PokerStrategy.com Home
Felhasználónév:  Jelszó: 
Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavadat? | Segítség | 
Nem jelentkeztél be!
A PokerStrategy.com regisztrált tagjaként még több fórumrészleghez, és természetesen stratégiai cikkekhez, pókeres videókhoz és edzésekhez lesz hozzáférésed. Regisztrálj most ingyen, és használd ki oldalunk kínálatát költségmentesen: Ingyenes regisztráció

Már PokerStrategy.com tag vagy? Jelentkezz be az oldal jobb felső részében, a felhasználóneved és a jelszavad használatával.

PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » SnG kérdések
Utolsó hozzászólás | Első nem olvasott hozzászólás Nyomtatási előnézet | Téma felvétele a kedvencek közé
Oldal (8): [1] 2 3 4 5 következő » ... utolsó »
Ugrás az oldal végére SnG kérdések 4 értékelés - átlag: 8,004 értékelés - átlag: 8,004 értékelés - átlag: 8,00
Szerző
Hozzászólás « Előző téma | Következő téma »
hazaijatekos
Bronz

Regisztrált: 2011.03.05,

SnG kérdések Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Lenne 2 kérdésem:

1, SnG 8 játékos, fejenként 10 nagyvaknyi zsetonnal, ez azt jelenti, hogy a játék a késői szakaszban van. 4 osztás alatt lemegy 4 páros all-in, a négy bennmaradó játékos dupláz. Mindenkinél 20 nagyvak lesz. Ekkor a játék visszalép a középső szakaszba?

2, FT-n van SupTurbo Sng : 300 zseton, 15/30, 3 percenként emelkedik. Ez azt jelenti, hogy a játék a késői szakaszból kezdődik, igaz?
Új hozzászólás 2011.03.20, 18:10 hazaijatekos  nincs online. hazaijatekos hozzászólásainak keresése Vedd fel hazaijatekos felhasználót a barátaid listájára.
inkaoner
Bronz

Regisztrált: 2011.01.18,

Válasz: SnG kérdések Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

szia.nem nagyon értem mit akarsz kihozni ebből.
az hogy mikor melyik szakaszban vagy, mindig a saját stack méreted dönti el.
http://hu.pokerstrategy.com/strategy/sng/1347/1/ itt mindent megtalálsz.
Idézet:
Eredeti hozzászólás: hazaijatekos. Lenne 2 kérdésem:

1, SnG 8 játékos, fejenként 10 nagyvaknyi zsetonnal, ez azt jelenti, hogy a játék a késői szakaszban van. 4 osztás alatt lemegy 4 páros all-in, a négy bennmaradó játékos dupláz. Mindenkinél 20 nagyvak lesz. Ekkor a játék visszalép a középső szakaszba?

2, FT-n van SupTurbo Sng : 300 zseton, 15/30, 3 percenként emelkedik. Ez azt jelenti, hogy a játék a késői szakaszból kezdődik, igaz?

Új hozzászólás 2011.03.24, 01:40 inkaoner  nincs online. inkaoner hozzászólásainak keresése Vedd fel inkaoner felhasználót a barátaid listájára.
3bit
Bronz

Regisztrált: 2007.04.12,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Üdv!

Nem találtam jobb topikot, új témát pedig nem akartam nyitni..

Azt szeretném tudni, hogy sng -ben hány % itm -el rendelkeznek a nyerő játékosok? Illetve ennek ideálisan hogy kéne eloszlania 1-2-3 helyezéseknél? (persze ideális ha mindig 1. na de értitek a kérdést nyihahaha )
Köszönöm előre is!

