Egy háztartás két PS számla...??

    • Kubesz89
      Kubesz89
      Bronz
      Regisztrált: 2007.08.23, Hozzászólások: 169
      Sziasztok!

      Előre is bocsánat, biztos, hogy volt már erről topic, de nem találtam. (meg lusta is voltam kicsit).

      Régebben regeltem ide a Strategy-re ki is kértem, és el is játszottam az 50$-omat. Azóta máshol játszom - sajnos. Hugom nemrég töltötte 18-at, és kártyázásra adná a fejét. Mondtam neki a befizetést hanyagolja (mert nem egy Anette_15) és a strategyt ajánlottam. Csakhogy nem tudom, hogy nem e gond ez hogy 2 acc és egy háztartás. Nem igazán akarnék belőle gondot, jobbnak láttam ha utánakérdezek.

      Előre is köszi a válaszokat!

      Üdv. Kub.
  • 1 válasz
    • MaxMad
      MaxMad
      Bronz
      Regisztrált: 2007.07.17, Hozzászólások: 20.242
      Szia! Elvileg nyugodtan regisztrálhat, de érdemes előre jelezni a supportnak, hogy már van ebből a háztartásból regisztráció. Ez azonban magában még nem jelent biztosítékot arra, hogy meg is fogja kapni a kezdőtőkét. A support minden ilyen esetben egyedi döntést hoz, és ennek a mechanizmusába mi moderátorok nem látunk bele.