PS-pontok több pokerteremből?

    • Mozgovoj
      Mozgovoj
      Bronz
      Regisztrált: 2009.05.12, Hozzászólások: 4
      Hali!

      2 poker teremben játszok aktivan az egyik amelyikre a kezdőtőkét kaptam,másikat pedig a PS en keresztül regisztráltam a beállítások menu alatt megadtam a felh.nevemet is minden rendebn van.kérdésem az lenne,hogy mind a 2 teremböl érkezhetnek a ps pontok vagy csak az egyikből,amin a kezdőtőkém van?
  • 13 válasz
    • drakenm
      drakenm
      Bronz
      Regisztrált: 2009.04.27, Hozzászólások: 474
      Több teremből is érkezhetnek, összeadódnak :D
    • Vokrugy
      Vokrugy
      Bronz
      Regisztrált: 2007.09.28, Hozzászólások: 7.843
      Szia! Ahogy drakenm is írta, a termekből érkező Strategy pontok összeadódnak.
    • Mozgovoj
      Mozgovoj
      Bronz
      Regisztrált: 2009.05.12, Hozzászólások: 4
      Köszi!!! :-D
    • deaux
      deaux
      Bronz
      Regisztrált: 2009.05.17, Hozzászólások: 2.038
      Hali!


      És ha mondjuk már játszottam régebben 3 teremben és egy 4. re kaptam a kezdőtőkét, akkor ha utólag beírom azokat a felhasználóneveket az oldalon a(honlap, beállítások fülnél) amiket ott használok azokután is kapom a pontot, vagy csakis kizárólag azok után amikre a ps-en keresztül regisztráltam?
    • Tibery
      Tibery
      Bronz
      Regisztrált: 2007.01.02, Hozzászólások: 1.682
      Ha jól tudom, akkor csak azoknál a termeknél gyűjthetsz pontokat, amelyekbe a PS-en keresztül regisztráltál. A Bwinnél és a Starsnal ez tuti így van, mert próbálkoztam vele én is.
      De szerintem ez talán univerzálisan igaz minden partnerteremre.
    • Valezius4
      Valezius4
      Bronz
      Regisztrált: 2007.09.14, Hozzászólások: 7.943
      Original von deaux Hali!


      És ha mondjuk már játszottam régebben 3 teremben és egy 4. re kaptam a kezdőtőkét, akkor ha utólag beírom azokat a felhasználóneveket az oldalon a(honlap, beállítások fülnél) amiket ott használok azokután is kapom a pontot, vagy csakis kizárólag azok után amikre a ps-en keresztül regisztráltam?
      Üdv!

      Csak a hozzánk bekötött termekből lehet pontokat gyűjteni.
    • Tibalc
      Tibalc
      Bronz
      Regisztrált: 2008.02.03, Hozzászólások: 236
      Sziasztok!

      Nekem olyan problémám van, hogy a pokerstars nem akarja törölni a azámlámat, hogy létrehozhassak egy újat, ami be van kötve a PShez, hanem csak lezárja a régit. :( Pedig apósom meg tudta csinálni azt a partypokeren, hogy az egyiket törölték neki, és akkor maradt a másik. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy mikor regisztrált, akkor valami internet hiba lépett fel, bezáródott a mozilla, és ő újra megcsinálta a számlakészítési eljárást, és szóltak neki, hogy két számlája lett, erre ő megmagyarázta a történteket, hogy semmi csalás, véletlen volt, és törölték a fölösleges számlát és mindenki boldog volt.

      szóval a lényeg: ha én csinálnék egy új számlát pssel a pokerstarsra ("véletlenül"), akkor kitörölnék nekem a régit, ami nem volt bekötve? (hivatkozhatnék arra, hoyg nem emlékszem, hogy nem törölték a régit, hanem csak lezárták)
      Nekik is érdekük lenne, mert így veszítenek egy játékost, bár szerintem nem sokat számítana egy ember, de én szeretnék a pokerstarsról is pontot gyűjteni, viszont két számlát ugyanott nem szeretnék, mert fölösleges, meg szabálytalan is.

      Erre, ha valaki tud valami jó tanácsot mondani, azt nagyon megköszönöm.
    • Valezius4
      Valezius4
      Bronz
      Regisztrált: 2007.09.14, Hozzászólások: 7.943
      Üdv!

      Szerintem akkor se fogják törölni.
      A Stars és a PP külön cég, teljesen más elvek alapján működnek.
    • Tibalc
      Tibalc
      Bronz
      Regisztrált: 2008.02.03, Hozzászólások: 236
      szia Valezius!

      Köszönöm a gyors választ!

      Azt tudom, hogy 2 külön cég, csak ha az egyik megcsinálta, hátha a másik is...
      És ha készítenék egy új számlát, akkor mit csinálnának? Nagy hepaj lenne?

      Emlékszem arra, hogy anno mikor regeltem a pstarsra (nem elfelejtettem a ps kódót, hanem akkor még kanyarban sem ismertem a pokerstrategyt), akkkor volt egy olyan a felhasználási feltételekben, hogyha valaki nem lép be kb 12 hónapig, akkor autómatikusan törlik a számláját. Most akkor én is várjak ennyit? Egy kis rugalmassággal olyan könnyen meg lehetne oldani ezt...én nem értem miért ilyenek. :f_cry:
    • Valezius4
      Valezius4
      Bronz
      Regisztrált: 2007.09.14, Hozzászólások: 7.943
      A 2. számla készítése kimeríti a csalás fogalmát, így ebben a kérdésben a Ps hivatalos véleménye természetesen, hogy ne csináld.
      Ha lebuksz zárják mindkét számlád, és többet nem tudsz majd a Starson játszani egyáltalán.
    • Tibalc
      Tibalc
      Bronz
      Regisztrált: 2008.02.03, Hozzászólások: 236
      De most őszintén! Nem megtehetnék? Az egész csak az akarásról szól...
      Meg akkor apósomat mért nem vádolták csalással? neki is 2 számlája volt.
    • Valezius4
      Valezius4
      Bronz
      Regisztrált: 2007.09.14, Hozzászólások: 7.943
      Original von Tibalc De most őszintén! Nem megtehetnék? Az egész csak az akarásról szól...
      Meg akkor apósomat mért nem vádolták csalással? neki is 2 számlája volt.
      Persze lehetne máshogy is, de a Stars ilyen, sajnos akár tetszik, akár nem :)
    • Tibalc
      Tibalc
      Bronz
      Regisztrált: 2008.02.03, Hozzászólások: 236
      Na, mindegy akkor, a szabály az szabály. ki kell akkor várnom, míg törlik a számlát, hogy legálisan újra mehessek a starsra. addigis mellőzöm, pedig de szerettem azt a platformot. :s_pleased: