PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » PKR » bónusz
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (2): [1] 2 következő »
Ugrás az oldal végére bónusz
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
DevilGirl6666
Bronz

Regisztrált: 2010.06.10,

bónusz Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Tervezem a pkr letöltését, ha elviszi a gép. Meg tudnátok mondani, hogyha befizetek 10 $-t milyen téten tudnám kijátszani és mennyi idő alatt?

Új hozzászólás 2011.02.21, 09:00 DevilGirl6666  nincs online. DevilGirl6666 hozzászólásainak keresése Vedd fel DevilGirl6666 felhasználót a barátaid listájára.
Blade3213
Globális

Regisztrált: 2009.07.06,

Válasz: bónusz Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szia!

Nem írtad le, hogy milyen játékmód érdekelne. Ettől függetlenül a 10 dollár ide nagyon kevés lesz!Tételezzük fel, hogy cash game-re gondolsz. Cash game-ből Nl4 alatt nincsenek itt asztalok(kivéve pot limit omaha van itt nl2-n)

Shuffle Island
Új hozzászólás 2011.02.21, 11:41 Blade3213  nincs online. Blade3213 hozzászólásainak keresése Vedd fel Blade3213 felhasználót a barátaid listájára.
megazis
Bronz

Regisztrált: 2009.03.08,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Új regisztrálóknak van FL 2 centes nagytéttel. De ezen a szinten nem nagyon fog pörögni a pont. 1$ rake = 100 pont, és a 10$-ért 2250 pontot kell csinálni. Az 22,5$ rake, ha jól számolom.
Óránként 30 leosztásnál többre egy asztalnál ne számíts.

Új hozzászólás 2011.02.21, 12:50 megazis  nincs online. megazis hozzászólásainak keresése Vedd fel megazis felhasználót a barátaid listájára.
DevilGirl6666
Bronz

Téma szerzője Szerző DevilGirl6666
Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Igen, ringre gondoltam, esetleg sit & go. És befizetés nélkül lehet bankrollt építeni?

Új hozzászólás 2011.02.22, 04:17 DevilGirl6666  nincs online. DevilGirl6666 hozzászólásainak keresése Vedd fel DevilGirl6666 felhasználót a barátaid listájára.
megazis
Bronz

Háááát.... Vannak 10 centes díjalapú egyasztalos SnG-k FL Holdemben. Egyszerre egyet játszatsz, és félóránként enged nevezni - feltéve, hogy nincs a számládon több, mint 1$. Továbbá indulnak MTT freerollok 5$-os díjalappal, 2000 körüli indulóval.
Sok szerencsét! fish thumbsup

Kezdőtőkét hova tetted?

Új hozzászólás 2011.02.22, 07:15 megazis  nincs online. megazis hozzászólásainak keresése Vedd fel megazis felhasználót a barátaid listájára.
DevilGirl6666
Bronz

elsőt 888-ra, elvesztettem, 2.-at party-ra. ezt már sikerült kijátszani. elég kezdő vok még.smile

Új hozzászólás 2011.02.22, 09:54 DevilGirl6666  nincs online. DevilGirl6666 hozzászólásainak keresése Vedd fel DevilGirl6666 felhasználót a barátaid listájára.
megazis
Bronz

Akkor ne habozz, a PKR-en a helyed. Itt még én is tudok nyerni. nyihahaha

Mondjuk, az SSS-t ajánlanám. Ezek itt nem ismerik, mindig van megadó. (Gyakran túl sok is.)

Új hozzászólás 2011.02.22, 11:19 megazis  nincs online. megazis hozzászólásainak keresése Vedd fel megazis felhasználót a barátaid listájára.
DevilGirl6666
Bronz

az mi is?

Új hozzászólás 2011.02.23, 07:29 DevilGirl6666  nincs online. DevilGirl6666 hozzászólásainak keresése Vedd fel DevilGirl6666 felhasználót a barátaid listájára.
DevilGirl6666
Bronz

Ja, megnéztem, igen, a fullon szoktam ilyet játszani. érdekes, hogy nekem a full és az everest ami bejön, ezekben a termekben érek el nyereséget, de egyelőre csak kis téteken merek játszani. kösz a tippeket, akkor letöltöm a pkr-t, csak gondoltam előtte nem árt tájékozódni.smile

Új hozzászólás 2011.02.23, 07:39 DevilGirl6666  nincs online. DevilGirl6666 hozzászólásainak keresése Vedd fel DevilGirl6666 felhasználót a barátaid listájára.
Janesz
Arany

Regisztrált: 2007.02.04,

na itt a reload bónusz, 100% 200$-ig és 250 pont kell 1$-hoz. Március 6-ig lehet igénybevenni.

Most csökkentették a bónuszt? Én úgy hallottam h ilyen 600$-os reloadok voltak eddig.
Új hozzászólás 2011.02.24, 23:46 Janesz  nincs online. Janesz hozzászólásainak keresése Vedd fel Janesz felhasználót a barátaid listájára.
megazis
Bronz

Az a személyes ajánlat szokott lenni, amit nem mindenki kap meg. (Meg a FDB, az 800.)