Új hozzászólás 2011.06.12, 12:30 3bit  nincs online. 3bit hozzászólásainak keresése Vedd fel 3bit felhasználót a barátaid listájára.
Lackotub
Bronz

Regisztrált: 2007.12.02,

Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Hali nekem 37,8 %.
1000+ SNG.
Új hozzászólás 2011.06.13, 19:47 Lackotub  nincs online. Lackotub hozzászólásainak keresése Vedd fel Lackotub felhasználót a barátaid listájára.
husmuss
Bronz

Regisztrált: 2007.10.03,

Nem mindegy azért, hogy 9fős vagy 10fős érdekel.
Nálam 10fős, 40.3%, 13.1/13/14.2 20K+, de nyilván ez 9fősön kicsit máshogy nézne ki.
Új hozzászólás 2011.06.17, 21:40 husmuss  nincs online. husmuss hozzászólásainak keresése Vedd fel husmuss felhasználót a barátaid listájára.
Kara91
Arany

Regisztrált: 2009.11.05,

Válasz: Válasz: SnG kérdések Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: inkaoner
az hogy mikor melyik szakaszban vagy, mindig a saját stack méreted dönti el.

Ez így nem teljesen igaz, mert ha pl: SB vagy 30BBvel és mögötted BB 10BB-vel ül, PoF van.

38% körüli ITM már nagyon jó. Helyezések megoszlása pedig nagyban függ a Bubble játékodtól is.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára Kara91 által: 2011.06.17, 21:49.

Új hozzászólás 2011.06.17, 21:49 Kara91  nincs online. Kara91 hozzászólásainak keresése Vedd fel Kara91 felhasználót a barátaid listájára.
elekadammate
Edző

Regisztrált: 2009.02.15,

turboban 37-38 körül
supturboban olyan 35, maximum 36%

Ez a beülő méretétől is jeletősen függ, mivel alacsony téten több rake-et kell megverned, így gakrabban leszel ITM

A helyezés 13.5 11 11 nálam

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára elekadammate által: 2011.06.18, 09:35.

Új hozzászólás 2011.06.18, 09:34 elekadammate  nincs online. elekadammate hozzászólásainak keresése Vedd fel elekadammate felhasználót a barátaid listájára.
Lackotub
Bronz

Regisztrált: 2007.12.02,

Nekem a 37,8 % ITM az turbo SNG.(ezt nem irtam az előbb)
Husmuss neked a 40, 3 % ITM az normál SNG vagy turbo?
Új hozzászólás 2011.06.18, 10:12 Lackotub  nincs online. Lackotub hozzászólásainak keresése Vedd fel Lackotub felhasználót a barátaid listájára.
husmuss
Bronz

Regisztrált: 2007.10.03,

Én is elfelejtettem írni az enyém normál.
Új hozzászólás 2011.06.18, 12:42 husmuss  nincs online. husmuss hozzászólásainak keresése Vedd fel husmuss felhasználót a barátaid listájára.
Milcs69
Bronz

Regisztrált: 2010.11.01,

FTP 1$ turbo? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Sziasztok. Bocsánat ha rossz helyre írok.
De csak annyi érdekelne, hogy BR építésre jó e FTP 1$ turbo SNG-k?
Új hozzászólás 2011.06.24, 17:01 Milcs69  nincs online. Milcs69 hozzászólásainak keresése Vedd fel Milcs69 felhasználót a barátaid listájára.
elekadammate
Edző

Regisztrált: 2009.02.15,

Válasz: FTP 1$ turbo? Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szia,

Teljesen jók. Minél alacsonyabban éri meg kezdeni, szóval nem árta 0.5$-on játszani, de az könnyen lehet, hogy nincs az FTP-n.
Ha négy asztalon játszol, akkor ajánlom figyelmedbe a 2$-os mátrix sng-t, mert az 4x 0,5$-os és ugyanazon ellenfelekkel szemben könnyű játszani.

