Láthattuk, hogy Trickstyle24 fish ellenfele mivel donkolt a QQ-ja ellen húzós flopon
Íme egy újabb donk, a gond csak az, hogy az ellenfél egy 16/13/3-as TAG, akiről 1,4K handem van de jegyzetem nulla. Vagyis eddig nem láttam tőle olyan játékot, ami felhívta volna a figyelmemet.
Mire tehetjük itt őt?
Az első gondolatom 66, 33 volt, aztán jött az AQ, AJ, majd elgondolkoztam rajta, hogy lehet még nála néhány húzó kéz pl. Q:cJ

stb. Mivel az első gondaltom a szett volt, ezért az emelést azonnal kizártam, mert nem akartam tönkremenni ellene, ráadásul ezzel eldobatom az összes olyan kezet, amivel még esetleg fizetne. Mivel nálam volt az
A
, ezért úgy gondoltam, ha esik is egy x

a turnön, akkor sincs nagy baj.
A turnön újabb átgondolás következett. Csökkent a bet mérete! Szettel valószínűleg azt szeretné, ha riverig minél több zseton bekerülne, ehhez képest mégis visszavett. Itt már jobban hajlottam az AQ, AJ irányába. A river lap jó is meg nem is, mert a szettből full lett, viszont minden mást verek. Ez a 1/2 potnál is kisebb bet már elég furcsa volt, de emelni semmiképpen nem akartam, mert még az sem biztos, hogy az AQ, AJ-val callozna, viszont a full ellen tönkremegyek.
Az adott helyzetben ez a játék tűnt a legésszerűbbnek, amivel olcsón eljutok a riverig és nem megyek tönkre egy TPTK-val.
De vajon szerintetek mi lenne itt a helyes játék, és ha esetleg nem szett van nála, akkor hogyan nyerhetünk a legtöbb értéket a nálunk gyengébb kéztől?
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
Leosztás lejátszása
$0.25/$0.5 No-Limit Hold'em (5 handed)
Known players:
- CO:
- $49.25
- BU:
- $7.94
- BB:
- $48.65
- MP2:
- $24.15