Új hozzászólás 2011.02.25, 06:29 megazis  nincs online. megazis hozzászólásainak keresése Vedd fel megazis felhasználót a barátaid listájára.
Janesz
Arany

ja, értem, és az mitől függ h vki kap vagy nem? VIP státusztól?
Új hozzászólás 2011.02.25, 12:54 Janesz  nincs online. Janesz hozzászólásainak keresése Vedd fel Janesz felhasználót a barátaid listájára.
megazis
Bronz

Gondolom. Ha jobban belegondolok, akkor ezüst koromban kezdték el adni. De ez csak úgy rémlik.
Az viszont nem csak több lehet, hanem jóval kedvezőbb is; legutóbb 175 pontot kellett csinálnom egy 1$-ért. Az már majdnem 60% rakeback.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára megazis által: 2011.02.25, 16:04.

Új hozzászólás 2011.02.25, 16:03 megazis  nincs online. megazis hozzászólásainak keresése Vedd fel megazis felhasználót a barátaid listájára.
Janesz
Arany

köszi az infótsmile
Még csak member vagyok, kell még kb 13k pont a bronzhoz, de akkor pörgetem majd, mert ha minden jól megy hosszabb távra tervezek itt.
Új hozzászólás 2011.02.25, 17:54 Janesz  nincs online. Janesz hozzászólásainak keresése Vedd fel Janesz felhasználót a barátaid listájára.
tudox
Ezüst

Regisztrált: 2010.09.16,

pár napja regeltem, nem akarok itt komolyabban játszani csak néha fun-olni, 10$-t rakok csak fel 1-2 napon belül, hogy kapjak 1500pontot, abbol pont jól meg lehet csinálni az avatart nyihahaha viszont most kaptam egy mail-t, hogy ha depozok az INSTANT kóddal akkor azonnal jóváírnak 10$-t még. találkozott már valaki ezzel? mert az akkor 20$ lenne (10depo+10bonusz) abbol el lehet funogatni nl2-n, meg 1$on sng/mtt vel nyihahaha
Új hozzászólás 2011.06.19, 19:32 tudox  nincs online. tudox hozzászólásainak keresése Vedd fel tudox felhasználót a barátaid listájára.
megazis
Bronz

Mik vannak. Ha valóban úgy van, akkor ne habozz. Mondjuk, én ilyenről 4 év alatt egyetlen egyszer sem hallottam, még úgysem, hogy valaki mesélte volna.

Apró betűs részt is elolvastad?

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára megazis által: 2011.06.21, 09:57.

Új hozzászólás 2011.06.20, 07:15 megazis  nincs online. megazis hozzászólásainak keresése Vedd fel megazis felhasználót a barátaid listájára.
tudox
Ezüst

Make your first deposit using bonus code INSTANT and we'll give you $10 as soon as you play just one real money hand. Choose PKRBONUS and you can earn up to $800! On top of that you will also get 1,500 PKR Points AND six tournament tickets including one to the weekly $1,000 freeroll.

Ennyit írtak, semmi apró betűs, és mivel írtak alternatív kijátszós bónuszt talán tényleg igaz.

Terms & Conditions : INSTANT BONUS

(1) This bonus is only available to new PKR real money customers making their first deposit of $10 or more.

(2) The pending bonus amount will equal $10.

(3) You must use the bonus code of INSTANT when depositing.

(4) Only one bonus per household.

(5) To qualify for the bonus, players must accumulate 1 PKR Point. Only PKR Points accumulated through participation in raked hands and real money tournaments will count towards clearing the bonus. Any PKR points earned through PKR Point tournaments or grants or gifts do not qualify for releasing the bonus.

(6) You must earn the required number of PKR Points within 24 hours of making your qualifying deposit.

(7) When you reach the requirement of 1 PKR Point, the bonus will automatically be credited to your PKR account.

(8) Partial bonuses will not be awarded.

(9) In the event of any dispute, the decision of PKR poker management is final and correspondence will not be entered into.

(10) PKR reserves the right to suspend, alter or withdraw this promotion for whatever reason without notice.

ezek a feltételek...

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára tudox által: 2011.06.20, 11:19.

Új hozzászólás 2011.06.20, 11:15 tudox  nincs online. tudox hozzászólásainak keresése Vedd fel tudox felhasználót a barátaid listájára.
kovand11
Ezüst

Regisztrált: 2010.03.08,

Egy a hátránya, hogy bukod a 800$ bónuszt.
Új hozzászólás 2011.06.20, 20:03 kovand11  nincs online. kovand11 hozzászólásainak keresése Vedd fel kovand11 felhasználót a barátaid listájára.
tudox
Ezüst

Idézet:
Eredeti hozzászólás: kovand11
Egy a hátránya, hogy bukod a 800$ bónuszt.

igen tudom, de ez az oldal nekem nem tűnik komoly játékra alkalmasnak ( senkit nem akarok megbántani aki nem ért velem egyet! )
Új hozzászólás 2011.06.20, 21:48 tudox  nincs online. tudox hozzászólásainak keresése Vedd fel tudox felhasználót a barátaid listájára.
megazis
Bronz

Ha te regulárok ellen szeretsz játszani, akkor tényleg nem. fish biggrin Én a magam részéről a halakat csípem. Istenem, amikor beülsz egy NL10 SH asztalhoz és rajtad kívül mindenkinek 40 fölött van a VPIP-je és 10 alatt a PFR-je. fish thumbsup Ilyet máshol nem találsz.

Új hozzászólás 2011.06.21, 09:59 megazis  nincs online. megazis hozzászólásainak keresése Vedd fel megazis felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (2): [1] 2 következő » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Pókertermek » PKR » bónusz