Az elmondható, hogy min3betre bármivel megadhatsz... szóval akkor megkapod a megfelelő oddsokat a megadásra bármi is legyen nálad... akár 72-vel is, de persze ez már csak azért is kizárt, mert azzal többnyire nem nyitsz.
Itt viszont szerintem nem annyira jók az oddsaid, mint azt gondolod... szóval ez a hand nagyon nem jó, mert ritkán flopolsz vele valami értelmeset, az ő range-e viszont jóval erősebb lesz.
Számolgassunk: 2,1/1,1= 1,91 --> 100/2,91 = 34,36%
Ezt összevetve az ő feltételezett skálájával (~9%), láthatjuk, hogy igencsak határeset a call:
Részesedés Nyert Osztozás
MP2 33.46% 33.18% 0.29% { 9d7d }
MP3 66.54% 66.25% 0.29% { 77+, ATs+, KQs, ATo+, KQo }
Szóvel szerintem amíg nincs róla olyan readed, hogy gyakran feladja 3betpotban (skip/f, dob x/r-re, mindig cbetel, de turnön szinte soha és dob is aztán...stb ráadásul ahogy mondod róla pont ennek ellenkezője alakult ki), akkor nem érdemes ilyen handekkel megadni szerintem.
Így viszont flopon még akár be is pakolhatjuk, bár kissé félő, hogy csak (messze) jobbak ellen tennéd be, így én személy szerint inkább hajlok a call fele, mert ahogy írod elég sok implikált esélyt adtál magadnak + ezt még tovább erősíti az is, hogy 3bet potban vagytok.