Üdv,
elekadammate

Új hozzászólás 2011.06.24, 17:06 elekadammate  nincs online. elekadammate hozzászólásainak keresése Vedd fel elekadammate felhasználót a barátaid listájára.
Milcs69
Bronz

Regisztrált: 2010.11.01,

:) Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Köszönöm a kielégítő választsmile
Új hozzászólás 2011.06.25, 09:22 Milcs69  nincs online. Milcs69 hozzászólásainak keresése Vedd fel Milcs69 felhasználót a barátaid listájára.
hajranyek
Moderátor

Regisztrált: 2009.03.03,

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Sziasztok. Mint látjátok az elmúlt 3 hónap alatt 41% ITM melett sikerült ezt a gyér 3%os roi-t hoznom. Ez főleg egyasztalos 11$ és 5.5$os meg 7$os sng-ből jött ki. a 41% ITM teljesen rendben de a roimat keveslem. Ebből arra következtetek hogy a végjátékommal van baj. Hol találok anyagokat, videókat kifejezetten a végjáték fejlesztéséhez? Köszi.

Új hozzászólás 2011.06.30, 04:06 hajranyek  nincs online. hajranyek hozzászólásainak keresése Vedd fel hajranyek felhasználót a barátaid listájára.
fokibela
Bronz

Regisztrált: 2010.02.22,

Brm Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Szaisztok!

A BRM el kapcsolatban lenne kérdésen, gondoltam nem nyitok ezért új topikot belefér ide issmile .
Két hónapot (sajnosszomorú ez ), szinte teljesen kihagytam, most újra tervezek befizetni egy terembe, régebről van 1000+ STT tapasztalatom, turbo és normál is vegyesen.Mikro limiten nyerő voltam, annak idején sokat tanultam és játszottam. stb stb.
Na a lényeg:
STT szeretnék játszani, van 300 USD .m.
Terv: 5 dolláron fogok játszani normál és turbo STT. t vegyesen.
Rossz esetben ha lemennék 150 USD re akkor tervezem a lejebb lépést 3 USD limitre. Ez az 50 BI es bankrollmenedzsment nem?Ez így oké szerintetek?

A feljebb lépés terven nem is tudom:... 500 USD.t, még kevesselném 10 USD re , (ez azért már kicsivel húzósabb limit azt mondják) mondjuk úgy inkább 700 USD körül lenne ideálisab nem?

Ez a hozzászólás 1 alkalommal szerkesztve, utoljára fokibela által: 2011.07.01, 07:55.

Új hozzászólás 2011.07.01, 07:55 fokibela  nincs online. fokibela hozzászólásainak keresése Vedd fel fokibela felhasználót a barátaid listájára.
mikipoker89
Bronz

Regisztrált: 2011.01.29,

Válasz: Brm Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

Idézet:
Eredeti hozzászólás: fokibela
Szaisztok!

A BRM el kapcsolatban lenne kérdésen, gondoltam nem nyitok ezért új topikot belefér ide issmile .
Két hónapot (sajnosszomorú ez ), szinte teljesen kihagytam, most újra tervezek befizetni egy terembe, régebről van 1000+ STT tapasztalatom, turbo és normál is vegyesen.Mikro limiten nyerő voltam, annak idején sokat tanultam és játszottam. stb stb.
Na a lényeg:
STT szeretnék játszani, van 300 USD .m.
Terv: 5 dolláron fogok játszani normál és turbo STT. t vegyesen.
Rossz esetben ha lemennék 150 USD re akkor tervezem a lejebb lépést 3 USD limitre. Ez az 50 BI es bankrollmenedzsment nem?Ez így oké szerintetek?

A feljebb lépés terven nem is tudom:... 500 USD.t, még kevesselném 10 USD re , (ez azért már kicsivel húzósabb limit azt mondják) mondjuk úgy inkább 700 USD körül lenne ideálisab nem?

Nem igen vagyok SNG-s, megrögzött MTT-s vok, de 500$ ból STT-t játszhatsz 10 dodósat szerintem jó a 2%, amit te tervezel az MTT-sek műszere a 100 BI...
szerintem nyugodtan nyomd 10$-onon...
de biztos jönnek majd komoly SNG-s hozzászólók....

