Azt még elhiszem, hogy donkol 88-JJ típusú kezekkel. Leginkább pedig 55+t adnék neki, mivel úgy gondolom Ax

, Kx

, Qx

vagy lényegében bármilyen pár+FD, pár+OESD inkább ch/R-en van, mint Donk-on. A lead szerintem kész lapra utal. Ez lehet set, sor és kisebb overpár.
Ha visszaemelünk azt érjük el, hogy betolhatjuk egy 55-88, 89, néha 76, 65 range-be. Úgy gondolom nem mindig lesz nála minden JJ vagy minden TT, mert néha 4B/Brokolni fog vele preflop, kevés info, de én biztosan kivennék 1-2 kombinációt és ez tovább erősítené az amúgy is erős Lead range-ét. Abban sem vagyok biztos, hogy Donk/Pusht akar játszani 99/TT-vel, azzal lehet Lead/Foldon van, hiszen a mi visszaemelésünk marha erős lesz. Pre 3beteltünk most pedig emelünk egy 3way potban Fishel a BB-n.
Szóval ha ezt itt R/callozzuk, szerintem csak oddsot csinálunk a megadásra, de túl húzót, 99, TT lapokat szerintem elég ritkán fogunk CO kezében látni. Esetleg teljesen el vagyok tévedve és a Fish-re kellene alapozni a leosztást, nem pedig CO range-ére?