.
FishermansFriend
Bronz

Hello!

1. Pre 3BB (+limper) az emelés SNG-ban.
2. Flopon a cbet a pot fele és kétharmada között optimális.
3. Akkor ne cbetelj, ha nagyon száraz a flop (nem hihető hogy talált) és túl sokat kötne le a stackedből.
4. "adódnak olyan szitációk magas vakoknál, hogy van kb. 3 nagyvakom, mire a flophoz érek" - nem adódnak smile Ha kevesebbb mint 10 (de akár 13-14) BB-d van akkor preflop push/foldot játssz. Pont azért, mert postflop a kis stacked miatt amúgy sem lenne sok tered játszani.
5. Olyan nincs, hogy XBB stack alatt abba kellene hagyni a vaklopást, max ha mondjuk 2BB-d van és nincs már FE-d, de egyébként általában minél kisebb a stacked annál lazábban lopkodsz.

Üdv,
FF

Új hozzászólás 2008.10.24, 10:05 FishermansFriend  nincs online. FishermansFriend hozzászólásainak keresése Vedd fel FishermansFriend felhasználót a barátaid listájára.
csicsiku
Bronz

Regisztrált: 2008.03.01,

Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom-e de lenne egy kérdésem!
Ma élő tornán vettem részt! Vak: 1500/3000
Nagy vak vagyok Q10e. Hátsó pozicióból papa emel 12ezerig, osztó megad, megadtam én is (nemtudom h ez helyes lépés volt-e).
Flop: Q10x
Én check, papa hív 25ezer, gyerek megad, én allin) AQvsAQvsQ10
Helyes volt a játékom?
A végkimenetel:
Turn: A
kikaptam
Új hozzászólás 2008.11.23, 21:58 csicsiku  nincs online. csicsiku hozzászólásainak keresése Vedd fel csicsiku felhasználót a barátaid listájára.
huff62
Ezüst

Regisztrált: 2008.01.21,

Így látatlanban azt mondanám ,hogy rossz volt a flop megadásod.De a stack méreted hiányzik ,az ő zsetonmenyiségük is és még pár tényező ami lényeges ,de sztem azok sem sokat változtatnak a foldon.

Szerk.: Pre flop megadásra gondoltam ,hogy rossz volt.nyihahaha A többi standard.

Ez a hozzászólás 3 alkalommal szerkesztve, utoljára huff62 által: 2008.11.24, 11:00.

Új hozzászólás 2008.11.23, 22:11 huff62  nincs online. huff62 hozzászólásainak keresése Vedd fel huff62 felhasználót a barátaid listájára.
csicsiku
Bronz

Regisztrált: 2008.03.01,

Köszi a választ.
120ezer volt előttem, előttük körülbelül 60-60ezer lehetett
Új hozzászólás 2008.11.24, 07:03 csicsiku  nincs online. csicsiku hozzászólásainak keresése Vedd fel csicsiku felhasználót a barátaid listájára.
Tibalc
Bronz

Regisztrált: 2008.02.03,

Sziasztok!

Mielőtt kérdeznék, előzmények: Beültem az "Irish Open" egyleosztásos sngébe, ami gyakorlatilag lottó, de szerencsém volt, és sikerült bekerülnöm az első satellitre, amelyen szintén nyertem beülőt a szuper szatellitre, amelyről már egyenesen Írországba küldenének, ha esetleg sikerül ott is díjazott helyre kerülnöm. A szuper szatellitre 40+4 George Washington a beülő.

A kérdésem a következő lenne: Ha én úgy döntenék, hogy mégsem szeretnék a szuper szatelliten részt venni és lejelentkeznék, akkor megkapnám a beülő értékét? Vagy mivel ingyenes beülőt nyertem, ezért csak a versenyre lenne érvényes a pénz, és "bottal üthetném" az 44 dolcsit meg a szuperszatellitet is?

Indoklás az lejelentkezés kilátásba helyezésére: Holnap leszünk az asszonnyal 3 évesek, és a verseny időpontjában (szintén holnap) én gyertyafényes romantikus estét szeretnék eltölteni a párommal.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás 2009.01.18, 23:26 Tibalc  nincs online. Tibalc hozzászólásainak keresése Vedd fel Tibalc felhasználót a barátaid listájára.
Valezius4
Bronz

Üdv!

Általában csak versenyekre használhatod el.
Úgy tudom, Stars esetében van ezeknek a Tokeneknek piaca, ahol lehet értük pénzt kapni, persze kevesebbet, mint amennyibe kerül. A többi teremnél nem tudom.

Új hozzászólás 2009.01.18, 23:56 Valezius4  nincs online. Valezius4 hozzászólásainak keresése Vedd fel Valezius4 felhasználót a barátaid listájára.
Tibalc
Bronz

Köszönöm a választ.

Lehet, hogy félreértettelek, de ez nem token, hanem már automatikusan be vagyok regisztrálva a titánon, ott van a nevem a "registered players" ablakban, és aktív az "unregister" gomb a tournamentben, csak nem merek rákattintani, nehogy elvesszen, mert gondolom, ha így járok akkor a visszajelentkezés már a rollomból szedne le 44 dollárt...

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Tibalc által: 2009.01.19, 00:05.

Új hozzászólás 2009.01.19, 00:04 Tibalc  nincs online. Tibalc hozzászólásainak keresése Vedd fel Tibalc felhasználót a barátaid listájára.
FishermansFriend
Bronz

Hi!