Új hozzászólás 2011.07.01, 08:09 mikipoker89  nincs online. mikipoker89 hozzászólásainak keresése Vedd fel mikipoker89 felhasználót a barátaid listájára.
Poseidon28
Arany

Regisztrált: 2010.08.23,

Válasz: Brm Válasz a hozzászólásra Válasz a hozzászólásra idézettel Hozzászólás szerkesztése Hozzászólás jelentése a moderátornak       Ugrás az oldal elejére

hello
up-oltam egy BRM-es topikot
ez egy viszonyítási alap
innentől te ismered a saját határaidat, mennyire hat ki játékodra ha csak kevesebb BI-d vanstb....

Új hozzászólás 2011.07.01, 17:01 Poseidon28  nincs online. Poseidon28 hozzászólásainak keresése Vedd fel Poseidon28 felhasználót a barátaid listájára.
hajranyek
Moderátor

Regisztrált: 2009.03.03,

Idézet:
Eredeti hozzászólás: hajranyek

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Sziasztok. Mint látjátok az elmúlt 3 hónap alatt 41% ITM melett sikerült ezt a gyér 3%os roi-t hoznom. Ez főleg egyasztalos 11$ és 5.5$os meg 7$os sng-ből jött ki. a 41% ITM teljesen rendben de a roimat keveslem. Ebből arra következtetek hogy a végjátékommal van baj. Hol találok anyagokat, videókat kifejezetten a végjáték fejlesztéséhez? Köszi.

up

Új hozzászólás 2011.07.02, 07:27 hajranyek  nincs online. hajranyek hozzászólásainak keresése Vedd fel hajranyek felhasználót a barátaid listájára.
MrKrakatoa
Ezüst

Regisztrált: 2009.12.31,

Szia hajranyek nagyon sok következtetést szerintem ne vonj le, mert nem olyan nagy az a minta. Beteszek két különböző periódust láthatod van rosszabb széria is, meg jobb is.
Szerintem végjáték fejlesztésére tökéletes ha elemzed a játékod Trainerrel /+ Wizarddal odafigyelve az ellenfelek skáláira.

Új hozzászólás 2011.07.02, 12:31 MrKrakatoa  nincs online. MrKrakatoa hozzászólásainak keresése Vedd fel MrKrakatoa felhasználót a barátaid listájára.
Taresz92
Bronz

Regisztrált: 2010.08.21,

Idézet:
STT szeretnék játszani, van 300 USD .m. Terv: 5 dolláron fogok játszani normál és turbo STT. t vegyesen. Rossz esetben ha lemennék 150 USD re akkor tervezem a lejebb lépést 3 USD limitre. Ez az 50 BI es bankrollmenedzsment nem?Ez így oké szerintetek?

Hali,
100 buyin kell turbo-ra minimum, most egy SNG körökben ismert és jó játékosnál 9-fős turbon 87 buyines swing volt. Normalon kisebb lesz a szórás, de ha nyugodtan akarsz játszani akkor 70-100 buyin. 5$-on még éppen jó a 300$, de szurkolj egy Up-ért smile feljebb menni 10$ meg csak akkor ajánlott ha már simán vered az 5$-os limitet mert ha pl jól játszol és felmész 800$-ra 5$-os téten de mondjuk voltak napok amikor 8 buyin bukó, 10 buyin nyerő szval ingadozás, ez 10$-on elég komoly napi ingadozás. Csak akkor lépj feljebb ha 5$-on nem tiltelsz ill. van mögötted 1000+ sng és 1K $.
Új hozzászólás 2011.07.18, 22:21 Taresz92  nincs online. Taresz92 hozzászólásainak keresése Vedd fel Taresz92 felhasználót a barátaid listájára.
andrist871
Ezüst

Regisztrált: 2010.10.28,

Sziasztok
1 kérdésem lenne
Mi a buborék tényező?

Új hozzászólás 2011.09.07, 14:18 andrist871  nincs online. andrist871 hozzászólásainak keresése Vedd fel andrist871 felhasználót a barátaid listájára.
Oldal (8): [1] 2 3 4 5 következő » ... utolsó » Faszerkezet | Táblaszerkezet« Előző téma | Következő téma »
Tovább:
PokerStrategy.com - Póker fórum » Póker stratégia és leosztások elemzése » Sit and Go és Tournamentek » SnG kérdések