Szia,
Jó sok kérdés

De szerintem ez a hand nem lett jól megjátszva.

először is
preflop felesleges emelned, OOP nagy potot fogsz játszani egy fishy ellen... Csak akkor emelnék, ha BB sokat pusholna agresszív reg lenne és a fisht annyira jól ismerném, hogy OOP is pluszosan tudom megjátszani (read/overál popup kellene) és akkor is kisebbet, mert micron tuti nem figyelik betsizet, igazából csak reget akarjuk elriasztani a következő akciótól, de micron inkább dobálnak vagy calloznak, szóval mindent összefoglalva
preflop call

postflop nem tudok sajnos minden opciót lefedni, ha mindenki fish a partyban és soha nem dobnak, akkor lehet equityre menni csak és akár x/c-re beállni, ha van esély hogy dobatsz equityt, akkor mindig inkább bet mint a x/c (mert van FE)

egyébként meg ennyi infóból std a party, egy WTSD-t mindenképp írhattál volna és fold to cbeteket azért 250 hand van egy hatalmas fishről aki 50%ban játszik, bőven ismerhetjük a postflop szokásait/tendenciáit.
ha a flop is elég egyértelmű lesz olyankor, akkor még kis se fognak fizetni
Ezzel szintén nem értek egyet, mivel fishek csak a saját lapjait nézik, tehát ha lejön a sorod, flushod és van egy J tripse, Qx-e soha az életbe nem fog dobni
Mindig nézd meg az ellenfeleid és attól függően játsz, fishek ellen inkább IO van mint FE, és regek ellen meg pont fordítva, mert jobban handreadelnek, és kevesebbszer mennek el terítésig (ez főleg microra igaz, mert jobb regek nem is nagyon dobálnak

csak 50% alatt pl cbetre...)
De összefoglalva:

pre csak call

flop ellenfélfüggő és játékosszámfüggő, csakúgy a river is

és fishek ellen IO van nem FE, ne aggódj, hogy nem fizetnek ki
Ha van még kérdés jöhet

Ha esetleg kihagytam valamit:/
GL,
L.