Terme válogatja, fulltilten meg lehet kapni tournament dollárban (ahogy vale is írta csak tourney buyinre használható el, de asszem 90%os árfolyamon váltható rendes dollárra).
Starson ezekszerint tokenek vannak, de a titánnak megint más rendszere lesz. Írj a supportnak és vagy kedvező választ adnak vagy marad a monitorfényes vacsora nyihahaha nyihahaha

Új hozzászólás 2009.01.19, 03:02 FishermansFriend  nincs online. FishermansFriend hozzászólásainak keresése Vedd fel FishermansFriend felhasználót a barátaid listájára.
Tibalc
Bronz

Hello!

Köszi a válaszokat. FishermansFriend, a te válaszod is felvetetett egy újabb kérdést: akkor ha lejelentkezek, bárhova feljelentkezhetek úgyértem versenyre 44 dolcsi értékben?
De igazad van, megkérdezem a supportot, már ha hajlandóak lesznek válaszolni, mert időnként sehol senki!
De azon is gondolkodtam, hogy nem sz.rakodok, este leülünk a gép elé "monitorfényes" vacsorára, menyasszonyom az ölembe ül, és meg betolom neki az all in-t... minden ok nyihahaha
Új hozzászólás 2009.01.19, 09:39 Tibalc  nincs online. Tibalc hozzászólásainak keresése Vedd fel Tibalc felhasználót a barátaid listájára.
Csalamade
Bronz

Regisztrált: 2007.02.24,

Tibalc majd én játszok helyetted nyihahaha nyihahaha
Új hozzászólás 2009.01.19, 10:10 Csalamade  nincs online. Csalamade hozzászólásainak keresése Vedd fel Csalamade felhasználót a barátaid listájára.
Asaki
Bronz

Regisztrált: 2008.04.22,

A Titánon nem tudsz semmit kezdeni vele csak lejátszhatod.
GL
Új hozzászólás 2009.01.19, 11:26 Asaki  nincs online. Asaki hozzászólásainak keresése Vedd fel Asaki felhasználót a barátaid listájára.
Windir
Bronz

Regisztrált: 2008.11.19,

Egy kérdés.Van 100$-om, szerintetek melyik termet válasszam?

Közben felmerült egy másik kérdés videó nézés közben.Miszerint az eddigi összes videóban amit néztem az volt, hogy ha pozícióból egy ember ellen a c-bet nem jött be akkor felkell adni a handet a turnon kivéve ha nem javulunk valami nagyon erőssé.
De mivan, ha akkor is megpróbálunk még folytatni a c-betet?Én azt tapasztaltam nagy esélyel lehet ott dobatni, főleg hogy ha sejted a másik játékosról hogy ő csak megadta valami gutshotra vagy hogy a pocket 2eshez feljön majd csak egy 3.
Vagy ez túl kockázatos és nem lehet nyereségesen megjátszani?

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Windir által: 2009.01.19, 23:30.

Új hozzászólás 2009.01.19, 22:33 Windir  nincs online. Windir hozzászólásainak keresése Vedd fel Windir felhasználót a barátaid listájára.
KillBill05
Bronz

Regisztrált: 2008.01.03,

hi!
sng-nél van valami tanács azzal kapcsolatban,hogy mikor haggyam abba mindenkép?
értem ezalatt ha pl 3-egyszerse kerülök itm és mar felmegy a pumpa stb.
3asztalon jatszom,ha eggyen kiesek nyitom rá a következőt és igy már volt rá példa,hogy atom tiltre kerültem,felse fogtam csak nyitogattam az asztalokat/3nál több nem ment/de igy is elment vagy 15beülöm...smile
köszi!

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára KillBill05 által: 2009.01.21, 13:14.

Új hozzászólás 2009.01.21, 13:11 KillBill05  nincs online. KillBill05 hozzászólásainak keresése Vedd fel KillBill05 felhasználót a barátaid listájára.
Tibalc
Bronz

Idézet:
Original von Asaki A Titánon nem tudsz semmit kezdeni vele csak lejátszhatod.
GL

Sziasztok!
végülis megoldódott a problémám: egy supportossal megdumáltam a dolgot, elmondtam neki, mi a helyzet, 10 percig tanakodott a kis barátaival, hogy most mi legyen, először kerestek újabb időpontot uarra a satellitre, aztán nem találtak, én felvetettem nekik, hogy azt a 44 dolcsit én másra is fel tudnám használni, pl cash game, kisebb beülőjű sng, aztán egyszercsak bejön az ablak, hogy "you have been unregistered..." én meg 44 dolcsival lettem gazdagabb. Megköszöntem neki, osz jóccakát csókkolom mindenki boldog volt. nyihahaha
Új hozzászólás 2009.01.21, 13:45 Tibalc  nincs online. Tibalc hozzászólásainak keresése Vedd fel Tibalc felhasználót a barátaid listájára.
Tibalc
Bronz

Idézet:
Original von Csalamade Tibalc majd én játszok helyetted nyihahaha nyihahaha

Már lejátszottuk Csalamádé, de azért kösz az ajánlatot. nyihahaha
Új hozzászólás 2009.01.21, 13:47 Tibalc  nincs online. Tibalc hozzászólásainak keresése Vedd fel Tibalc felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (10): « előző 1 [2] 3 4 5 6 következő » ... utolsó » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » Kérdések