PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Omaha » PLO heads-up
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Téma zárva
Ugrás az oldal végére PLO heads-up
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
Z21
Platina

Regisztrált: 2007.04.12,

PLO heads-up Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

hello skacok,

van-e valami anyag külön a heads-up játékhoz?
a starson 3$-ost, türelmes játékkal mostanában sokat sikerült megnyerni, de magasabb limiten vszínű erősebbek az ellenek...

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Z21 által: 2008.08.10, 11:35.

Új hozzászólás 2008.08.10, 11:35 Z21  nincs online. Z21 hozzászólásainak keresése Vedd fel Z21 felhasználót a barátaid listájára.
rally25
Bronz

Regisztrált: 2007.05.03,

RE: PLO heads-up Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Nagy ritkán szoktam játszani és szerintem is a legnagyobb hangsuly a türelmen van, valamint az ellenfél játékához igazodni, szerintem ugyanaz érvényes mint a holdem HU játékra, az ellenfél játékához kell igazodni és annak az ellenkezöjét játszani...
Új hozzászólás 2008.08.10, 17:35 rally25  nincs online. rally25 hozzászólásainak keresése Vedd fel rally25 felhasználót a barátaid listájára.
MegaLevi
Bronz

Regisztrált: 2007.08.11,

RE: PLO heads-up Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Úgy-úgy-
Heads Uphoz segítség a Harrington 2. kötete(NL HU).
Az alapokat szerintem omahában is lehet érvényesíteni és persze...AGRÓÓÓÓNsmile
Új hozzászólás 2008.08.15, 18:31 MegaLevi  nincs online. MegaLevi hozzászólásainak keresése Vedd fel MegaLevi felhasználót a barátaid listájára.
Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
Téma zárva
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Omaha » PLO heads-up